Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende superonline wireless fiber internet var. modeme kablosuz bağlantı için gereken cihaz bu mudur?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011479&CS_Category=_AKSESUARLAR893&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

quote:

Orijinalden alıntı: EnginSr11235

quote:

Orijinalden alıntı: kissoff

quote:

quote:

quote:

quote:

sinemada imax seyrettiğimiz 3d performansiyla karşılaştırabilecek biri var mı acaba ?

gözlüklerim şimdi geldi postacı dayım pert oldu yaa bakıyorum bakıyorum hep çince yazıyor nere oldugunu bılemedım dıyor gavurdan mı gelıyor bu paket engın dıyor :d dedim dayı koreden geliyo bu adam şaşkın gözümün içine baka kaldı:D Gözlükler sağ sağlim elime ulaştı arkadaşlar akşama da deneyip yorumları ekliycem inşallah.

kissoff film olarak Resident Evil afterlife , narnia nın gunluklerı ,avatar,intikam yolu falan bunlar hali hazırda denenmeyi bekliyor :D

hayırlı olsun Engin bey detayları bekliyoruz

Evet beklenen yorumları yapıyorum:) Fılm olarak resident evili uzun surelı deneme fırsatım oldu, gozlukle bir baska guzel arkadaslar bu fılm ınanın. Odanın içi cam kırıgı yagmur ve bos mermı kovanı ile doldu kaldı karanlıkda cok daha net 3d fılm karanlık da seyredılır dıyebılıcegım.ses ayarlarından dil secenegını sectıkten sonra dolby dıjıtal olayını secmeyı unutmayınız arkadaslar, cok fark edıyor 3d ses olayını da yuksek kullandım cok kalıtelı efekt aldım.orjınal dılınde dts ses secenegı var o daha kalıte ama turkce yaptıgımızda yerını dolby dıjıtal alıyor. Gözlükler full otomatik, tv ye yaklasıyoruz 50 cm kala kadar dugmesıne basınca tv de uyarı alıyoruz gozlukler aktıf diye sonra 3d fılmı acıp kumandadan 3d tusuna basınca gozluk otomatık calısır hale gelıyor hafıf karanlık oluyor gozluk camları hersey cok net ve cok gercekci vede gözlükler çok hafif belli bir süreden sonra gözünüzde gözlük varmış hissi kayboluyor,yarım saat kadar falan takılı olarak seyrettım baş agrısı ve bas dönmesi yasamadım. Birde intikam yolu drive angry filmini izledim bir süre deneme zamanım oldu o film de üçte efektleri çok az o nedenle pek bi 3d hissi vermıyor ınsana normal 720 ye gore gene gercekcılık payı daha fazla ama 3d ıle seyretmesı pek buyuk bır zevk verecek bır fılm degıl ,Ama residen evil afterlife 3d ıle kesınlıkle seyredılmesı gereken bır fılm.3d den keyıf alınacak fılm var alınmıycak fılm var dıyebılırım... herkeze hayırlı geceler,hayırlı ramazanlar diliyorum, daha sonra farklı deneyımım olursa hepısını aktarıcam saglıcakla...

ilk önce teşekkürler yorumların icin kardeşim gayet detayli yazmişin, ayrica tv'deki dolbydigital ve 2d ses olayınıda bilmiyordum hemen bakıcam teşekkürler :) animasyon filmlerde çok daha iyi netice alacagini biliyorum hemen onlara geçmelisin bence yogi bear ve köfte yagmuru filmlerinde fazlaca 3d efekt oldugunu biliyorum. benim de senden öğrendiğim koreli vermiş abicim kargoya gözlüğü, istanbula gidcek ordan girneye getirticem. burada gözlüklerin tanesine 300 diyolar. cebinize sokun dedim o gözlükleri. çifti 190 tl ye yolda dedim gözlüklerim. neyse resident evil da ki boş kovan olayı cam kırığı filan beni benden aldım. milla jovovich'i de kucakta gibi izlemek ayrı bi hayalim o da ayrı :) neyse tv'ye gelirseeek :)))))

web browseri'de olsa tam olcakti beeee. bilgisayar başina oturmazdik walla.
    biriki arkadaş gadget filan bahsetmişler ama anlayamadim ve yapamadim ayarları

ne dersiniz bi süre sonra software update'lerde yaparlarmı bi kıyak ?

