Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SAMSUNG 32 İNÇ 75 HZ FHD Çerçevesiz Kavisli Monitör Satın Al 12 Nisan 2024 18:01 1 1 SAMSUNG 32 İNÇ 75 HZ FHD Çerçevesiz Kavisli Monitör Merhaba ürünü 16.07.2020 tarihinde Amazon Türkiye'den satın almıştım ama çok kullanamadan köşeye kaldırmak zorunda kaldım üründe hiçbir sıkıntı yok sistemi komple satmaya karar verdiğim için monitörü de satıyorum İstanbul içi gelip görüp alabilirsiniz. Ürünün tüm özellikleri linkte mevcuttur.shopsamsung.com32’’ FHD Çerçevesiz Kavisli Monitörhttps://shop.samsung.com/tr/32-fhd-cercevesiz-kavisli-monitor/?cid=tr_paid_ppc_google_mocross_none_monitor-performance-max_performance_max_none_pr_tr_tr_none_warm_campaign_cross&gad_source=4&gclid=CjwKCAjwt-OwBhBnEiwAgwzrUu0zJ3Ymoqdk-D2zhyKPRvp5E0FZ_HpFO_TpeusFNGfwPbJPAnnICBoCWsgQAvD_BwE&gclsrc=aw.dsSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SAMSUNG 32 İNÇ 75 HZ FHD Çerçevesiz Kavisli Monitör Satılık RTX 3060Tİ 'LAR [SATILDI] CORSAİR RM750 80 PLUS GOLD TAM MODÜLER PSU [SATILDI] PNY RTX 3060 Ti XLR8 REVEL EPIC-X (SATILDI)