Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung un sitesinde all share programı var, bilgisayardaki resimleri videoları tv den seyretmek icin baglantı mı kuruyor ? tam olarak ne ise yarar kullanan varmı arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: next20

quote:

Orijinalden alıntı: jajabo

quote:

Orijinalden alıntı: EnginSr11235

quote:

samsungun tr sitesine girdim güncel fireware vs varmı diye 6000 modeli sitede yok ! yoksa benmi bulamadım arkadaslar

Evet yok zaten pek düzenli ve güncel bir site değil mesela 3d gözlüklerle ilgilide hiç bir makale özellik bilgiye raslayamazsın onun için avrupa samsung sitesini kullanmanı tavsıye ederım...

c6000 i buldum ama d 6000 i bulamadım bir türlü yabancı sitelerde.. link verebilecek varmı ?

Tv nin olumsuz denebilecek özelligi varmı size göre, alma asamasındayım da. Gördugum kadarıyla web browser yok istedigimiz her siteye giremiyoruz, bundan baska olumsuz denebilecek ne var arkadaslar?

http://www.samsung.com/us/support/downloads/UN40D6000SFXZA burda yeni yazılım ancak üzerinde gelen yazılımı internet araclığı yükseltme yaparsanız bir üst versiyona geçer...

Yabancı sitede 40D600SF diye var, sabah geldi tv kontrol ettim UE40D6000TWXTK yazıyor model code da... 6000SF ile güncellenebiliyormu benim tv modeli ?

• quote:

samsung un sitesinde all share programı var, bilgisayardaki resimleri videoları tv den seyretmek icin baglantı mı kuruyor ? tam olarak ne ise yarar kullanan varmı arkadaslar ?

samsung sitesinden pc ne allshare ı indir kur.sonra pc zaten ewindeki modeme bağlıdır.TV yide bu modeme bağlarsan aralarında bir paylaşım kuruyorsun ve video müzik fotoğraf gibi dosyları televizyonundan seyredebiliyorsn

Edit: Bu ebaydan gozluk aldınız çok iyi bi fırsatta.Bu ürün gümrükte falan takılma yapmaz dimi yada herhangi bir sorun olmaz umraım.bende alacamda hele dün explorer3D programı tvye kurupta filmlere bakınca almadan edemicem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 13 Ağustos 2011; 14:26:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y@s@r

3D gözlükleri sitede ilk ben aldım link vs. herşeyipaylaştım orada bir kaç arkadaş daha siparişi verdi ve sorunsuz geldi şimdide EnginSr11235 arkadaşımnız verdi siparişi en kısa sürede sorunsuz gelir.

İşte foto

Samsung 40D6000 LED TV

ya bu model 46D6000 de calışacak mı 3500 calışmaz diyorlar

UE40D6000TWXTK model ürününüze uyumlu 3D gözlük modelleri aşağıda ki gibidir. İlginiz için teşekkür
    ederiz.

SSG-2100AB

SSG-2200AR

SSG-3100GB

SSG-3300GR

SSG-3300CR

SSG-3700CR

• teknosa da 2000 Tl idi 40 ekran ...uygunmudur fiyat?
  • media martk ta dün 40" 2400 fiyatı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

quote:

3D gözlükleri sitede ilk ben aldım link vs. herşeyipaylaştım orada bir kaç arkadaş daha siparişi verdi ve sorunsuz geldi şimdide EnginSr11235 arkadaşımnız verdi siparişi en kısa sürede sorunsuz gelir.

İşte foto

Samsung 40D6000 LED TV

UE40D6000TWXTK model ürününüze uyumlu 3D gözlük modelleri aşağıda ki gibidir. İlginiz için teşekkür
    ederiz.

SSG-2100AB

SSG-2200AR

SSG-3100GB

SSG-3300GR

SSG-3300CR

SSG-3700CR

37d6000 serisi tvimde sorunsuz calisti

• quote:

media martk ta dün 40" 2400 fiyatı vardı

benim dediğim gözlüksüz ama.
  • valla gözlük varmı sormadım
  • quote:

quote:

İşte foto

Samsung 40D6000 LED TV

ederiz.

SSG-2100AB

SSG-2200AR

SSG-3100GB

SSG-3300GR

SSG-3300CR

SSG-3700CR

istcool ;
    ben de maıl attım samsung.com.tr ye benı aradılar gerı donus yaptılar uyumlu gozluklerı sordum 3500 u soylemedı ben de dedım ben 3500 dusunuyorum dedım adam bız turkıye ıcın getırmedık o gozluklerı daha sonra gelıcek turkıye ıcın o gozlukler dedı.ben yurtdısından alıcam sorun cıkarmı dedım yok dedı hepsı aynı alt yapıya sahıp sadece ozellık farklılıkları var dedı mesela senın modelde wıreless den sarj ozellıgı var bu 3500 lerde o yok ondan dolayı da bıraz hesaplı bırde sekıl farklılıkları var sanırsam,Benım gozlukler de gırıs yapmıs turkıyeye pazartesı buyuk ıhtımalle elıme ulasıcak ınsallah. Deneyıp ayrınlı bır sekılde yazarım zamanım olursa, saglıcakla selametle...

