Samsung Türkiye Garantili SAMSUNG 32'' LE32B651 FULL HD 100 HZ LCD 'yi 1428,42 TL Axess'e 12 taksit alacağım.
Siz nasıl bilirsiniz, bu TV'yi? F/P olarak ve bulduğum fiyat nasıl ? Teşekkürler şimdiden herkese.. kolay gelsin.
ÖZELLİKLERİ :
Görüntü Ekran Boyutu 32" Çözünürlük 1 920 x 1 080 Dinamik Kontrast Oranı Ultra Ses Ses Efekti Sistemi SRS TruSurround HD & Dolby Digital Plus Ses Çıkışı (RMS) 10 watts x 2 Giriş & Çıkış (Yan) HDMI 1 Kompozit (AV) 1 S-Video Yok Kulaklık Yok WISELINK (USB) 2 Giriş & Çıkış (Arka) HDMI 3 Kompozit (AV) Yok S-Video Yok PC Girişi (D-sub) 1 Komponent (Y/Pb/Pr) 1 RF Girişi 1 Kulaklık 1 Skart 2 Özellik PIP (Resim İçinde Resim) 1 Tuner PIP Otomatik Kanal Arama Var OSD Dil 25 Avrupa Dili Anynet+ (HDMI-CEC) Var Teletext (TTXT) 1 000 P Boyutlar Ayak ile Birlikte Set Boyutu (GxYxD) 802,9 x 598,2 x 240 mm Ayak Hariç Set Boyutu (GxYxD) 802,9 x 537,8 x 77,1 mm Paket Boyutu (GxYxD) 902 x 615 x 252 mm Ağırlık Ayak ile Birlikte Set Ağırlığı 14,9 kg Ayak Hariç Set Ağırlığı 11,6 kg Paket Ağırlığı 18,1 kg Aksesuar Duvara Montaj Var (32-40":200 x 200) Uzaktan Kumanda TM960 ANT- Kablo Yok Garanti 2 Yıl Samsung Türkiye Garantilidir
iyi bir seçim ama bence bu modelin bir üst modeli olan arasında çok fiyat farkı olmayan 32C65* modelleri incelemenizi tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: sezerx
iyi bir seçim ama bence bu modelin bir üst modeli olan arasında çok fiyat farkı olmayan 32C65* modelleri incelemenizi tavsiye ederim
sizin de bildiğiniz gibi bu olayın sonu yok :))
Garanti Anadolu Elektronik değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: faho
Garanti Anadolu Elektronik değil mi?
Hayır onu özellikle belirttim.
SAMSUNG Türkiye Garantili.
bu fiyatı nere veriyorlar payalaşabilir misiniz?
o fiyattan daha dusuge c650 al. gerci bununda sonu yok ben 1250 ye b650 aldım. mukemmel bir tv ama goruntu kalitesi hic iyi degil. bunun nedeni ulke sartları full hd veren kactane kanal var? Yerinde olsam 800 liraya hd ready bi tv alırdım.
Son bi haftadır yazdıgım yazıları oku,b650 aldım digiturk un sacma uydu alıcısıyla mozaikli serediyorum yayınları. bi cozumude yok gibi suan.