Şimdi Ara

Samsung 32GB EVO Class 10 Micro SDHC 48MB/s : 44,9 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
2.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung 32GB EVO Class 10 Micro SDHC 48MB/s : 44,9 TL

http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-32gb-evo-class-10-micro-sdhc-48mb-s-fiyati,141132.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Bilişim -- 6 Aralık 2014; 12:43:40 >

• Kargo olmasa süper fiyat ama kargolu hali de sıcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten iyi fiyat sanırım piyasası düşecek bu gidişle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Gerçekten iyi fiyat sanırım piyasası düşecek bu gidişle
    Fiyat uygun.

Araştırırken karşıma Gittigi. de 34 TL'ya bir ürün çıktı karşıma. Kafam karıştı. Sahte olma durumu olabilir mi? Ya da ürün gerçekten orjinal midir. Görüşlerinizi bekliyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-32-gb-micro-sd-hafiza-karti-class-10-137989040

• quote:

Orijinalden alıntı: mertop

Fiyat uygun.

Araştırırken karşıma Gittigi. de 34 TL'ya bir ürün çıktı karşıma. Kafam karıştı. Sahte olma durumu olabilir mi? Ya da ürün gerçekten orjinal midir. Görüşlerinizi bekliyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-32-gb-micro-sd-hafiza-karti-class-10-137989040

Alıntıları Göster
    Fiyat baya iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Fiyat baya iyi

Alıntıları Göster
    aynı kart amazon'da black friday döneminde çok uygun fiyata geliyordu türkiye'ye kargo dahil 8 dolar mıydı neydi tam hatırlamıyorum lazım değildi diye almadım
  • kargo hariç 13 dolardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

kargo hariç 13 dolardı.

amazon dışı satıcılardan birinde sepete ekleyip türkiyeye kargoyl birlikte 10 dolardan az olduğunu kesin htırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertop

Fiyat uygun.

Paketleme çok dandik görünüyor.Hafıza kartına bakın yamuk.. Kopya olması yuksek..

• Amazondan sandisk 32 gb yi 29 tl ye almistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slitheen

Amazondan sandisk 32 gb yi 29 tl ye almistim.
    yazma hızı 20 yi zor geçer bunların, bu abinin dükkanında 16 dolar, kargo da bedava
    http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-MICRO-SDHC-EVO-32GB-48MB-32G-32-G-GB-MICRO-SD-UHS-1-C10-MEMORY-CARD-NEW-/371064371515?pt=US_Memory_RAM_&hash=item566528f93b

• Ankara'ya 52 liraya geliyor. Alalım mı yoksa bekleyelim mi arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: nirengi noktası

Ankara'ya 52 liraya geliyor. Alalım mı yoksa bekleyelim mi arkadaşlar?
    Aynı ürünün Amazon'dan 64 GB olanını aldım 32 Dolara geldi. Okuma hızı 44 MB/S yazma hızı 23 MB/S.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VooPoo

Aynı ürünün Amazon'dan 64 GB olanını aldım 32 Dolara geldi. Okuma hızı 44 MB/S yazma hızı 23 MB/S.

Alıntıları Göster
    Hala indirimde gözüküyor. Alan arkadaşlar var ise ve yorum yaparlarsa almayı düşünenler için bir fikir olur. Güvenilir midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kargo olmasa süper fiyat ama kargolu hali de sıcak

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kargo olmasa süper fiyat ama kargolu hali de sıcak

Alıntıları Göster
    Yazma hızı belirtilmezse kartı nasıl anlayalım biz? 10 mb/sn de olabilir, 30 mb/sn de. En az 10 mb/sn olduğu kesin. Çok daha fazla olduğunu sanmam yoksa belirtirlerdi.

• 32 gb yuksek okuma yazma olan sicak firsat varsa paylasirmisiniz ihtiyacim var alacagim smdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: maxiromulus

32 gb yuksek okuma yazma olan sicak firsat varsa paylasirmisiniz ihtiyacim var alacagim smdiden tesekkurler

Bu iyi değil mi ? hepsiburada da 32gb sandisk

• faya85 kullanıcısına yanıt
    Samsung daha hızlı diyorlar fakat istanbulbilisim güvenilir mi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Yazma hızı belirtilmezse kartı nasıl anlayalım biz? 10 mb/sn de olabilir, 30 mb/sn de. En az 10 mb/sn olduğu kesin. Çok daha fazla olduğunu sanmam yoksa belirtirlerdi.

Kitap okuma uygulaması olarak ne önerirsiniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.