ben o olaya bı ılac bulucam da, ben daha eve yerlesmedım yaa ev bos gıttım oturdum denedım oyle yerleseyım kendımı tv ıle bagdastırayım web browserı da cozucez ne demek yokmus olurmu oyle sey akıcaz akıcaz :D ayı yogıyı actım oyle evet onda daha fazla 3d efekt var ama jojovich duruyordu sagımda,solumda onumde vazgcmek pek kolay olmadı, hele ılk fılm baslangıc sahnesı var kadının bırını bacakdan baslıyor gostermeye o ara yagmur yagıyor kadın ıslanıyor ben ıslanıyorum o denlı, yagmur aktı gıttı evın ıcıne arkadas yok boyle bırsey :D:D

Öle şehvetli konusuyorsun ki kendi kendime diyorum bu gözlüklerden bende almalıyım. kendime diyorum benimkiler kaynakçı gözlüğü gibi zaten her an bir çılgınlık olabilir

şaka bir yana Piranha.2010.3D.Half-SBS.1080p.Bluray.x264 seyret güzel filmdir. Köfte yağmuruna gelince gerçekten evin içine hamburger falan yağıyor inanılacak gibi değil. Ya arkadaşta sony 3D tv var, kanka bu efektler benim tv niye çıkmıyor demesine artık uyuz oldum, lan sus nazar değecek alacaksın bana sonra yenisini demekten dilim damağıma yapıştı.

O piranna filminin normal halini seyretmıstım bugun bıraz evvel ındırdım 3d sınıde arada kı farkı daha ıyı anlayalım kavrayalım akratalım dıye ızlıyecem yoksa pek hosuma gıtmemıstı fılm, bır tane sahnesı var piranna kameraya vuruyor gıbı oluyordu sımdı bızı ısırır gıbım olur heralde bakalım :D Senin gözlüklerin tipi güzel değil bence sen değiştir direk hazır ucuz yollusunu da buldun bak kacırma adam dunyanın gozlugunu sattı haa suna bak bı maıl falan atsam da ortaklık mı teklıf etsem ne yapsam cok gozluk satıcak daha çook :D

• quote:

Orijinalden alıntı: keyifadami

bende superonline wireless fiber internet var. modeme kablosuz bağlantı için gereken cihaz bu mudur?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011479&CS_Category=_AKSESUARLAR893&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

aynen dostum cıhaz bu bunu aldıkdan sonra devamında bazı seyler de alman gerekıyormu bılmıyorum, mesela bunu aldıkdan sonra samsung router alan arkadaslar olmus galıba sen en temızı bır kablo cek tv ye kablolu bagla ınternete ben öyle yapıcam şahsen

• nasıl bir 3d örneği bu verdiğin link anlamak mümkün değil... 750mb indirip bizi madara ettin burada...
  • quote:

quote:

bende superonline wireless fiber internet var. modeme kablosuz bağlantı için gereken cihaz bu mudur?

aynen dostum cıhaz bu bunu aldıkdan sonra devamında bazı seyler de alman gerekıyormu bılmıyorum, mesela bunu aldıkdan sonra samsung router alan arkadaslar olmus galıba sen en temızı bır kablo cek tv ye kablolu bagla ınternete ben öyle yapıcam şahsen

benim modem ve tv kabloyla bağlamak için çok alakasız yerlerde. o yüzden wireless bağlanmam gerekiyor. bu şekilde bağlantı kuran arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum, sadece bu adaptör yeterli midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyifadami -- 16 Ağustos 2011; 15:02:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onnootto

nasıl bir 3d örneği bu verdiğin link anlamak mümkün değil... 750mb indirip bizi madara ettin burada...

