Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende paraya kıyıp 1999 tl teknosa kampayalı 40d6000 samsung led tv aldım. tv yi biraz geç de olsa kurdurdum. bende kablolu yayın var. uydu almadım. bu evden başka bir eve taşınacam. o zaman uydu yayın düşünüyorum.

sormak istediğim bir kaç şey var.
    1.kablolu yayında kanal değiştirirken sol üste sürekli ATV yazıyor bu nedir bilen varmı.
    2.kablolu yayınları kafasına göre dizdi tv. bende sony tv vardı. sıralamayı ben değiştirebiliyordum. bu özellik bu tv yok mu.
    3.info düğmesine basıp sağ altta pil göstergeli bir yeşil resim var. bu neyi ifade ediyor.
    4.internet için bu tv nin ülke kodunu değiştirip farklı appsler yükleyebilen varmı.bu forum sitesinde samsung için öyle ifadeler geçiyor.
    5.bu 3d gözlük alan arkadaşlar pil ne kadar gidiyor. o piller yassı saat pilleri değilmi. o pilleri ne kadar bize yetebilir .stok yapmak gerekli diye düşünüyorum.
    6.bu tv nin teletext yok mu kardeşim. kıcı kırık yumatu tv nin bile teletext var. bizde neden uygun değil hatası geliyor.

şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlockhiT

quote:

Orijinalden alıntı: istcool

quote:

Orijinalden alıntı: BlockhiT

Bende de bu televizyon var ama harici disk konusunda sıkıntı yaşıyorum. aynı model 2 diskim var ilkini taktığımda bütün dosyaları sorunsuz gördü ve açtı ama onu çıkarıp diğerini taktığımda hala aynı klasorler görünüyor ve 2. taktığım diske ait klasörleri açmak istediğimde hata veriyor. bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Yukarda yükleniyor yazıyor onun bitmesini bekliceksin hdd büyük olduğu için biraz zaman alıyor

Yükleniyor yazısı kayboluyor zaten. Farklı model bi disk taktığım zaman görüyor fakat aynı modeli taktığımda eskı ve yeni klasorlerin hepsi gözüküyor. Yeni taktığım diskin klasorleri açılmıyor. Her seferinde fabrika ayarlarına dönerek yapılabilir belki ama denemedim hiç.

yok mu arkadaslar bu sorunu yaşayan kimse bi tek ben miyim? Diskim iomega bu arada driver olarak 5AS görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlockhiT -- 1 Ağustos 2011; 23:53:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: braveman

arkadaşlar bende paraya kıyıp 1999 tl teknosa kampayalı 40d6000 samsung led tv aldım. tv yi biraz geç de olsa kurdurdum. bende kablolu yayın var. uydu almadım. bu evden başka bir eve taşınacam. o zaman uydu yayın düşünüyorum.

sormak istediğim bir kaç şey var.
    1.kablolu yayında kanal değiştirirken sol üste sürekli ATV yazıyor bu nedir bilen varmı.
    2.kablolu yayınları kafasına göre dizdi tv. bende sony tv vardı. sıralamayı ben değiştirebiliyordum. bu özellik bu tv yok mu.
    3.info düğmesine basıp sağ altta pil göstergeli bir yeşil resim var. bu neyi ifade ediyor.
    4.internet için bu tv nin ülke kodunu değiştirip farklı appsler yükleyebilen varmı.bu forum sitesinde samsung için öyle ifadeler geçiyor.
    5.bu 3d gözlük alan arkadaşlar pil ne kadar gidiyor. o piller yassı saat pilleri değilmi. o pilleri ne kadar bize yetebilir .stok yapmak gerekli diye düşünüyorum.
    6.bu tv nin teletext yok mu kardeşim. kıcı kırık yumatu tv nin bile teletext var. bizde neden uygun değil hatası geliyor.

