Şimdi Ara

Samsung 25W Hızlı Şarj Aleti EP-TA800N 107₺+11₺ Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Samsung cihazım için şarj aleti ararken tesadüfen denk geldim. Samsung kendi sitesinde 250₺ gibi fiyatı var. MediaMarkt sahte ürün satmaz diye tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 11 Mart 2022; 13:25:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çok komiksin kardeşim. Gördüğün her ucuz şarj aletini alırsan. Büyük ihtimal akşam patlayan telefon haberlerine çıkarsın. Orijinal olmasına dikkat ederek alınır bu tarz ürünler. Piyasa da gırla sahtesi var. Bizde biliyoruz sahte ürün almasını. Güvenilir satıcıların alırsın bu tür ürünleri. Turkell mağazaları bile sahte apple şarj aleti satarken kime güvenip ucuz alıyorsunuz
  • Hocam ya sen ürün aramayı bilmiyorsun ya da Mediamarkt çalışanısın firmanin reklamini yapiyosun. Lütfen şunu bi yapar misin. Google => SAMSUNG EP-TA800N TypeC 25W => Alışveriş Sekmesi (Tümü sekmesinin sağ tarafında)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yannispapapetru Y kullanıcısına yanıt
    Çok komiksin kardeşim. Gördüğün her ucuz şarj aletini alırsan. Büyük ihtimal akşam patlayan telefon haberlerine çıkarsın. Orijinal olmasına dikkat ederek alınır bu tarz ürünler. Piyasa da gırla sahtesi var. Bizde biliyoruz sahte ürün almasını. Güvenilir satıcıların alırsın bu tür ürünleri. Turkell mağazaları bile sahte apple şarj aleti satarken kime güvenip ucuz alıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 10 Mart 2022; 22:38:46 >
  • İçinden TypeC kablo çıkmıyor. 800x kodlu modelinde kablo çıkıyor. Bilginize

• TA800X(içinden kablo çıkan modeli) modelini Amazon'dan iki farklı tarihte aldım. İlk aldığımı hâlâ kullanıyorum. İkincisi de yedekte dursun diye aldım😀.

16 Şubat 2021 - 78TL

14 Aralık 2021 - 95TL

• Geçen hafta ikinci telefon olarak Samsung m22 aldım. Almadan önce 25 watt desteğinden bahsediyordu. Velhasıl, cihaz geldi içinden 15 watt şarj aleti çıktı. Sonuç olarak bu cihaza ihtiyaç var, paylaşım için teşekkürler. Bir daha asla Samsung telefon almam orası da ayrı konu.

• Açıklamada belirtmiş arkadaşlar '' *** Paket içeriğinde kablo bulunmaz.'' şeklinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yetkili serviste 230 liraya satıyoruz kaçırmayın. Bu ürünün Kore'den geliş fiyatı bile bu paralar değil...

• 2 hafta önce amazon 89 a sattı almadım, keşke alsaydım yedekli dururdu. note 10 lite cihazın içinden çıkan şarj aleti, hızlı şarj ediyor, type-c girişli olması güzel.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt

Bu indirimleri nasıl takip ediyorsunuz. o kadar bakıyorum bana denk gelmiyor :)

• 107TL'ye inmiş yalnız kablosuz. Kablolusu 224TL. Model kodu EP-TA800XBEGWW.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakaçuka -- 11 Mart 2022; 10:32:36 >
  • Teşekkürler faydalandık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yararlandım, paylaşan arkadaşa teşekkürler.

• Hızlı şarj kablosuyla iphone x i hızlı şarj edebilir miyim bu cihazla arkadaşlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gunner92fb kullanıcısına yanıt
    iPhone lar PD özellikli cihazlarla hızlı şarj oluyor diye biliyorum. PD cihazlar da type C girişli oluyor sanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalandık teşekkürler

• Bu şarj aletine uyumlu, uygun fiyatlı type-c to type-c kablo tavsiyesi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Class -- 11 Mart 2022; 18:14:34 >
  • gunner92fb kullanıcısına yanıt

kullanıyoruz, gayet iyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.