Şimdi Ara

SAMSUNG 27' LC27FG70FQMXUF Hakkında bilgisi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-lc27fg70fqmxuf-1ms-144-hz-freesync-gaming-curved-monitor.html#urun-ozellikleri

linkteki ürün hakkında bilgisi olan var mıdır arkadaşlar ?
    Kullanan ya da deneyimleyen ?

• Bu monitörü Ankara-Bahçelievler Skynet internet cafemde kullanıyorum. Müşterilerim memnun nvidia 1060 6gb ekran kartı ile. Ankara'da iseniz, denemek için uğrayabilirsiniz.
  • Ben de bu mönitörü almayı düşünüyorum ama kararsızım.
    Hem oyun oynamak hem film izlemek için ideal gibi geliyor ama bilen birilerinin yardımcısı olması güzel olur.
    Film de izleyeceğimde ben tn paneli eliyorum çünkü gerçekten renkler çok soluk filmden zevk almayı engeller.
    En güzel renk kalitesini veren ips panellerde genelde 60hz ve 60hz üstü de cep yakıyor.
    Ekran kartına o kadar para vermişken insan en az 144 hz olmasını istiyor mönitörün haliyle.
    Bunları düşündüğümüzde samsung va panel ve 144 hz ile iyi bir seçenek bence. Fiyatı da ips 144hz lere nazaran uygun.
  • Bende 144hz ve ips bi monitor almayı düşünüyordum.hepsi buradada indirime girince çok araştıramadan gelişine aldım 24 olanını.henüz deneyemedim.kullandıktan sonra tekrar yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wodka_ kullanıcısına yanıt
    bekliyoruz o zaman hocam deneyiminizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wodka_

Bende 144hz ve ips bi monitor almayı düşünüyordum.hepsi buradada indirime girince çok araştıramadan gelişine aldım 24 olanını.henüz deneyemedim.kullandıktan sonra tekrar yazarım.

Hocam ben de bu monitörü almayı düşünüyorum.Kullandıysanız biraz bahseder misiniz monitörden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihsapmazz

quote:

Bende 144hz ve ips bi monitor almayı düşünüyordum.hepsi buradada indirime girince çok araştıramadan gelişine aldım 24 olanını.henüz deneyemedim.kullandıktan sonra tekrar yazarım.

Hocam ben de bu monitörü almayı düşünüyorum.Kullandıysanız biraz bahseder misiniz monitörden.

Dostum bu monitorü hb indiriminden aldım kontrol edip kutusuna koydum daha kullanma firsati olmadan iade edip lc27hg 2k olan modelini almaya karar verdim.fakat daha sonra baska bi arakadasima aldirdım ne kadar yardimci olur bilmiyorum ama (kendisi tn panel fhd bi monitor kullaniyordu)renklerden çok etkilendiğini onceki monitorune gore çok daha iyi oldugunu soyledi.su anda da gayet memnun.onun monitorundede herhangi bi sorun çıkmamış(ölü pixel vs)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melihsapmazz

quote:

Dostum bu monitorü hb indiriminden aldım kontrol edip kutusuna koydum daha kullanma firsati olmadan iade edip lc27hg 2k olan modelini almaya karar verdim.fakat daha sonra baska bi arakadasima aldirdım ne kadar yardimci olur bilmiyorum ama (kendisi tn panel fhd bi monitor kullaniyordu)renklerden çok etkilendiğini onceki monitorune gore çok daha iyi oldugunu soyledi.su anda da gayet memnun.onun monitorundede herhangi bi sorun çıkmamış(ölü pixel vs)

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.