şimdiden teşekkürler.

atv bende de yazıyor ne olduğunu çözemedim ben de merak ediyorum onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yükleniyor yazısı kayboluyor zaten. Farklı model bi disk taktığım zaman görüyor fakat aynı modeli taktığımda eskı ve yeni klasorlerin hepsi gözüküyor. Yeni taktığım diskin klasorleri açılmıyor. Her seferinde fabrika ayarlarına dönerek yapılabilir belki ama denemedim hiç.

BENDE 3 ADET HDD VAR HEPSİNİ GÖRDÜ. SANA TAVSİYEM HDD YEDEĞİNİ ALIP NTFS FORMATI ATMAN AMA KISA DEĞİL NORMAL FORMAT SONRA TV ARKASINDAKİ HDD YAZAN USB TAKTIĞINDAN EMİN OL BİRDE BÖYLE DENE OLMADI BAŞKA HDD ALACAKSIN :)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ama assasing creed 2 arkasında 1080 p desteği var diyor.

O zaman neden 1280 yapıyor,

1980 1020 yapması gerekmez mi ?

PS3 AYARLARINDA, GÖRÜNTÜYÜ 720P OLARAK İLET SECENEĞİ VAR. ONU OYUN TAKILI DEĞİLKEN 1080P YAPIP KAPATIP AÇAÇAKSIN "BUNU YAPMAZSAN" 1080P OLSA DAHİ PS3 GÖRÜNTÜYÜ DİREK 720 DÜŞÜRÜYOR.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

internete bağlayarak tv yi güncelleme yaptım. 1005 ten 1009 a yükseldi

NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER OLDU PAYLAŞABİLİRMİSİN?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu arada hala ucuz bi yerlerden 3d gözlük alan yok herhalde kimse denenemiş gibi görünüyor 3d film seyretmeyi.

lütfen hesaplı gözlük bulan alan var ise paylaşsın

200 lira kastırmayalım kendimizi bi gözlüğe. ne o ööle raybanmi aliyoruz!

EBAY' DAN ALACAKSIN 1 HAFTA İÇİNDE GELİYOR AYRICA PENDİKTE PROFİLO MAĞZASI ALTINDA SAMSUNG YETKİ SATICISI OLAN BİR DÜKKAN VAR BEN TV ORDAN ALDIM 3300CR MODELİNE 1 AY ÖNCE 160 TL DEMİŞTİ ŞİMDİ NE KADAR BİLMİYORUM

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PİLE İHTİYACIN YOK USB İLE SARJ OLUYOR GÖZLÜK PİLLERİ DEĞİŞTİRMİYORSUN.

atv bende de yazıyor ne olduğunu çözemedim ben de merak ediyorum onu

BAŞKA BİR FORUMDA OKUMUŞTUM BAZI TELEDÜNYA MODULLERİNDE OLUYORMUŞ D6000 SERİSİNE ÖZEL BİRŞEY DEĞİL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istcool -- 2 Ağustos 2011; 12:42:05 >

• quote:

PS3 AYARLARINDA, GÖRÜNTÜYÜ 720P OLARAK İLET SECENEĞİ VAR. ONU OYUN TAKILI DEĞİLKEN 1080P YAPIP KAPATIP AÇAÇAKSIN "BUNU YAPMAZSAN" 1080P OLSA DAHİ PS3 GÖRÜNTÜYÜ DİREK 720 DÜŞÜRÜYOR.

Peki bu 1080 p desteklemeyen oyunlar için arıza çıkartırmı ?

Çünkü ps3 ekran ayarlarında

520
    720
    1080 gibi seçeneklere tikliyorsun.

Ben bu durumda ilk iki seçeneği kaldırıp sadece 1080 de tutuarsam ayarları , 1080 desteklemeyen oyunlar açılmayacak mı demek ?

Bu durumda her oyuna göre mi değiştirecez bu ayarları sayın istcool ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRCo -- 2 Ağustos 2011; 13:19:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

quote:

Peki bu 1080 p desteklemeyen oyunlar için arıza çıkartırmı ?

Çünkü ps3 ekran ayarlarında

520
    720
    1080 gibi seçeneklere tikliyorsun.

