Şimdi Ara

SAMSUNG 27' ODYSSEY G6 360Hz Coil Whine Sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 gün önce Vatan Bilgisayardan SAMSUNG 27" ODYSSEY G6 360hz Oled monitör aldım. Monitörde 2 gün coil whine sesi olmadı fakat bugün ciddi oranda var. Vatan'a iade talebinde bulundum kabul etmediler. Yok Samsung servise yollancak vs.. 240hz de sorun yok ama 360 Hz yapınca coil whine başlıyor. Bazen olup olmaması ise daha sinir bozucu. Aynı monitörden olanlar sizlerde de böyle sorun varmı? sizce ne yapmalıyım.

• O sesin monitorden geldigine emin misin? Ekran kartindan geliyor olmasın? Yanlış anlamayın yüksek hz de genelde ekran karti bunu yapar. Masaüstünde 360 hz de bu ses var mi? Eğer sadece oyunda ise sesin kaynağı monitörünuz değildir. Eğer sadece oyunda ise probleminizi şöyle çözebilirsiniz (genelde işe yarar coil whine 700 fps vs gibi yuksek rakamlarda oluyor) nvidia kullandığınızı varsayarak maksimum kare hizinizi 360 ile sinirlayiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 11 Kasım 2024; 15:53:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One Shot One Kill kullanıcısına yanıt

Yok hocam kulağımı yakınlaştırıyorum direk monitör. Eski ekrna kartımda vardı cw onu tanıyorum. Yeni nesil oledler de oluyormuş sanırım ama bu seride bi bende mi var başkasında da varmı merak ettim. Aksine oyunlarda bir sorun yok hocam. Masaüstünde, webde gezinirken çıkıyor. Mesela 500+ verem vampire sorvivora giriyorum asla yok. BlackOps 6 da yok işin garibi bazen masaüstünde oluyor bazen olmuyor.

• ipee kullanıcısına yanıt

Sadece sizde yok reddit te bulabilirsiniz ama onlar sesin monitörün adaptöründen geldiğini söylemiş.

• One Shot One Kill kullanıcısına yanıt

Benim adaptör degil hocam ya direk monitör :/

• aynı modelde değil fakat 2023 ur55 60 hz 4k olanda yaşamıştım, amazondan aldığım için kolayca iade ettim, daha önce 2 farklı samsung monitör daha kullandım, adaptörü kare değil dikdörtgen olan 2 samsung monitörümde cw yok, ama 2023 ur55 in adaptörü kareydi ve cw liydi, tabi cw sesi adaptörden gelmiyor, ekranın ortasının hafif sağ üst tarafından geliyordu, hdr açınca cw sesi iyice çıldırıyordu. umarım iade alırlar yada değişim sağlarlar

• SAMSUNG 27" ODYSSEY G6 0.03Ms(GTG) 360Hz QHD OLED GAMING MONITOR DETAYLI İNCELEME - YouTube

İncelemesini yaptım kısaca anlatıyorum.güç kablosunu taktım acayip şekilde coil whine sesi geldi sonra ses kesildi ve ekran kendiliğinden yanıp sönmeye başladı.dedimmonitör bozuk sonra düzeldi kullandım ve incelemesini yaptım ertesi gün açtığımda tekrardan görüntü gidip geliyordu Dedim bu monitör bozuk iade ettim hespburadaya video da bunu anlatamamnın nedeni görüntü gelince uzun süre kullandım bu monitörlerde kronik bir sorun var bunu youtube kanalımda da açıklayacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.