• quote:

valla gözlük varmı sormadım

gözlük yok, vatandan 2000 tl ye aldım 6 taksit 2 gün önce 40D6000 serisini, servisi bekliyorum gelip kuracak.. kendimiz kursak garanti kapsam dısı olur degil mi arkadaslar ?
  • quote:

quote:

gözlük yok, vatandan 2000 tl ye aldım 6 taksit 2 gün önce 40D6000 serisini, servisi bekliyorum gelip kuracak.. kendimiz kursak garanti kapsam dısı olur degil mi arkadaslar ?

ya kalmaya bılır ama yokus yapma olasılıkları cok fazla ılerıkı zamanlarda,yetkılı servıs urunu teslım aldıgına daır bır belge ımzalatıyor ve garantı belgesını onaylıyor ve gıdıyor kurulum da bırsey yok tv yı ılk actıklarında ılk kurulum ayarları var onlarda yeterınce acık ve net anlatılmıs yapılır yapılmıycak bırsey degıl ama tavsıyem servısı beklemendır. kolay gelsın gozluk almayı dusunursen de bıraz arastır ucuza bulamazsan ebaydan yurt dısından alırsın,Biz öyle yaptık :D ucuz yollu bulamayınca ama istcoolun aldıgı yere yakınsan o ucuza almıs >

• quote:

Orijinalden alıntı: ByOrkO89

quote:

samsung un sitesinde all share programı var, bilgisayardaki resimleri videoları tv den seyretmek icin baglantı mı kuruyor ? tam olarak ne ise yarar kullanan varmı arkadaslar ?

samsung sitesinden pc ne allshare ı indir kur.sonra pc zaten ewindeki modeme bağlıdır.TV yide bu modeme bağlarsan aralarında bir paylaşım kuruyorsun ve video müzik fotoğraf gibi dosyları televizyonundan seyredebiliyorsn

Edit: Bu ebaydan gozluk aldınız çok iyi bi fırsatta.Bu ürün gümrükte falan takılma yapmaz dimi yada herhangi bir sorun olmaz umraım.bende alacamda hele dün explorer3D programı tvye kurupta filmlere bakınca almadan edemicem :D

hocam gumruge takıla bılmesı ıcın
    1- cok fazla satın alman lazım
    2- gumruk vergısı odeme olasılıgın da 150 € dan sonra baslıyor
    3-ılk alıcak sen degılsın kı hocam, yasar var kıngartur var forumda ayrıca gene bugun elıne ulasmıs bır arkadasımız daha var haberdar oldugum ve benımkıler de sdun gırıs yapmıs turkıyeye bugun de bolgemde kı ptt subesıne yonlendırılmıs buyuk ıhtımalle pazartesı gunu elıme ulasacaktır. bana malıyeti 2 adet gozlugun 195 tl oldu. forumda kı herkez y@s@r hocanın aldıgı ve duruma vesıle oldugu bır satıcıdan aldı,gayet ılgılı bır ınsan aldıgımın ertesı gunu kargolama ıslemını gerceklestırdı,bırde saglam olarak elımıze gecerse daha ne ıstıyelım demı(not: samsung shop da bu gozluklerın tanesıne 375 tl dedıler!)

• quote:

gözlük yoksa 2400 ...teknosaya göre epey pahalı ...2 gözlük varsa aynı sayılır.
  • d6000 de local dimming var mı? yoksa kötü clouding olur bilgilendirirseniz sevinirim
  • netplayer artık d6000 çalışmakta veeeceğim ip numarası ile widget leri yükleyin ve fixlenmiş netplayer çalıştırın 91.67.48.154 hayırlı olsun
  • Teknosadan alanlar yanında bedava gözlük almadı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_deViLs -- 14 Ağustos 2011; 20:03:24 >
  • quote:

netplayer artık d6000 çalışmakta veeeceğim ip numarası ile widget leri yükleyin ve fixlenmiş netplayer çalıştırın 91.67.48.154 hayırlı olsun

cahilliğimin kusuruna bakmayın. net player ne işe yarıyor?
  • quote:

quote:

netplayer artık d6000 çalışmakta veeeceğim ip numarası ile widget leri yükleyin ve fixlenmiş netplayer çalıştırın 91.67.48.154 hayırlı olsun

cahilliğimin kusuruna bakmayın. net player ne işe yarıyor?

bir nevi iptv,bir nevi webbrowser,bir nevi haber tarayıcı , bir nevi dizi flim tarayıcısı, ancak öncelikle xml dosyaları tv yüklemeniz gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edessa2017 -- 14 Ağustos 2011; 22:52:13 >
  • arkadaşlar 40d6000 modelini yakın zamanda alacak olan varsa, makro'da gece 23:00 ten sonra fiyatı 1799dan 1599a düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vmesut -- 14 Ağustos 2011; 23:28:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.