Şimdi Ara

samsung 32r81b mi? lg 32lc52 veya lc41 mi? yoksa philips pfle7332 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu dördü arasında gidip gidip geliyorum... 2000 ytl civarı olsun çok da geçmesin istiyorum. bu ürünlerden kullanan arkadaşlar ciddi anlamda bana tavsiyede bulunabilirmisiniz? artıkaraştırmaktan bay geldi desem yeridir! ciddi ciddi yardımlarınıza ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.

• 32R81B sahibi olarak tavsiye ederim. bu model ile ilgili izlenimlerimi aktardığım bir topic açmıştım. sana yardımcı olabilir. alternatifin philips pfl7332 olsun. o da pixel plus 2 teknolojisi ile iyi bir model, onu da tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

32R81B sahibi olarak tavsiye ederim. bu model ile ilgili izlenimlerimi aktardığım bir topic açmıştım. sana yardımcı olabilir. alternatifin philips pfl7332 olsun. o da pixel plus 2 teknolojisi ile iyi bir model, onu da tavsiye ederim.
    açtığınız sayfadaki yorumları okudum. en son ses problemi yaşadığınızı yazmışsınız. seste devam ediyor mu problem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜLEN

açtığınız sayfadaki yorumları okudum. en son ses problemi yaşadığınızı yazmışsınız. seste devam ediyor mu problem?

Alıntıları Göster
    aslına bakarsan philips 7332 bence hepsinden üstün ama ben laptop bağlayacağım için lg tercih ettim.üçü de güzel bence.hepsinin birbirinden üstün bazı yanları var.
    en kötü karar kararsızlıktan iyidir derler.çok da düşünülecek bişey yok bence.al birisini bitsin bu iş.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GÜLEN

ses problemi şöyle, equalizer'dan baslara biraz fazla asılınca kalite düşüyor, potluk yapıyor. özellikle vokalleri biraz yukarı alınca gayet berrak. yani sesde bir cızırtı vs. bişi yok. aslında harici çıkış ile kolonlara da bağlanma işi denenebilir ama hç düşünmedim. Görüntü konusunda ise çok memnunum.

• benim gönlümden geçen samsung baştan beri ama teknosadaki satıcılar özellikle philips üzerinde duruyorlar. sonra lg en son samsung. lcd ileri teknolojileri şu an için destekleyen tek tv philips dediler. artık çok bilgi sahibi olmadığımız için öyle baktık dediklerine. benim için önemli olan normal yayın kalitesi sonuçta ağırlıklı olarak kanalları seyrediyoruz sonra dvd. tabii pc bağlantısı olmasıda güzel bir avantaj.
    bu samsungtaki ses olayı tereddütte bıraktı beni nedense..hala kararsızım yani:(
    bir de istanbul bilişimde çok daha uygun fiyatlar var duyumlarınıza göre tavsiyede bulunurmusunuz buradan alışları?
  • quote:

benim gönlümden geçen samsung baştan beri ama teknosadaki satıcılar özellikle philips üzerinde duruyorlar. sonra lg en son samsung. lcd ileri teknolojileri şu an için destekleyen tek tv philips dediler. artık çok bilgi sahibi olmadığımız için öyle baktık dediklerine. benim için önemli olan normal yayın kalitesi sonuçta ağırlıklı olarak kanalları seyrediyoruz sonra dvd. tabii pc bağlantısı olmasıda güzel bir avantaj.
    bu samsungtaki ses olayı tereddütte bıraktı beni nedense..hala kararsızım yani:(
    bir de istanbul bilişimde çok daha uygun fiyatlar var duyumlarınıza göre tavsiyede bulunurmusunuz buradan alışları?
    ben şahsen almam ama alanlar ve memnun olanlar da var...
    Bu konu biraz karışık forumda tartışıldı daha önce bir aratın isterseniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilişimle ilgili yorumları okumuştum. ama elle tutulur olumsuz bir yoruma rastlayamadım. çalışanlarının yazdığı olumlu yorumlar dışında olumlu yorumda göremedim gerçi. o yüzde bu konuda da nötr durumdayım.
  • quote:

