Bildirim
samsung 40d5000-lg 42lv4500
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: acars55
samsung 40d5000 ile lg 42lv4500
iki tv arasında kararsız kaldım
hangisini tavsiye edersiniz??
Merhaba,
Teknik bilgi/özelliklerine bakılırsa her ikisi de aynı özelliklerde ( 100Hz - full hd vs.)
fiyatlarında karar vermeniz gerekiyor.
Tavsiyem Samsung -
arkadaşım hiç düşünmeden 42LV4500 al. ben 3-4 ay civarında araştırdım 40d5000 almayı düşünüyordum ama birçok mağazada bu iki ürünün karşılaştırmasını yaptım. en sonunda 42LV4500 almaya karar verdim. çok memnunum. kesinlikle tavsiye ederim. iyi bir hd receiver ile çok güzel sd görüntüsü veriyor.(bende fx turbo var). usb dende birçok formatı sorunsuz oynatıyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: isoterk
arkadaşım hiç düşünmeden 42LV4500 al. ben 3-4 ay civarında araştırdım 40d5000 almayı düşünüyordum ama birçok mağazada bu iki ürünün karşılaştırmasını yaptım. en sonunda 42LV4500 almaya karar verdim. çok memnunum. kesinlikle tavsiye ederim. iyi bir hd receiver ile çok güzel sd görüntüsü veriyor.(bende fx turbo var). usb dende birçok formatı sorunsuz oynatıyor...
lg lerde
usb sorunu var deniliyor..
bazı formatları oynatmadığı yönünde..
siz ne dersiniz?? -
quote:
Orijinalden alıntı: acars55
quote:
Orijinalden alıntı: isoterk
arkadaşım hiç düşünmeden 42LV4500 al. ben 3-4 ay civarında araştırdım 40d5000 almayı düşünüyordum ama birçok mağazada bu iki ürünün karşılaştırmasını yaptım. en sonunda 42LV4500 almaya karar verdim. çok memnunum. kesinlikle tavsiye ederim. iyi bir hd receiver ile çok güzel sd görüntüsü veriyor.(bende fx turbo var). usb dende birçok formatı sorunsuz oynatıyor...
lg lerde
usb sorunu var deniliyor..
bazı formatları oynatmadığı yönünde..
siz ne dersiniz??
bir kaç tane mkv formatını oynatmıyor. ses ile ilgili bazı formatlarda sorun yaşanıyor. %90 oynatıyor çok az filmde sorun yaşatıyor. edineceğim filmin formatına dikkat ediyorum. sorunu hallediyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X