Şu linkten indir dostum birde Türkçe ses dosyası ekle filmlere keyfine bak, bunlar biraz seni tatmin eder

Link

• Birde arkadaşlar biraz zahmet gösterip yazacak birisi varsa film seyrederken yaptığı ayarları tam olarak yaza bilirmi?
    ışığı çok açtım galiba ekranda beyaz izler çıkıyor tekrar otuturamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istcool -- 16 Ağustos 2011; 15:37:47 >
  • quote:

quote:

quote:

benim modem ve tv kabloyla bağlamak için çok alakasız yerlerde. o yüzden wireless bağlanmam gerekiyor. bu şekilde bağlantı kuran arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum, sadece bu adaptör yeterli midir?

kitapcıktan banktım arada router gösteriyor kablosuz baglantıda.. ben kabloyla bagladım, ilk güncelleme yaptım 1005 den 1009 a yükseldi. incelemeye devam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sinemada imax seyrettiğimiz 3d performansiyla karşılaştırabilecek biri var mı acaba ?

gözlüklerim şimdi geldi postacı dayım pert oldu yaa bakıyorum bakıyorum hep çince yazıyor nere oldugunu bılemedım dıyor gavurdan mı gelıyor bu paket engın dıyor :d dedim dayı koreden geliyo bu adam şaşkın gözümün içine baka kaldı:D Gözlükler sağ sağlim elime ulaştı arkadaşlar akşama da deneyip yorumları ekliycem inşallah.

kissoff film olarak Resident Evil afterlife , narnia nın gunluklerı ,avatar,intikam yolu falan bunlar hali hazırda denenmeyi bekliyor :D

Evet beklenen yorumları yapıyorum:) Fılm olarak resident evili uzun surelı deneme fırsatım oldu, gozlukle bir baska guzel arkadaslar bu fılm ınanın. Odanın içi cam kırıgı yagmur ve bos mermı kovanı ile doldu kaldı karanlıkda cok daha net 3d fılm karanlık da seyredılır dıyebılıcegım.ses ayarlarından dil secenegını sectıkten sonra dolby dıjıtal olayını secmeyı unutmayınız arkadaslar, cok fark edıyor 3d ses olayını da yuksek kullandım cok kalıtelı efekt aldım.orjınal dılınde dts ses secenegı var o daha kalıte ama turkce yaptıgımızda yerını dolby dıjıtal alıyor. Gözlükler full otomatik, tv ye yaklasıyoruz 50 cm kala kadar dugmesıne basınca tv de uyarı alıyoruz gozlukler aktıf diye sonra 3d fılmı acıp kumandadan 3d tusuna basınca gozluk otomatık calısır hale gelıyor hafıf karanlık oluyor gozluk camları hersey cok net ve cok gercekci vede gözlükler çok hafif belli bir süreden sonra gözünüzde gözlük varmış hissi kayboluyor,yarım saat kadar falan takılı olarak seyrettım baş agrısı ve bas dönmesi yasamadım. Birde intikam yolu drive angry filmini izledim bir süre deneme zamanım oldu o film de üçte efektleri çok az o nedenle pek bi 3d hissi vermıyor ınsana normal 720 ye gore gene gercekcılık payı daha fazla ama 3d ıle seyretmesı pek buyuk bır zevk verecek bır fılm degıl ,Ama residen evil afterlife 3d ıle kesınlıkle seyredılmesı gereken bır fılm.3d den keyıf alınacak fılm var alınmıycak fılm var dıyebılırım... herkeze hayırlı geceler,hayırlı ramazanlar diliyorum, daha sonra farklı deneyımım olursa hepısını aktarıcam saglıcakla...

