Şimdi Ara

Samsung 40D5000 Led Tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar odama 32D5000 almaya gittiğim yerde biraz daha verip 40D5000 alıp çıktım televizyonun yanı sıra ps3dede kullanıcam kullanan yada bilgi sahibi olan arkadaşlar iyi verim alırmıyım acaba? teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EmrEDnZ

Arkadaşlar odama 32D5000 almaya gittiğim yerde biraz daha verip 40D5000 alıp çıktım televizyonun yanı sıra ps3dede kullanıcam kullanan yada bilgi sahibi olan arkadaşlar iyi verim alırmıyım acaba? teşekkürler

tv yi almışsın işte, tak ps3'ünü bak.şu aşamada sendeki de soru şimdi :)
  • Televisyon hakkında hiçbir bilgimin olmaması ve beğenmezsem başka bir modelle değiştirme olasılığım olduğu için bu konuyu açtım Digiturk'e bağladım şuan birazdan ps3'de deneyeceğim. teşekkürler yinede
  • bende samsung marka tv alacaktım, araştırmalarım sonucu malesef oyun oynanacaksa samsunglardan uzak durun dedi herkez (tabiki her model için değil) bende tercihimi LG den yana kullandım.. bu tv yi ps3 de test ettikten sonra görüşlerini +ları ve -leri burada paylaşırsan sevinirim hocam.
  • Tamam dostum az oyunum olasada deneyip yazarım görüşlerimi. normalde odamda 23 inc Samsung monitörde oynuyordum oyunları ama bugün iyide bir fiyata süpriz bir şekilde aldım tv'yi hiç araştırmamıştım zaten. 32D5000 alıyordum alınca 40 olsun diyip bu modeli aldım. artık memnun kalırmıyım zaman gösterecek. gerçek 100hz değil giye yorumlar okudum ama tv haricinde umarım bluray filmlerde göze batan sorunlar yaşamam.
  • quote:

Tamam dostum az oyunum olasada deneyip yazarım görüşlerimi. normalde odamda 23 inc Samsung monitörde oynuyordum oyunları ama bugün iyide bir fiyata süpriz bir şekilde aldım tv'yi hiç araştırmamıştım zaten. 32D5000 alıyordum alınca 40 olsun diyip bu modeli aldım. artık memnun kalırmıyım zaman gösterecek. gerçek 100hz değil giye yorumlar okudum ama tv haricinde umarım bluray filmlerde göze batan sorunlar yaşamam.

Hocam,iyi bir fiyata aldım demişsin de devlet sırrı değilse fiyatı da yaz da almayı düşünen varsa değerlendirsin fiyatı.Ve de nereden aldığını.
  • Doğu Bankta Tanıdığım bir mağazadan 1400tl ye aldım fiyat çokmu iyi onu bile pek bilmiyorum aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Led tv arıza
    8 yıl önce açıldı
    Samsung UE32ES6710 3D LED TV
    12 yıl önce açıldı
    Lg tv
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam iyi aksamlar yarın konusunu actığın 40d5000 den almayı düsünüyorum da tv hakkında yorumlarını yazar mısın? bu arada ben 1574 tl ye bulabildim tv yi en uygun bahsettiğin yer neresi yahu :D
  • sayın emredeniz
    tv hakkında yorumlarınız neler, memnuniyetiniz nasıl? ben de bu tv den almayı düşünüyorum. eksiklikleri fazlalıkları neler. görüşlerinizi bizmle paylaşır mısınız
  • Kusura bakmayın arkadaşlar mesajınızı geç gördüm. cevap vereyim Tv'den gayet memnunum Ps3 performansında bir sorun çıkmadı çok şükür. bir sorunu varsada ben bilmiyorum yada fark etmedim. Bluray film izledim aksiyon sahnelerinde olsun renk olarak olsun gayet güzeldi. Sonuç olarak memnunum çok para verip televizyon sahibi olmaya yanaşmıyorsanız sizi gayet tatmin edecektir.
  • merhaba arkadaşlar,aynı tv.den bende de var..digiturk hd kutu da var ancak digiturk kumandasından vformat(mavi renk) tuşuna bastım hdmi ekranı çıkıyor ama 50hz yazıyor bu makine 100hz değilmiydi veya nası yapılabilir 100hz ve altın uçlu kablo da alayım mi digiturk'ün verdiği hdmi kablosu dandik mi ? teşekkürler...
  • quote:

