Bildirim
samsung 40B651-652-653 hangisi alınır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kasalar farklı fakat hepsi birbirinden vahşi. bence en ucuz hangisini bulabiliyorsan ondan al. -
Sanırım kasasında ufak bir renk tonu farkı var, gerisi aynı. Bu yüzden çok zorlanırsan kura çek diyeceğim... -
o zman hangisini alacağım belli oldu 40 b653 kasası çok şık, teşekkür ederim -
Kardeş bunların hepsi aynı yani "Cosmetic" leri değişik sadece
Sen Kasaya bakaramı bu paneli almak istiyorsun o zaman??
yok öyle değilse at elini torbaya ne çıkarsa al gitsin,bu kadar basit+
ülen uyanık üreticiler bu eski Sony taktiğini uygulayıp malı gazlamak istiyorlar,bir seriden(aynı modelden)
10 tane daha model üretip satma taktikleri
++ -
650-51-52 bu modellerde sadece renk farkı var. 653 de içerik belleği 1gb. diğerlerinde 184 mb. -
quote:
Orijinalden alıntı: yilmazmurat
650-51-52 bu modellerde sadece renk farkı var. 653 de içerik belleği 1gb. diğerlerinde 184 mb.
Evet, nedense içerik belleği farklı. 40B653 almak daha mantıklı. -
quote:
Orijinalden alıntı: mentese44
Samsung B650
Samsung B651
Samsung B652
Samsung B653
Aralarındaki farkı tvnin ayaklığı ve alt tarafındaki oval yada üçgen şekil veya renkler belirliyor.. Benim favorim B651 veya B653tü.. 40B651 de karar kıldım.. Pişmanım şimdi neden daha önce almadım diye..
B653 ün diğerlerinden bir farkıda Content Library (içerik kütüphanesi) denen olayın 1GB olması.diğerlerinde bu 184mb miş
Oyunlar, yemek tarifleri, fitness uygulamaları gibi birçok içerik TV’nizle birlikte hazır olarak gelir. TV’nizin flash belleği sayesinde ise kendi içerik kütüphanenizi yaratabilirsiniz.www.samsung.com adresinden indireceğiniz yeni içerikleri TV’nize kaydedebilir, seçtiğiniz diğer içerikleri silebilirsiniz.
Content Library adı verilen özel bir içerik sistemine sahip. Burada oyunlar, yemek, tatlı ve içecek tarifleri, masaj teknikleri ve rahatlama ile ilgili özel müzik ve seslerin bulunduğu içerikler mevcut. İçeriklerin bir kısmı Türkçe ama çoğu İngilizce. Tam olarak çeviri yapılmamış henüz. Samsung Türkiye’nin bu işe eğilmesi lazım biraz.
İçerikler güzel ama bir süre sonra sıkıcı hale gelebilir. Bu bakımdan internet gibi bir seçenekle kullanılması tavsiye ederim. Yine de özellikel rahatlama ve meditasyon müzik ve fotoğrafları başarılı. Sıklıkla kullandım.
Content Library bölümündeki içerikler ürünün dahili olarak bulunan 1 GB belleğinde tutuluyor. Zaten bu belleğin durumunu ve hafıza miktarını ekrandan da takip edebiliyorsunuz.(Alıntı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbest -- 1 Ocak 2010; 21:17:30 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X