ilk önce teşekkürler yorumların icin kardeşim gayet detayli yazmişin, ayrica tv'deki dolbydigital ve 2d ses olayınıda bilmiyordum hemen bakıcam teşekkürler :) animasyon filmlerde çok daha iyi netice alacagini biliyorum hemen onlara geçmelisin bence yogi bear ve köfte yagmuru filmlerinde fazlaca 3d efekt oldugunu biliyorum. benim de senden öğrendiğim koreli vermiş abicim kargoya gözlüğü, istanbula gidcek ordan girneye getirticem. burada gözlüklerin tanesine 300 diyolar. cebinize sokun dedim o gözlükleri. çifti 190 tl ye yolda dedim gözlüklerim. neyse resident evil da ki boş kovan olayı cam kırığı filan beni benden aldım. milla jovovich'i de kucakta gibi izlemek ayrı bi hayalim o da ayrı :) neyse tv'ye gelirseeek :)))))

ben o olaya bı ılac bulucam da, ben daha eve yerlesmedım yaa ev bos gıttım oturdum denedım oyle yerleseyım kendımı tv ıle bagdastırayım web browserı da cozucez ne demek yokmus olurmu oyle sey akıcaz akıcaz :D ayı yogıyı actım oyle evet onda daha fazla 3d efekt var ama jojovich duruyordu sagımda,solumda onumde vazgcmek pek kolay olmadı, hele ılk fılm baslangıc sahnesı var kadının bırını bacakdan baslıyor gostermeye o ara yagmur yagıyor kadın ıslanıyor ben ıslanıyorum o denlı, yagmur aktı gıttı evın ıcıne arkadas yok boyle bırsey :D:D

Engin hocam 3d olayına kitledin benide .. bende gözlük istiyorummmmmm :))

• quote:

Orijinalden alıntı: jajabo

quote:

quote:

quote:

kitapcıktan banktım arada router gösteriyor kablosuz baglantıda.. ben kabloyla bagladım, ilk güncelleme yaptım 1005 den 1009 a yükseldi. incelemeye devam

e-manual'daki kablosuz ağa bağlanma bölümünde şöyle yazıyor:

"TV’nizi kablosuz ağa bağlamak için, bir kablosuz yönlendirici veya modem ve TV’nizin arkasına veya yan panel USB bağlantı noktasına bağlamış olduğunuz bir Samsung Kablosuz LAN adaptörü (WIS09ABGN, WIS09ABGN2, WIS10ABGN) gerekir."

"Bir kablosuz ağ kullanmak için, TV’nizin bir kablosuz IP paylaştırıcısına (bir yönlendirici veya modem) bağlanmış olması gerekir. Kablosuz IP paylaştırıcı DHCP’yi destekliyorsa, TV’niz kablosuz ağa bağlanmak için bir DHCP ya da statik IP adresi kullanabilir."

benim bu ifadelerden anladığım tv-adaptör-modem bağlantısı ile ağ kurulabildiği, router'a gerek olmadığı. ama kablosuz bağlantı kurmuş bir arkadaş varsa bize yardımcı olabilir.

• günaydınlar cümleten, alıntı yapmak istemedim sayfa dolmasın diye. muhabbeti açılmışken 40c6000 için aynı soruyu sormak istiyorum. internete bağlanmak ve bilgisayarımdaki dosyaları paylaşımdan görmek ve oynatmak için ethernet girişinden bağlamam gerekiyor sanırım doğru mudur? ayrıca allshare özelliği ile telefonla tvyi bir türlü bağlayamadım, bunun için de mi tvnin internete bağlı olması falan gerekiyor?

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. haftasonu atlanta hd bağlıyacağım tv'ye. ona göre 4 portlu wireless modem alacağım çünkü hem receiver'ı hem de tv'yi bağlıyacağım eğer geekiyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

günaydınlar cümleten, alıntı yapmak istemedim sayfa dolmasın diye. muhabbeti açılmışken 40c6000 için aynı soruyu sormak istiyorum. internete bağlanmak ve bilgisayarımdaki dosyaları paylaşımdan görmek ve oynatmak için ethernet girişinden bağlamam gerekiyor sanırım doğru mudur? ayrıca allshare özelliği ile telefonla tvyi bir türlü bağlayamadım, bunun için de mi tvnin internete bağlı olması falan gerekiyor?