Arkadaşlar odama 32D5000 almaya gittiğim yerde biraz daha verip 40D5000 alıp çıktım televizyonun yanı sıra ps3dede kullanıcam kullanan yada bilgi sahibi olan arkadaşlar iyi verim alırmıyım acaba? teşekkürler

senin yaptığının aynını bende yaptım o kadar 32D5000 hakkında bilgi fiyat vb topladım sonra gittiğim yerden 40D5000 adlım:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

merhaba arkadaşlar,aynı tv.den bende de var..digiturk hd kutu da var ancak digiturk kumandasından vformat(mavi renk) tuşuna bastım hdmi ekranı çıkıyor ama 50hz yazıyor bu makine 100hz değilmiydi veya nası yapılabilir 100hz ve altın uçlu kablo da alayım mi digiturk'ün verdiği hdmi kablosu dandik mi ? teşekkürler...

Konu tamamen digiturkün kutusundan kaynaklı.bendede hd kutu var dıgıturkun hd belgesel kanallarında bile çoğu zaman kötü bi görüntü var.ben evde notebooku bağladım cam gibi görüntü var hdmiden bağlı tvye bağlandığında 60HZ yazıyor. İşin kısa özeti şu: benim notebook veya X bi cihaz hdmi'den 100 hz gönderirse eğer tvde 100 hz yazar buda öyle notebookla veya X bi cihazın hdmisiyle olcak olay değil.Anlıycan Kaynak=100HZ olcak ki tvde gelen görüntüye 100hz desin.

• quote:

Orijinalden alıntı: YSNperformans

quote:

senin yaptığının aynını bende yaptım o kadar 32D5000 hakkında bilgi fiyat vb topladım sonra gittiğim yerden 40D5000 adlım:D

hayirli olsun dostum gule gule kullan :)

bu arada bendede digiturk hd kutu var yayindayken tv sag ust kosede 1920-1080i yaziyor ve 50hz uaziyor. kanallarin 50 hz oldugunu biliyorum ama 1920-1080i yazmasini anlayamadim. ps3de ise 1920-1080p 60hz yaziyor o konuda bir skintim yok ama bluray filmlerde 1920-1080p 100hz yazdiktan sonra 24hz yaziyor goruntudede bir sorun yok. bende cok kurcalamadim. memnunum tvden

• TR ve dunyadaki pek çok TV kanalı HD yayını 1080i formatında yapıyor
    TV yayın kalitesini sana bilgi amaçlı gösteriyor bunu zaten uydu alıcındaki info tuşuna bastığın zaman da görebilirsin
    Almanyadaki 3 - 5 kanal 720P yayın yapıyor

Yani TV de sorun yok rahat olabilirsiniz.
  • Kaça aldın hocam?
  • TiSKE

Teşekkürler hocam :)

metbey

Bana sorduysan 1.400tl'ye aldım ben dostum.
  • 40d5003 alacaktım internetteki olumsuz yorumları okuyunca vazgeçtim.

40d5000 serisinde mkv özelliği var mı ?
    hd olmayan normal yayınlarda görüntü nasıl ?

teşekkürler :)
  • arkadaslar d5000 iki gün önce aldım genel olarak memnunum ama laptop hdmı den bagladık tv ye kapatıp açınca bi görüyor bi görmüyor pc yi bu sorunun çözümünü bilen varsa zahmet olucak ama iki satır bişeyler yazsın
  • arkadaslar d5000 iki gün önce aldım genel olarak memnunum ama laptop hdmı den bagladık tv ye kapatıp açınca bi görüyor bi görmüyor pc yi bu sorunun çözümünü bilen varsa zahmet olucak ama iki satır bişeyler yazsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.