Şimdi Ara

Samsung 40D5000 Led Tv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bnde 40d5000 var ve televizyondan internete nasıl giriyoruz söyleyebilir misiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanaktaş

arkadaşlar bnde 40d5000 var ve televizyondan internete nasıl giriyoruz söyleyebilir misiniz??

o televizyondan giremezsin internete, SmartTV değil o model, d5500 serisinde o özellik başlıyor ve üst modellerde devam ediyor...

ayrıca MKV desteğini soran arkadaşa; evet var, piyasadaki en geniş codec desteği samsung tv'lerde mevcut, mkv-avi-ac3-dts-h264 vs. tüm iç codec türlerinide destekliyor, LG'lerdede MKV desteği mevcut ama bildiğiniz üzere MKV sadece bir container, yani ses ve video'yu içeren paket türü, içindeki ses ve video codecleride ayrı ayrı olduğundan onların desteğide önemli ki benim yanımda götürdüğüm 1080p avatar mkv'sini çok güzel göstermesine rağmen içindeki ac3 ses kodeğini çözemedi ve "desteklenmeyen ses" hatası verip sessiz oynattı, sırf bu yüzden gidip samsung almıştım, maşallah bilgisayar gibi herşeyi açıyor ;) yoksa LG'nin panelleri daha kaliteli ve uygun fiyatlı ama işte usb üzerinden kendi başına film oynatmada bazı detayları önemli işte...

• Bende samsung 40D5000 led TV aldım
    1TB lik harici harddiskdeki filmleri izliyorum
    Harddisk kablosunu bilgisayardan çıkartırken donanımı güvenli kaldır seçeneğini kullanıyorum
    Ancak TV de böyle bir durum yok
    Bu durumda film gösterirken stopa basıp harddisk kablosunu TV de çıkarsam olur mu?
    Yoksa TV yi kapatıp mı çıkartmak lazım
    Bilgisi olan var mı acaba
  • Mkv oynatıyormu bu tv.
  • şuana kadar oynatamadığı bir dosya türü görmedim. benim merak ettiğim kablolu tv için "Dark Teledünya Uyumlu SMIT Conax CI HD Modül" almayı düşünüyorum. Uyumlu mudur değil midir bilen varsa yazarsa çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

şuana kadar oynatamadığı bir dosya türü görmedim. benim merak ettiğim kablolu tv için "Dark Teledünya Uyumlu SMIT Conax CI HD Modül" almayı düşünüyorum. Uyumlu mudur değil midir bilen varsa yazarsa çok sevinirim...

CI Slot Girişi Var Dostum. Yani Uyumludur. Bende alırken forumda konuşuluyodu bu özellik. ordan hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

şuana kadar oynatamadığı bir dosya türü görmedim. benim merak ettiğim kablolu tv için "Dark Teledünya Uyumlu SMIT Conax CI HD Modül" almayı düşünüyorum. Uyumlu mudur değil midir bilen varsa yazarsa çok sevinirim...

CI Slot Girişi Var Dostum. Yani Uyumludur. Bende alırken forumda konuşuluyodu bu özellik. ordan hatırlıyorum.

eyvallah hocam çok teşekkür ederim
  • Samsung 40D5000 televizyona Wi-Fi eklemek mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.