Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung uygun fiyata kalite veriyor. Sony aynı özellikleri daha pahalıya satıyor ne gereği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

Samsung uygun fiyata kalite veriyor. Sony aynı özellikleri daha pahalıya satıyor ne gereği var

+1
  • Birazdaha bekleye bilseydim bunu alırdım 46 şimdi küçük geliyor

Adamlar güzel indirim yapmış

Samsung 40D6000 LED TV
  • quote:

Birazdaha bekleye bilseydim bunu alırdım 46 şimdi küçük geliyor

Samsung 40D6000 LED TV

hehe arkadaşlar klasik bir kandırmaca yapmış o tv nin fiyatı hiçbir zaman 5bin lira değildi zaten dostum al bak

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-samsung-ue-55d6000-led-televizyon-fiyati,448816.html

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

quote:

Birazdaha bekleye bilseydim bunu alırdım 46 şimdi küçük geliyor

Samsung 40D6000 LED TV

hehe arkadaşlar klasik bir kandırmaca yapmış o tv nin fiyatı hiçbir zaman 5bin lira değildi zaten dostum al bak

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-samsung-ue-55d6000-led-televizyon-fiyati,448816.html

teknosa'da daha ucuz 3,699 TL:

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011758&CS_Category=_LED_TV1053&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

• quote:

Orijinalden alıntı: TARDIS

quote:

Orijinalden alıntı: vmesut

arkadaşlar 40d6000 modelini yakın zamanda alacak olan varsa, makro'da gece 23:00 ten sonra fiyatı 1799dan 1599a düşüyor.

Bu makro dediğiniz Makro Market mi?

http://www.makromarket.com

Eğer burası ise İstanbul mağazasını aradım. 1599 TL'den hiç bir zaman o modeli satmadıklarını söylüyorlar. Ürünün fiyatı da 1999 liraymış ve stoklarında da yokmuş.

pardon arkadaşım bugün bidaha dün bidaha gittim güneşli mağazasına 40d5000 08:00-23:00 saatleri arasında 1599tl, 23:00-08:00 1399tl. 40d6200 modeli ise 23:00-08:00 saatleri arasında 1999tl. nedensa aklımda bu iki model arasında 200tllik fark olduğu olarak kalmış, yanılmışım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TARDIS

quote:

arkadaşlar 40d6000 modelini yakın zamanda alacak olan varsa, makro'da gece 23:00 ten sonra fiyatı 1799dan 1599a düşüyor.

Bu makro dediğiniz Makro Market mi?

http://www.makromarket.com

Eğer burası ise İstanbul mağazasını aradım. 1599 TL'den hiç bir zaman o modeli satmadıklarını söylüyorlar. Ürünün fiyatı da 1999 liraymış ve stoklarında da yokmuş.

pardon arkadaşım bugün bidaha dün bidaha gittim güneşli mağazasına 40d5000 08:00-23:00 saatleri arasında 1599tl, 23:00-08:00 1399tl. 40d6200 modeli ise 23:00-08:00 saatleri arasında 1999tl. nedensa aklımda bu iki model arasında 200tllik fark olduğu olarak kalmış, yanılmışım.

Arkadaşlar ben telefonla bu hafta başı aradım bana 40d6000 modelini 1899 olduğunu söylediler demekki fiyatı arttırmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginSr11235

quote:

Orijinalden alıntı: ByOrkO89

quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

quote:

Arkadaşlar belki gözlemliyen olmuştur, Sadece görüntü kalitesi açısından bakacak olursak ; renk, keskinlik, canlılık vs... ; D6000 ile D7000 arasında fark var mı?

arkadaşlar yorumu olan yok mu acaba? bugün darty de inceledim ancak bluray oynadığı için bir fark hissetmedim. sd yayınlarda iki model arasında bir fark var mı acaba?

elinde d7000 olsa belki yardmcı olurdm ama yok malesef...

Bişe sorcam ben optical çıkıştan logitech z5000 ses sistemimi tv ye bağladım ve ses ak-lıyorum fakat tv ayarlarında ses türünde dolby digitali bir türlü aktif hale getiremedm bilen veya yapan biri varsa yardmcı olursa çok sevinirim.teşekkürler

normal yayınlarda dolby djıtalı aktıf etmene ımkan yok cunku sd yayınlar dolby dıjıtal ses verısı saglamıyor.Ancak Fılm oynatırken orayı aktıf hale getırebılırsın, Örnegın orjınal dılı ıngılızce olan bır 720 p veya 1080p bluray bır fılm de ses secenegını dts ye cevırebılırsın dolby dıjıtalden daha kalıtelı ses alıyorsun, ama filmin dilini türkce yaptıgında bu dts ses destegının yerını dolby dıjıtal almakda her fılm actıgında önce bu ayarları yapıp oyle fılm seyretmenı önerırım...Tv yı kapatıp actıgında bu ayarlar eskı halıne pcm ses seklıne donusuyor, yada ben hdd yı cıkartıyorum ısım bıttıkden sonra belkıde benım cıkarmam dan kaynaklanarak eskı halıne donuyor onu netlestıremedım deneme fırsatım da olmadı. Kolay gelsın iyi seyirler

yani HDD den fil açssam dts olur öylemi ? ben xbox 360 açıkken deneyeym bide ....