bilişimle ilgili yorumları okumuştum. ama elle tutulur olumsuz bir yoruma rastlayamadım. çalışanlarının yazdığı olumlu yorumlar dışında olumlu yorumda göremedim gerçi. o yüzde bu konuda da nötr durumdayım.
    bende aynı 2 lem icinde kaldım ve teknasaya gidip inceledim 32r81 beğendigim bir tv olmakla beraber tv de sanki karıncalanma gibi bir durum farkettim ozellikle yakından bakıldıgı zaman bu durum belirginlesiyor ve lg32lc42 de bu durum yok ama r81 de arkada kalan görüntülerde daha cok ayrıntının görüldügünü farkkettim 32lc41 de arkada kalan agac dalları bariz karanlık kalırken ve net görünmezken 32 r81 de agac dalları bariz belirgindi ama karıncalanma benim canımı sıktı ve birkac degişik yerdede aynı karıncalanma yı gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bob1

bende aynı 2 lem icinde kaldım ve teknasaya gidip inceledim 32r81 beğendigim bir tv olmakla beraber tv de sanki karıncalanma gibi bir durum farkettim ozellikle yakından bakıldıgı zaman bu durum belirginlesiyor ve lg32lc42 de bu durum yok ama r81 de arkada kalan görüntülerde daha cok ayrıntının görüldügünü farkkettim 32lc41 de arkada kalan agac dalları bariz karanlık kalırken ve net görünmezken 32 r81 de agac dalları bariz belirgindi ama karıncalanma benim canımı sıktı ve birkac degişik yerdede aynı karıncalanma yı gördüm

Alıntıları Göster
    Samsung 32R81B tabii ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Samsung 32R81B tabii ki.

Alıntıları Göster
    bende samsung 32r81b kullanıcısıyım ve gayetde memnunum arkadaşın dediği gibi ses problemine ise rastlamadım sesde hiç bir sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: abu34

bende samsung 32r81b kullanıcısıyım ve gayetde memnunum arkadaşın dediği gibi ses problemine ise rastlamadım sesde hiç bir sıkıntı yok

Alıntıları Göster
    tekrar selam
    bilişimden almamaya karar verdim. Bilişimde konu başlığı modelleri 2000 ytl yi geçmeden alabiliyordum ama şimdi bu fiyatın üstüne çıkmak istemiyoruz. Sözün kısası geriye sadece Samsung 32LES81B ve LG 32LC42 kalıyor? hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

tekrar selam
    bilişimden almamaya karar verdim. Bilişimde konu başlığı modelleri 2000 ytl yi geçmeden alabiliyordum ama şimdi bu fiyatın üstüne çıkmak istemiyoruz. Sözün kısası geriye sadece Samsung 32LES81B ve LG 32LC42 kalıyor? hangisini tavsiye edersiniz?

Alıntıları Göster
    Lc42 serisi S serisinden bir gömlek daha yukarıdadır bence. Alacağınız yere gidip , yanyana bakın.. Yoksa taraflı yorumlarla alım yapmak çok doğru değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhum06

Lc42 serisi S serisinden bir gömlek daha yukarıdadır bence. Alacağınız yere gidip , yanyana bakın.. Yoksa taraflı yorumlarla alım yapmak çok doğru değil.

Alıntıları Göster
    Ben de aynı senin durumundaydım.LC42 de karar kıldım.Üstelik teknosa da showroomda gördüğüm lc41 mat kasaydı lc42 nin bir farkı olmadığını söylemişlerdi.Televizyon siyah parlak kasa olunca iyice hoşnut kaldım.Kablolu tv performansından bile çok memnunum.İnce oluşu da diğer hoş özelliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolriver34

Ben de aynı senin durumundaydım.LC42 de karar kıldım.Üstelik teknosa da showroomda gördüğüm lc41 mat kasaydı lc42 nin bir farkı olmadığını söylemişlerdi.Televizyon siyah parlak kasa olunca iyice hoşnut kaldım.Kablolu tv performansından bile çok memnunum.İnce oluşu da diğer hoş özelliği.