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. haftasonu atlanta hd bağlıyacağım tv'ye. ona göre 4 portlu wireless modem alacağım çünkü hem receiver'ı hem de tv'yi bağlıyacağım eğer geekiyorsa

Baglanti kuracak tel bilgisayar Vs ayni modeme bağlı olmasi lazim tv dahil. Tv yi kabloyla digerlerini kablosuz baglasanda olur.

• @jajabo çok teşekkür ederim dostum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yapma bunuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :) :) :)
    yap yap

• smart hub daki her b.k paralı bi trailer bile koymuyolar filmler için seyredesin.abidik gubidik beş para etmez aplikasyonlar, mesaj yazamadığın yarım facebook, web browsersiz internet vs. boşa değil apple'ın mali liderliği, ihtiyacından fazlasını veriyo adamlar cihazlarıyla beraber, bu samsung da yeni teknolojiyi satayım aplikasyondan takayım peşinde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 500cup

quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

bilmiyorum açıkçası güneşlide yeni açılan makroda gördüm ben de 1399a samsung 40d5000 modelini almayı düşünüyordum açıkçası. Ancak garantili olduğunu söylemişlerdi ancak paralel ithalat olup olmadığını bilmiyorum sormak lazım.Bu arada 40d6000 09:00dan 23:00a kadar 1999tl den gece 23:00-09:00 arası ise 1599tlden satılıyo ramazan kampanyası adı altında.

arkadaşlar kısmetse bende alıcam ama ... 2000 tl altında garantili ürün nerde vardır bulamıyorum...

bildiğiniz 2000 tl altında satan ve distiribütör garantili nerde vardır?

valla dostum ben telefon ettim konuştum.http://www.makromarket.net/ akşam saat 23:00 dan sonra güneşli mağzasında fiyat 1899 düşüyormuş istersen bir bak

şimdi bende telefondayım garanti prosedürünü öğreniyorum. doğuş elektronik 2 sene garantliymiş. ellerinde varsa akşam alıcam bakalım... 40D6200 1999 lira dediler.bunun 40d6000 den farkı nedir arkadaşlar

• evinde d6000 ile kablosuz network'e bağlanan kimse yok mu forumda?
  • quote:

evinde d6000 ile kablosuz network'e bağlanan kimse yok mu forumda?

burası yan konu bırde samsung 3d 2011 tv led modellerın ana konusu var oraya bır sor belkı orda kullanan vardır kı ben buyuk ıhtımalle o konuda okumustum router da bagladıgını adamın...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

bilmiyorum açıkçası güneşlide yeni açılan makroda gördüm ben de 1399a samsung 40d5000 modelini almayı düşünüyordum açıkçası. Ancak garantili olduğunu söylemişlerdi ancak paralel ithalat olup olmadığını bilmiyorum sormak lazım.Bu arada 40d6000 09:00dan 23:00a kadar 1999tl den gece 23:00-09:00 arası ise 1599tlden satılıyo ramazan kampanyası adı altında.

arkadaşlar kısmetse bende alıcam ama ... 2000 tl altında garantili ürün nerde vardır bulamıyorum...

bildiğiniz 2000 tl altında satan ve distiribütör garantili nerde vardır?

valla dostum ben telefon ettim konuştum.http://www.makromarket.net/ akşam saat 23:00 dan sonra güneşli mağzasında fiyat 1899 düşüyormuş istersen bir bak

şimdi bende telefondayım garanti prosedürünü öğreniyorum. doğuş elektronik 2 sene garantliymiş. ellerinde varsa akşam alıcam bakalım... 40D6200 1999 lira dediler.bunun 40d6000 den farkı nedir arkadaşlar

uydu alıcısı var d6200 de, benım gozume de ılk o ılısmıstı dedım bu cıhaz alınır gerısı hıkaye o arada teknosa gunun teklıfınde d6000 modelı var dı ucuz yollu 500 tl karlı kacırmadım ben ama d6200 unde fıyatı ıyıymıs alınır dogrusu.

• quote:

evinde d6000 ile kablosuz network'e bağlanan kimse yok mu forumda?

var abi ben.
    lan router ile bagliyim ?
    sorun varsa cevaplamaya çalişayim bilgim kadar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.