Şimdi Ara

SAMSUNG 32EH5200 LG 32LS5600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu 2 tv arasında kaldım sizce hangisi ? 50 hz fark olması cok mu önemli ? yayınlar 50 hz ps3 50 hz de calısıyor geriye sadece full hd filmler kalıyor ondada 3d olmadıgından bi anlamı kalmıyor die düşünüyorum sizce hangisi ? ayrıca samsung tv nin dahili hd uydu alıcısı var bu tvleri kullananlar ve tecrübesi olanların yorumunu bekliyorum

• Hocam ,bügün babama teknosadan samsung eh5200 aldım.829 TL.Valla açıkcası bu kadar kaliteli çıkacağını tahmin etmiyordum.Görüntü çok net.Dahili Hd uydu alıcısı için çok yorum okudum.Çoğu kişi olumsuz yorum yapıyordu.Ama bugun anladım ki o yorumların hepsi abartıymış.Kanalların hepsi var ve çok net.Kanal geçişleri çok hızlı.50 Hz kafanı takma .Çünkü gelen sinyal gücü zaten 50 hz.Farkına bile varmıyorsun.50 Hz fazla bile.Kanal sıralamasını değiştirebiliyorsun.Normal bir uydu alıcısında tüm kanalları atıyorum , yarım saatte sıralıyorsan bunda biraz daha zaman alıyor.Örneğin bir saate bütün istediğin sıralamayı yapabilirsin.Senin el alışkanlığına hızına bağlı olarak değişebilir.Bende samsung C650 lcd var.çok memnunum ilerleyen zamanda tv alırsam kesinlikle hd recever olmazsa olmazım olacak.Ayrıca tek kumanda.Beğenmediğim tek yanı kumanda tasarımı.Tabi SAMSUNG 40C650 kumandasının çok şık olması bu düşüncemi oluşturmuş olabilir.Bu fiyata böyle tv hemde samsung bence çok çok iyi...
    Diğer söylediğin tv yani LG 32LS5600 hakkında hiçbir fikrim yok.Bu tv yi alsan bide hd cihaz alcan o da 250 tl .bu durumda fiyat dahada artacak.samsung la lg yi karşılaştırmam bile .samsungu tek geçerim.Görüntü kalitesi tasarım herşey de samsung bütün tvlerden önde

• Samsung 32EH5200 gayet güzel bir televizyon. Fakat HD yayın izlerken televizyondan bir ses geliyor. Sesi kıstığınızda fark ediyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    SAMSUNG 40D6500
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.