Ben bu durumda ilk iki seçeneği kaldırıp sadece 1080 de tutuarsam ayarları , 1080 desteklemeyen oyunlar açılmayacak mı demek ?

Bu durumda her oyuna göre mi değiştirecez bu ayarları sayın istcool ?

Hiç bir sorun olmaz 1080p de kalsın 720p oyunlarda açılıyor. Fakat 720p de kalırsa 1080p olan oyunlar 720p olarak açılır 720p nin üstünü görmez
    o yüzden 1080p de kalsın

• Tamamdır Sayın ısohunt

çok teşekkür ederim ,

Eve gidince bunu uygulacam ,

Peki son bir soru sorsam , 1080 p lik oyun 720 açtığında ki görüntü ile 1080 açtığı görüntü arasında fark var mıdır ?
  • quote:

Tamamdır Sayın ısohunt

çok teşekkür ederim ,

Peki son bir soru sorsam , 1080 p lik oyun 720 açtığında ki görüntü ile 1080 açtığı görüntü arasında fark var mıdır ?

ismimi dikkatli yazmanı tercih ederdim

Ayrıntılarında fark olur istersen bu sayfayı bir göz athttp://forum.donanimhaber.com/m_21810866/tm.htm

• quote:

quote:

Tamamdır Sayın ısohunt

çok teşekkür ederim ,

ismimi dikkatli yazmanı tercih ederdim

Ayrıntılarında fark olur istersen bu sayfayı bir göz athttp://forum.donanimhaber.com/m_21810866/tm.htm

Pardon sayın istcool,

Tamam verdiğiniz linki inceliyim.

Teşekkürler.

• en ucuz 40d6000 fiyatı

arkadaşlar kısa bir süreliğine kampanyaya giren 40d6000 3d smart tv 1899 TLwww.bizimcarsi.com amak isteyenler bu fiyatı kacırmayın derim alanlarada hayırlı ugurlu olsun bu arada daha ucuza satan yerverse bilgi verir senizsevinirim:)

http://www.bizimcarsi.com/index.php?Uid=9342
  • iyi fiyatmış samsun garantisinde mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orcmer

öncelikle herkese merhaba ben 2gün önce 40D6000 sahibi oldum genel olarak memnun olmama rağmen alt yazı problemi yaşıyorum türkçe karakter desteklediği yazıyor ama bende bazı karakterler farklı çıkıyor(mesela ı lar y şeklinde g ler bi farklı...)bu normalmi yada düzeltmek için bi ayar varmı?

Türkçe alt yazılı bir film indir. Aynı klasöre film ve alt yazıyı at. filmi bu şekilde başlat (alt yazı ile film aynı isimde olmalı mesela the.fighter alt yazı the.fighter.srt)
    film başlayınca tools tuşuna bas ok tuşları ile en sağa gel orada alt yazı özellikleri var alt yazı şifreleme modunu türkçe yap. Ok bas film yeniden başlat
    Türkçe karakter sorunu giderilmiştir.

görüntü ayarları film moduna al kumandadaki yeşil tuşun altındaki tuşa bas görüntü ayarlarına gel 2 sayfasında gelişmiş var oaradan aşağıdaki ayarları gir.

Picture Mode;MOVIE
    --------------------------

Backlight;8(in 3D effect 10/11)
    Contrast;92
    Brightness;48
    Sharpness;15(depend on content which my vary!! so try less/more!!)
    Colour;49
    Tint;50/50(dont change this percentage!! if not abnormal green/red push!!)

Black Tone;OFF
    Dynamic contrast;OFF>>>or Medium(if picture become dull)
    Shadow detail;0
    Colour Space;Custom*
    Flesh tone;0
    Edge Enhancement;OFF(it depend on content and if necessary change with other value)
    Motion lighting;OFF
    xvYCC;OFF(or try ON;if content supported!)
    LED Motion plus;OFF

Colour Tone;Warm-1/2
    Digital noise filter;OFF(ON on DVD media)
    MPEG noise filter;OFF(if necessary try ON on DVD media)
    HDMI Black level;Low
    Motion Plus;Clear(the result didnt satisfied me!!due to panel input-Lag/latency response "high"!!)
    >>Blur reduction;High >>Judder reduction;0 =also didnt satisfied me!!you hv to change those sets
    depend on content as well!!

