Şimdi Ara

samsung 40c6500 alternatifi Led TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zamandır forumu takip ediyorum ve evime 40 inçlik bir LED tv almak istiyorum aradığım özellikler;

1.) Divx/Mkv tarzı video formatlarını türkçe altyazı desteği sorunu olmadan usb bellekten veya taşınabilir 500 gb üstü 3.5" harddiskten sorunsuz oynatması.

2.) İnternet TV özelliği olması.

3.) 100 hz ve üstü 3.000.000:1 kontrast üstü görüntü kalitesi olması.

4.) Garantisinin Türkiye çapında sorunsuz olması + yıl garanti verebilmesi

Bu 3 özelliği samsung 40c6500 LED tv sağlıyor fakat dördüncü özelliğe gelince çok sorunları var diye forumda okudum. Bana bu özelliklere sahip önerebileceğiniz bir LED tv markası varmı ya da samsung u alabileceğim güvenilir teknik servise sahip bir satıcı var mı ? En uygun fiyatı darty de 2.599 ile gördüm ama uzun uğraşlarıma rağmen daha darty'nin müşteri hizmetlerine ulaşamadım bundan dolayı biraz düşünceliyim. Herkese teşekkür ederim..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaper07 -- 25 Ocak 2011; 14:57:03 >

• slm dostum ben bu tv nin 46 " modelini kullanıyorum 6 aydır çok memnunum mükemmel bi tv . tek eksiği 3d olmaması ben ozaman 40 c 7000 alabiliyordum 3d ama büyük olsun dedim bunu aldım suan gt5 oynarken keske de dediğim oluyor 3d olayı için :) düsünmeden al bu tv yi yada istersen 2.600 e bnm tv yi vereyim sana 46 c 6500 :) en az 1200 tl kar edersin
  • saol dostum ben taksit olayına bakıyorum birazda sen nerden almıştın TV yi garanti olayın nasıl ???
  • Arkadaşlar Alternatif önerebilecek yok mu ?
  • NX700+WD TV
  • Divx ve kayıt olayını tek bir cihazda çözmek istiyorum dostum LG veya Panasonic modeli önerebilecek yok mu tabii bir de samsung televizyonları garantisi iyi olarak satan bir yer önerebilecek yok mu ?
  • ben ib den aldım 3-4 tane tv herbirinde en az 500 tl karla ve hiçbir garanti sorunu yasamadım zaten büyük markalarda butür sorunlar olmaz eskiden biz 1000 lira ucuz diye doğubanktan alırdık hiçbir garantisi olmadan sonyleri taş bigi bişey cıkmazdı buda bir örnek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE32ES6710 3D LED TV
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saol dostum senden başka ilgilenen yok heralde 40c6500 alıcam şimdiye kadar kimse bu televizyona alternatif bir televizyon sunmadı.
  • rica ederim. insallah alır güle güle kullanırsın
  • Saol dostum bende 40c6500 e karar verdim şimdi fiyatı uygun bir de garantisi iyi yer bakıyorum..:=)
  • 40c6000 4.000.000:1 kontrast ,,,40c6500 5.000.000:1 kontrast sanırım ,usa sitesinde görebiliyorum bu oranları...

c6000 de clouding olayı c6500'de de varmı acaba?!!! Mağazalarda c6500 görme şansım olmadı...

bu cloding olayı ve parlama yüzünden samsung diye pek karar veremedim,,,dts de olsa lg Le5500 diyorum ama...
  • ewt LG'nin kontrast oranlarının daha iyi olduğundan vatan computer da bahsetmiştiler ama 42sl9500 modelini övmüştü bana samsung'a karşı ama bu modelin çok sorunu olduğunu daha sonradan duydum dostum senin dediğin Lg Le5500 modelini araştırıcam tavsiyen için teşekkürler.
  • o modele lg le5500 var zaten arkadaşta öneride bulunmuş ama siz görüntü olarak beğendi iseniz bu durumda sadece türkiye samsung garantili yerden almak kalıyor bunlar bildiğim kadarı ile bimeks dışındaki diğer firmalardır.

bide arkadaş bulutlanma sorunu varmı demiş bu her led ve lcd de olma ihtimali var önemli olan az sayıda olması c6000 ana konu başlığında o modelde biraz fazla olduğu yazıyor ama c6500 için genel olarak bişey denmiyor ve bende duymadım ama bu olmayacak anlamına gelmiyor eğer tv nin her yerini kaplamadıysa zaten sorun yok ve üzerine gitmemek gerekir bu durumda da güle güle kullanmalısınız.
  • Bulutlanma olayını hiç araştırmamıştım samsung lara özel bir durum heralde diğer tv lerde fazla bahsedilmemiş biraz baktım ama hergün içime yeni bir kurt düşüyor bir arkadaşın dediği gibi araştırdıkça almaktan vazgeçiyorsun ilk beğendiğin neyse onu al demişti özelden ona şimdi hak veriyorum dostum..:=)
  • bulutlanma her marka ve model de olabilir.
  • Ewt dostum diğer başlıkta okudum Led Tv lerde daha fazla bulutlanma olabileceğini iddaa etmişler ama bir doğruluğu yok heralde anladığım kadarıyla samsung ile LG arasındayım şu an son kararımı verip şubatın 15 ine kadar TV yi alıcam.:))
  • 6500 serisine 85w güç tüketimi yazılmış bu doğrumu acaba
  • Dostum Samsung'un bu ayki kataloğu var ondan baktım orda belirtmemiş ama internette 85w olduğu yazıyor araştırmak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn
    6500 serisine 85w güç tüketimi yazılmış bu doğrumu acaba

Genel olarak 40" lcd tvler için 100-120 W , led aydınlatmalı tvler için 80-100 W arası sarfiyat olur. Yalnız tvin arka aydınlatması azaltılınca bu sarfiyat düşecektir. Yani arka aydınlatma değerinin son değeri 100 ise tv bu değerde izlenmez, aşırı parlak olur. 60-70 gibi değerlerde izlenince elektrik sarfiyatı da düşecektir. Samsunglarda C serisi için maksimum arka aydınlatma değeri 20'dir , siz evde 14 gibi değerde izlersiniz.
  • Saol dostum cevabın için hiç kaç watt harcayacağını araştırmamıştım daha önce önceki gün arkadaş yazınca araştırdım biraz bende aynı verilere ulaştım kontrast ayarlarından bahsetmişler Ender ben birde televizyonunu nerden aldığını merak ediyorum garanti olarak hangi firma ile anlaşmışlar bir arkadaş bimeks dışında her yerin samsung türkiye garantisi verdiğini bildirmiş ama İstanbul Bilişimin de paralel ithalatçı olduğunu biliyorum ben şu an Teknosa, Darty, Vatan arasında kalmış durumdayım Teknosa da fiyatlar her zaman fazla Darty şu an aralarında en uygun Vatan'da %25 indirim yapınca en uygun duruma geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.