Arkadaşlar Mart sonunda Samsung 40A551p2 bir LCD TV aldım. Yalnız alırken pek fazla araştırma yapmadım. Biraz gazla aldım ama sonra bir kaç yerde okuduklarım beni yanlış bir karar verdim diye düşündürmeye başladı :( Ürünü henüz teslim almadığımdan başka bir modelle değiştirebilirim diye düşünüyordum ama aldığım mağazada bu ürünü artık satmadıkları (yeni modeller geldiği için) için değişim işleminin zor olduğunu eğer bir kaç gün içinde karar verirsem belki değişim yapabileceklerini söylediler :(
Öncelikle bu TV'yi kullanan arkadaşlar, memnunmusunuz ? 100 Hz olmaması çok büyük bir sorun mu ?Hızlı görüntülerde (mac vb.) problem yaşarmıyım ? TV'yi koyacağım yerin yan tarafı pencere, güneş ekranı ne kadar etkiler ?
Arkadaşlar TV'yi kullanım yeri SD yayınlar ve DVD olacak. Bunu 1850'ye almıştım. İyi bir TV için üzerine 250-400 arası daha koyabilirim. Model olarak ne önerirsiniz bu durumda ? Samsung 6 B serisini gördüm çok güzeldi ama o da 2700 TL :(:(
Lütfen bilgilerinizi paylaşın arkadaşlar yarın bu işi bitirmem gerekiyor :(
Yokmu yardım edecek kimse :(
O fiyatlarda alsan alsan ancak plazma belki kurtarır seni ama..
E 200-300 lira koysan da alacağın tv'nin pek bi iyi yanı olmayacaktır görüntüde
Açıkçası bu fiyatlarda al birini vur ötekine..
Eğer lcd istiyorsan bence iyi bi seçim 551..
Bu lcd yansıma yapmaz
Movie plus yazılımı olduğundan filmlerde pek bi titreme farkedeceğini sanmıyorum
Futbolda da çok çok iyi diyemem,ama 100hz bi tv olsaydı da futboldaki görüntüyü düzeltmezdi(sadece sony motionflow veya philips clear lcd yazılımı olan tvlerde pek bi problem yok,onlar da bütçe olarak aşıyor seni zaten..)
Veya başta dediğim gibi plazma alabilirsin,mesela ben 42pq6000e bayıldım,sd yayın,dvd ve futbolda gayet sorunsuz izlersin,tabi lcd takıntın yoksa