Şimdi Ara

Samsung 40CXXX SD Yayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung 40" C serilerinde SD yayın kalitesi hakkında bilgisi olan varmı ?

Piyasadaki fiyat marjlarında 100 Hz almamak büyük hata mı olur?

Yardımlarınızı rica ederim.

• Bende merak ediyorum

46c530 da nasıl görüntü veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverickmortis

Merhaba,

Samsung 40" C serilerinde SD yayın kalitesi hakkında bilgisi olan varmı ?

Piyasadaki fiyat marjlarında 100 Hz almamak büyük hata mı olur?

Yardımlarınızı rica ederim.

Şahsi görüşüm, biraz daha fazla verip 100 hz olanı alın. 40" C serisinin 100 Hz algoritması gayet başarılı. Sonuçta alacağınız televizyonu yıllar boyu hergün kullanacaksınız.
  • Haklısınız fakat 100 hz olmayan modelden ( C530 ) alanların forumda memnun kaldığını okuyunca acaba dedim. Arada 400 TL gibi fark var 100 Hz ile 50 Hz arasında
  • quote:

Haklısınız fakat 100 hz olmayan modelden ( C530 ) alanların forumda memnun kaldığını okuyunca acaba dedim. Arada 400 TL gibi fark var 100 Hz ile 50 Hz arasında

Hocam çok özür dileyerek söylüyorum, diğer arkadaşları üzmek istemem ancak firmaların 50 hz tv satmaması lazım. Lcd'nin kendine has problemleri var ve bu 100 Hz muhabbeti bu problemlerin aşılması anlamında bu gün mevcut yegane çözüm.
    Konunun uzmanı değilim ama nacizane görüşüm böyledir.
    Sözün özü 100 Hz tv tavsiye ederim.
  • Tavsiyeniz için teşekkürler. 40C530 peynir ekmek gibi satılıyor diğer yanda. Gönül isterki direk git 100 Hz al. Fakat işte maliyet de önemli bir unsur. Bazı kullanıcıların şartlara göre 100 Hz i zaman zaman kapatması da düşündürücü.

Kafama takılan diğer bir soru; " X marka model LCD televizyon SD yayında daha iyi " gibi bir şey söz konusu mudur ?
  • quote:

Tavsiyeniz için teşekkürler. 40C530 peynir ekmek gibi satılıyor diğer yanda. Gönül isterki direk git 100 Hz al. Fakat işte maliyet de önemli bir unsur. Bazı kullanıcıların şartlara göre 100 Hz i zaman zaman kapatması da düşündürücü.

Kafama takılan diğer bir soru; " X marka model LCD televizyon SD yayında daha iyi " gibi bir şey söz konusu mudur ?

Evet haklısınız maliyet önemli. Yeni çıkan LCD'ler gördüğüm duyduğum kadarı ile SD yayında başarılılar. Bahsettiğiniz 40C530 modelide sanırım oldukça iyidir.
    Tabi önemli bir kalemde televizyona bağladığınız cihazın verdiği görüntü kalitesi.
    En iyisi TV satan büyük mağazalara gidip yerinde incelemek.
  • C652 serisi var bende ve SD yayınlarda 100 Hz i kapatıyorum ancak hareketli spor görüntülerinde ve HD yayınlarda açıyorum,benim gördüğüm kadarıyla normal SD yayınlarda 100 Hz sıkıntı yaratıyor..
  • Maximo01 merhaba,

Ne tarz bir sıkıntı yaşıyorsunuz biraz daha detay verebilir misiniz. Ben çoğunlukla SD ( digiturk ) izleyeceğim. Maçlar ve filmler tabiki HD olacak.

40" C serisinden bir kaç SD yayın görüntüsü görmek iyi olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.