Şimdi Ara

samsung 32r81b mi? lg 32lc52 veya lc41 mi? yoksa philips pfle7332 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bob1

bende aynı 2 lem icinde kaldım ve teknasaya gidip inceledim 32r81 beğendigim bir tv olmakla beraber tv de sanki karıncalanma gibi bir durum farkettim ozellikle yakından bakıldıgı zaman bu durum belirginlesiyor ve lg32lc42 de bu durum yok ama r81 de arkada kalan görüntülerde daha cok ayrıntının görüldügünü farkkettim 32lc41 de arkada kalan agac dalları bariz karanlık kalırken ve net görünmezken 32 r81 de agac dalları bariz belirgindi ama karıncalanma benim canımı sıktı ve birkac degişik yerdede aynı karıncalanma yı gördüm

Satılması istenilen modelleri daha ayrıcalıklı duruma getirebilirler. Siz buna aldırmayın. AVrupanın en iyi HD ready LCD'si olan Samsung R81, tercih edilecek modeldir.
    Philips 7332'de asla kötü bir model değildir. ANcak LG bunlara performansta rakip olamaz. Daha önceki yorumları izleyin. Yurt dışı forumlarından alıntılar alınan konuları da okuyun. Çok incelendi bu iki LCD(7332-R81).

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.