*Colour space;(still I do nit like it some off reasons!so if its not suitable on your taste leave it at Default value-dont change)
    RED>>>>>>58-2-0
    GREEN>>>>0-58-9
    BLUE>>>>>7-0-54
    YELLOW>>48-53-7
    CYAN>>>>0-54-48
    MAGENTA>56-4-45

RED Offset>>>>>20 (its not a final result,my definition same as above position!)
    GREEN Offset>>>20
    BLUE Offset>>>>24
    RED Gain>>>>>>19
    GREEN Gain>>>>26
    BLUE Gain>>>>>25

White Balance;(try it and if its not suitable your taste leave it at Default values!)

R G B
    1:5 1 -2
    2:2 0 -1
    3:0 0 -1
    4:-2 -3 -3
    5:0 -2 -3
    6:-1 -1 -4
    7:-2 -3 0
    8:-1 -2 0
    9:-1 -2 -2
    10:0 -1 -1

++++++++++

Sayın istcool ,

Bu ayarlar film genel mod ayarları olarak kaydedebilir miyiz ?

Bu ayarları sizin denemeleriniz sonucunda mı buldunuz ? Yoksa yapılan testler sonucunda mı açıklanan en iyi veriler ?

Film modu haricinde normal görüntü ayarları da var mıdır elinizde ?

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orcmer

öncelikle herkese merhaba ben 2gün önce 40D6000 sahibi oldum genel olarak memnun olmama rağmen alt yazı problemi yaşıyorum türkçe karakter desteklediği yazıyor ama bende bazı karakterler farklı çıkıyor(mesela ı lar y şeklinde g ler bi farklı...)bu normalmi yada düzeltmek için bi ayar varmı?

Türkçe alt yazılı bir film indir. Aynı klasöre film ve alt yazıyı at. filmi bu şekilde başlat (alt yazı ile film aynı isimde olmalı mesela the.fighter alt yazı the.fighter.srt)
    film başlayınca tools tuşuna bas ok tuşları ile en sağa gel orada alt yazı özellikleri var alt yazı şifreleme modunu türkçe yap. Ok bas film yeniden başlat
    Türkçe karakter sorunu giderilmiştir.

görüntü ayarları film moduna al kumandadaki yeşil tuşun altındaki tuşa bas görüntü ayarlarına gel 2 sayfasında gelişmiş var oaradan aşağıdaki ayarları gir.

Picture Mode;MOVIE
    --------------------------

Backlight;8(in 3D effect 10/11)
    Contrast;92
    Brightness;48
    Sharpness;15(depend on content which my vary!! so try less/more!!)
    Colour;49
    Tint;50/50(dont change this percentage!! if not abnormal green/red push!!)

Black Tone;OFF
    Dynamic contrast;OFF>>>or Medium(if picture become dull)
    Shadow detail;0
    Colour Space;Custom*
    Flesh tone;0
    Edge Enhancement;OFF(it depend on content and if necessary change with other value)
    Motion lighting;OFF
    xvYCC;OFF(or try ON;if content supported!)
    LED Motion plus;OFF

Colour Tone;Warm-1/2
    Digital noise filter;OFF(ON on DVD media)
    MPEG noise filter;OFF(if necessary try ON on DVD media)
    HDMI Black level;Low
    Motion Plus;Clear(the result didnt satisfied me!!due to panel input-Lag/latency response "high"!!)
    >>Blur reduction;High >>Judder reduction;0 =also didnt satisfied me!!you hv to change those sets
    depend on content as well!!

