Şimdi Ara

Samsung 32d5000 standby sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba biz 32d5000 modelini yeni almış bulunuyoruz. Forumda birkaç kişi daha yazmış TV hep stand-by modunda kalıyor galiba ama birkaç günlük gözlemim sonucunda merak ettiğim birkaç şey oluştu.

- Televizyona uydu alıcısını bağladık. Uydu alıcısını kapatmadan televizyon kumandasından güç tuşuna bastığımda tv kapanır gibi olup geri açılıyor. Samsung yazısı çıktıktan sonra uydu alıcısından görüntü gelmeye devam ediyor. Bu normal mi?

- TV açıkken ve hiçbir kablodan hiçbir sinyal gelmediği vakit de kumandadan güç tuşuna basınca yine aynı şekilde 1 saniyeliğine kapanık kalıp samsung yazısı çıkıp tekrar açılıyor. Sinyal yok deyip biraz bekledikten sonra siyah ekrana bürünüyor. Açılırken tv'nin sağ alt köşesindeki güç ışığı 5 kere yanıp sönüyor.

Stand-by normalde üstteki durumlar şeklinde mi gerçekleşiyor? Yoksa bizim televizyonda bir arıza var da kapanmıyor mu tam anlayamadım :)
    Aynı/benzer modele sahip arkadaşlarda durum nasıl yardımcı olabilir misiniz?

• Bugün samsung çağrı merkezini arayıp durumu bildirdim.
    Televizyonun arızalı olduğu sonucuna vardılar.

Yarın için bir teknik servis'ten randevu aldım.
    Malı alalı daha 1 hafta bile olmadığı için bu malı iade edip bedelini isteme hakkımız var mı? Varsa nasıl bir yol izlemeliyiz sizce?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucarahmet

Bugün samsung çağrı merkezini arayıp durumu bildirdim.
    Televizyonun arızalı olduğu sonucuna vardılar.

Yarın için bir teknik servis'ten randevu aldım.
    Malı alalı daha 1 hafta bile olmadığı için bu malı iade edip bedelini isteme hakkımız var mı? Varsa nasıl bir yol izlemeliyiz sizce?

Teşekkürler

Servisin vereceği rapora göre hareket edebilirsiniz, eğer değişim derler ise ve üç değişimle otuz gün içerisinde sorununuz çözülemez ise para iadesi alabilirsiniz. Değişimler sırasında para farkı vererek te daha üst model bir tvde alabilirsiniz. Tüm bu işlemler sırasında servis raporlarını ve değişimleri, arızaları gösteren evrakları mutlaka saklayınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Lg Soundbar Bluetooth Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.