Alıntıları Göster
    32LES81B carrefourda 2000 lira 12 taksit

üstelik salı veya perşembe gününe göre %5 de puanı var 1900 liraya gelir yani
  • bu hafta sonu 32lc42 modelini aldık. 1.750 12 taksitle. nazar değmesin inanılmaz güzel bir görüntüsü var. kurcalama imkanımız pek olmadı ama görüntü çok net. biz kablolu kullanıyoruz. gelen servis kurumunu yaparken digiturk tavsiye etti ama kabloludaki görüntüsünü görünce hiç gerek yok dedi. sadece şu bilgiyi verdi, digiturk yılbaşından itibaren hd yayına geçiyormuş, o zaman kesinlikle digiturk dedi.
    sözün kısası ben lc42 ye bayıldım, karşısından kalkasım gelmiyor.
  • quote:

bu hafta sonu 32lc42 modelini aldık. 1.750 12 taksitle. nazar değmesin inanılmaz güzel bir görüntüsü var. kurcalama imkanımız pek olmadı ama görüntü çok net. biz kablolu kullanıyoruz. gelen servis kurumunu yaparken digiturk tavsiye etti ama kabloludaki görüntüsünü görünce hiç gerek yok dedi. sadece şu bilgiyi verdi, digiturk yılbaşından itibaren hd yayına geçiyormuş, o zaman kesinlikle digiturk dedi.
    sözün kısası ben lc42 ye bayıldım, karşısından kalkasım gelmiyor.
    hayırlı olsun izlenimlerini ve fotoğrafları bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

hayırlı olsun izlenimlerini ve fotoğrafları bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Bende bu televizyonu almadan önce kabloludan çıkarım diyordum. Ancak kablolu performasnı beni tatmin edince vazgeçtim. 32LC42
    gerçekten güzel televizyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolriver34

Bende bu televizyonu almadan önce kabloludan çıkarım diyordum. Ancak kablolu performasnı beni tatmin edince vazgeçtim. 32LC42
    gerçekten güzel televizyon.

Alıntıları Göster
    bende bir aydır aynı karşılaştırmayı yapıyorum 32r81 den caymak üzereyim..

Samsung bayinde tüm tvleri yanyana dizmişler, maalesef en kötü görüntüyü veren 32S81&32R81 idi. Dvd çizgi film olmasına rağmen renk değişimlerinde inanılmaz kırılmalar oluyordu..

Ayrıca next receiver ile birlikte kullanmak için alıcam, next ve samsungu birlikte kullananların görüntü kararması sorunu olduğunuda forumda bir kaç kişiden birden okudum..

Hala kara kara düşünüyorum.....

• quote:

Orijinalden alıntı: marvin

bende bir aydır aynı karşılaştırmayı yapıyorum 32r81 den caymak üzereyim..

Samsung bayinde tüm tvleri yanyana dizmişler, maalesef en kötü görüntüyü veren 32S81&32R81 idi. Dvd çizgi film olmasına rağmen renk değişimlerinde inanılmaz kırılmalar oluyordu..

Ayrıca next receiver ile birlikte kullanmak için alıcam, next ve samsungu birlikte kullananların görüntü kararması sorunu olduğunuda forumda bir kaç kişiden birden okudum..

Hala kara kara düşünüyorum.....

Alıntıları Göster
    arkadaslar peki sony 32s3000 ile samsung le32R81B yi karsılastırırsak ne onerirsiniz??Ben uydu yayını,dvd ve alırsam ps3 için kullanıcam 82 cm istiyorum aklıma bunlar geldi ikisi arasında kaldım onerileriniz varsa samsung veya sony dısında marka dusunmuyorum.Tanıdık bu iki markadan satıyo ancak Suan sony agır basıyor ama siz nedersiniz ???

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.