*Colour space;(still I do nit like it some off reasons!so if its not suitable on your taste leave it at Default value-dont change)
    RED>>>>>>58-2-0
    GREEN>>>>0-58-9
    BLUE>>>>>7-0-54
    YELLOW>>48-53-7
    CYAN>>>>0-54-48
    MAGENTA>56-4-45

RED Offset>>>>>20 (its not a final result,my definition same as above position!)
    GREEN Offset>>>20
    BLUE Offset>>>>24
    RED Gain>>>>>>19
    GREEN Gain>>>>26
    BLUE Gain>>>>>25

White Balance;(try it and if its not suitable your taste leave it at Default values!)

R G B
    1:5 1 -2
    2:2 0 -1
    3:0 0 -1
    4:-2 -3 -3
    5:0 -2 -3
    6:-1 -1 -4
    7:-2 -3 0
    8:-1 -2 0
    9:-1 -2 -2
    10:0 -1 -1

++++++++++

Sayın istcool ,

Bu ayarlar film genel mod ayarları olarak kaydedebilir miyiz ?

Bu ayarları sizin denemeleriniz sonucunda mı buldunuz ? Yoksa yapılan testler sonucunda mı açıklanan en iyi veriler ?

Film modu haricinde normal görüntü ayarları da var mıdır elinizde ?

orcmer arkadaşın yayınladığı sinema seyrederken en verimli ayarlar, malasef sd yayın ayarları tam olarak bendede yok fakat forumda yazıyordur bir bakmak lazım..

2 olarak LG daha iyi olduğunu söyleyen arkadaşlar var bu tamamen göreceli ben gittim baktım 2 tv inceledim samsung bana daha güzel göründü :)

• Bu haftasonu Vatan'dan 1836 TL'ye aldım. Şu anda 1999 TL ama stokta yok. Geldiğinde muhtemelen yine indirime girer.
    Uydu alıcısı tavsiyesinde bulunabilecek var mı?
  • d6000 ile d6100 arasındaki tek fark usb kayıt (pvr ready) özelliği midir? istanbul bilişim'in internet sitesinden baktığımda böyle gördüm. ama fiyat olarak 50 tl fark var. ki bunun için değer bence. ancak maalesef d6100 modelini birçok yerde bulmak mümkün değil sanırım. bimeks, darty, vatan, gold gibi mağazaların internet sitelerinde gözükmüyor bu model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyifadami -- 4 Ağustos 2011; 10:56:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisoylu38

Bu haftasonu Vatan'dan 1836 TL'ye aldım. Şu anda 1999 TL ama stokta yok. Geldiğinde muhtemelen yine indirime girer.

bende 40d6000 almak istiyorum. vatan computerin internet sayfasında böyle bi indirime rastlamadım. acaba mağzalaramı gitmemiz gerekiyor. sen hangi mağzadan aldın?
  • Ürünün içinden sanırım wireless adaptörü çıkmıyor. Herhangi bir usb wireless adaptörü buna olur mu? YOksa illa samsung mu almamız gerekiyor. Deneyen var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtalty

quote:

Orijinalden alıntı: alisoylu38

Bu haftasonu Vatan'dan 1836 TL'ye aldım. Şu anda 1999 TL ama stokta yok. Geldiğinde muhtemelen yine indirime girer.

bende 40d6000 almak istiyorum. vatan computerin internet sayfasında böyle bi indirime rastlamadım. acaba mağzalaramı gitmemiz gerekiyor. sen hangi mağzadan aldın?

İnternet mağazasından aldım. Siteye üye iseniz "stoğa gelince haber ver" kısmından takip edebilirsiniz. Ayrıca kampanya Worl Card' a özel %25 indirim adı altında gerçekleşiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezzy

Ürünün içinden sanırım wireless adaptörü çıkmıyor. Herhangi bir usb wireless adaptörü buna olur mu? YOksa illa samsung mu almamız gerekiyor. Deneyen var mıdır acaba?

illa samsung :))
  • merhaba arkadaşlar allshare üzerinden bilgisayardan filim izliyorum ama ne yaptıysam alt yazı açamadım kumandadan da girince uygun değil yazıyor ne yapmalıyım??
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.