Benim gibi bu iki model arasında kalan arkadaşları aydınlatma amacıyla bu başlığı açma gereği duydum çünkü teknik olarak kimse yorum yapmamış.
SAMSUNG firması ile görüştüm, 40" F6470 ile 40" F6340 arasındaki tek farkın 6470 modelinde akıllı kumanda ve sesli kontrol özelliğinin bulunduğunu söylediler. Kendilerini input lag ms değeri hakkında bir fark olup olmadığını sorduğumda ise bilgi vermiyoruz diyorlar.
43ms lık bir tepkime süresi bulunmakta, fakat aynı dataları 6340 modeli için bulamıyorum.
Kumanda ve ses kontrol benim için önemli kriterler değil fakat ps4 oyun konsolu ile kullanmak ise amacınız, bu input lag değeri büyük önem kazanıyor.
6340 modeli 100 tl daha uygun bir fiyata satılıyor şuan, teknik detayları hakkında bir bilgisi olan varsa ve paylaşabilirse sevinirim.
Kumanda ve sesli kontrol için ekstra 100 tl vermek bana mantıklı gelmiyor.
Teşekkürler
Yalnız şu an hiçbir yerde 6340 modelini bulamıyorum hepsi teşhir ürünü. Bulsam açılmamış 2013 model falan demem direk alırım. Bende konu açtım araştırma içindeyim ama kararsızım.
işte seri sonu ürünler bunlar Teknosa.com stoğundaki seri sonu ürünler kapalı kutu, mağaza stoklarındaki seri sonu ürünler teşhir ürünleridir. Ürünü stok olan mağazalarımızdan deneyerek satın alabilirsiniz. diye bilgisi var altta. Gittim konuştum zaten adam artık bulamazsın 0 dedi=)
hepsiburada daki ürün teşhir ürünü değil bildiğim kadarıyla
bugun hizlial'dan aldim. teshir urunu falan cikmaz umarim.