Şimdi Ara

SAMSUNG 32' LS32DG802SUXUF ODYSSEY G8 (G80SD) 4K OLED KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
10
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benimki de aynı şekilde, portlar tam oturmuyor. Bazı yerlerde portların yerinden oynadığı şeklinde yorumlar okuduğum için zorlamadım, normali bu şekilde herhalde. Çalışmasında da sorun yok zaten bu haliyle.

• Alan arkadaşlar burn in konusunda hangi önlemleri aldınız? Ben daha çok Media TV/ikinci monitör niyetiyle kullanacağım. Windows güç seçeneklerinden 5dk hareketsizlikten sonra ekranı kapatma ayarını aktif ettim, kenar çubuğunu da ne olur ne olmaz gizledim. Apple TV takılı, onda da ekran koruyucuya geçme süresini 2 dakikaya düşürdüm. Parlaklığı bana fazlasıyla yeterli geldi, 30-35 seviyesinde kullanıyorum. Özellikle ayar menüsünden ekstra ne önlemler alabiliriz?

Bir de TV’yi ben daha çok laptopta takılırken arka planda Twitch için kullanıyordum. Yayıncıların kamera çerçevesi hep sabit bir yerde duruyor, bu ne kadar sorun olur merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın bu indirimin son günü. Monitörü alanlar ne düşünüyor? Artısı eksisi nedir sizce? Yorumlarınıza göre indirimin son gününde almak isterim.

• akay15 A kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG 32" LS32DG802SUXUF ODYSSEY G8 (G80SD) 4K OLED KULLANICILAR KULÜBÜ [ANA KONU]

Benimkide aynı sorun yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenci indirimiyle 30bin'e aldım az önce. Teslimat için 18 şubat diyor. Sizlerde de teslimat böyle geç mi görünüyordu ? Geç göründüğü halde erken gelmesi gibi bir durum var mı ?

• ash2ash dust2dust kullanıcısına yanıt
    Teslimat tarihi neyse o hocam gelirse 1 gün önceden geliyor anladığım kadarıyla istanbul dışıysa her hafta salıya öteliyor cuma akşamından itibaren en geç 7 şubatta alsaydınız 11 şubatta teslim edilecekti ürününüz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ash2ash dust2dust kullanıcısına yanıt
    Kart kesim tarihinde sorun yaşarsanız iptal edip 13 şubat gibi sipariş geçebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BayTakamoz kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam teşekkür ederim

• Hocalarım bu ürünümüz için herhangi bir temizlik seti var mı ne ile temizliyorsunuz ekranı ?

• arkadaşlar herkese selamlar, nvidia kullanıcıları için oyunlarda titreme problemini kaldırmak için kesinlikle yazılımdan g-sync özelliğini kapatıp monitör içerisinden oyun modunu açıp freesync yi açmak gerekiyor.

Bu arada oyunlarda fps göstergesi monitör ayarlarında var mı acaba? Nvidia üzerinden değilde monitör üzerinden görmek istiyorum

• HDR ayarlarını bir türlü yapamadım, önerdiğiniz, şuraya bakarak yap dediğiniz bir kaynak var mı?

• Arkadaşlar selamlar sizde de pc oyunlarinda HDR da karanlik sahnelerde titreme oluyor mu? Yani sanki bir beyaz ışık titremesi gibi. Bir de ps5 pro icin stabil ayarlara sahip olan var mi? Ozellikle fc25 de bazen monitör sapitiyor oyun modunu kapatip acinca düzeliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.