Şimdi Ara

samsung 40c7000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknosa kampanya ile aldığım casamba gunu gelicek olan 40c7000 ilk izlenimler fiyat 3 bin tl

• çok detaylı bir inceleme olmuş dostum eline sağlık
  • güzel inceleme ama bazı bölümleri uzun tutmuşsun dostum ve bu incelemeyi daha objektif bir şekilde yapmanı tercih ederdim. Yer yer marka düşkünlüğüne kaçmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 21 Mart 2011; 4:55:21 >
  • carsambaya kadar cihaz elimde olur yazıcam herseyi merak edenler icin fiyatı uygun geldi aldık bakalım
  • cihaz eline geçmeden konuyu açman çok iyi olmuş malum herkesin aklına gelmiyor böyle şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaysar

cihaz eline geçmeden konuyu açman çok iyi olmuş malum herkesin aklına gelmiyor böyle şeyler.

ürün eline geçincede inceleme yapmaz heralde
  • urun dun geldi kuruldu ufak bi clouding ve gozluk problemi yasadım,urunu degisime gidicek ya gene 7000 gozluklu gelicek yada 8000 alıcam 300 tl fark verip yorum bekliyorum sizden
  • 40c7000 guzel bir led tv,sd yayında bile iyi,urun kasası zarif ce guzel,8000 nasıl bilemiyorum 300 tl fark deger mi diye,teknosa hiç sorun cıkarmadı iade değişim konusunda,harbiden dedikleri gibi distribitör garantili ürün,bakalım karar yarın,durmak yok YOLA YA 7000 LE DEVAM YADA 8000 LE :D:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.