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar belki gözlemliyen olmuştur, Sadece görüntü kalitesi açısından bakacak olursak ; renk, keskinlik, canlılık vs... ; D6000 ile D7000 arasında fark var mı?

arkadaşlar yorumu olan yok mu acaba? bugün darty de inceledim ancak bluray oynadığı için bir fark hissetmedim. sd yayınlarda iki model arasında bir fark var mı acaba?

Bişe sorcam ben optical çıkıştan logitech z5000 ses sistemimi tv ye bağladım ve ses ak-lıyorum fakat tv ayarlarında ses türünde dolby digitali bir türlü aktif hale getiremedm bilen veya yapan biri varsa yardmcı olursa çok sevinirim.teşekkürler

normal yayınlarda dolby djıtalı aktıf etmene ımkan yok cunku sd yayınlar dolby dıjıtal ses verısı saglamıyor.Ancak Fılm oynatırken orayı aktıf hale getırebılırsın, Örnegın orjınal dılı ıngılızce olan bır 720 p veya 1080p bluray bır fılm de ses secenegını dts ye cevırebılırsın dolby dıjıtalden daha kalıtelı ses alıyorsun, ama filmin dilini türkce yaptıgında bu dts ses destegının yerını dolby dıjıtal almakda her fılm actıgında önce bu ayarları yapıp oyle fılm seyretmenı önerırım...Tv yı kapatıp actıgında bu ayarlar eskı halıne pcm ses seklıne donusuyor, yada ben hdd yı cıkartıyorum ısım bıttıkden sonra belkıde benım cıkarmam dan kaynaklanarak eskı halıne donuyor onu netlestıremedım deneme fırsatım da olmadı. Kolay gelsın iyi seyirler

yani HDD den fil açssam dts olur öylemi ? ben xbox 360 açıkken deneyeym bide ....

Evet hdd den film oynattıgın zaman fılmın codeclerıne baglı olarak degısır rıp secenegınde dts varsa dts dolbdıjıtal varsa dolby dıjıtaldır, sh uydu yayınlarında bu ses formatını kullanamazsın o denlı ses vermedıklerı ıcın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hdd den film oynattıgın zaman fılmın codeclerıne baglı olarak degısır rıp secenegınde dts varsa dts dolbdıjıtal varsa dolby dıjıtaldır, sh uydu yayınlarında bu ses formatını kullanamazsın o denlı ses vermedıklerı ıcın.

peki yardmn için çok saol...

• Ya şu DTS sesi hangi menüden acıcaz?
  • quote:

Ya şu DTS sesi hangi menüden acıcaz?

ses ayarlarında ek ayarlara gir orda var.Ben xbox 360 bağlı iken dts veya dolby digital alamıyorum nedense?
  • quote:

Kissoff kardeşim, gözlüklerden bi haber yokmu nedir durum nasıl hissediyorsun kendini :)

yok be abicim daha gelmedi. çıkmış yola ama daha gelmedi. daha istanbula gelcek ordan eş dost vasitasiyla girneye..heyecanliyim. geçti mi senin ilk heves yoksa devammi şölen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kissoff

quote:

Kissoff kardeşim, gözlüklerden bi haber yokmu nedir durum nasıl hissediyorsun kendini :)

yok be abicim daha gelmedi. çıkmış yola ama daha gelmedi. daha istanbula gelcek ordan eş dost vasitasiyla girneye..heyecanliyim. geçti mi senin ilk heves yoksa devammi şölen ?

yav nerde hanı daha eve tasınamadım oyle bı gıdıyom denıyom yenı fılm ındırıp oturup seyredemıyom kı adam gıbı bastan sona tadına varam, modalıfe dan mobılya aldım adamlar kumas degıstırebılıyormus tuttum bırde kumas degısıklıgıne gıttım 20 gun oldu daha gelmedı mobılyalar evı dosemeyedım perdelerı yenı verdım sıparısı bayramdan sonra anca tasınırım o zaman bakıcam 3d keyfıne ama rıp degılde dırek bluray dıskten seyretmek lazım heralde dısa cıkıslar pek canlı gelmıyor mesela kılıcların falan dısa cıkısı var hafıf saydamlık olusuyo buda cok netlık kazandırmıyor, dırek bluray ındırsek oda 40 gb 60 gb falan boyutları cok buyuk, bırde tv den seyrettıgın ıcın cok fazla ıcıne dalamıyorsun olayın tv den seyredıyorsun ıste ortada yanı sonuc ıtıbarıyle cerceve bellı projeksiyona kadar yolu var bu 3d olayının bence 55 ınch bıle olsa kesmez bır yerden sonra dıye dusunuyorum ben, ama guzel bırde normal 720 p fılmlerde cok net yaa onun da ayrı bır tadı var benım fılm ızleme alanım notebook du cerceve genısleyınce fılm ızlemedıgın farkına varıyorsun ve kalıteyı cok net anlıyorsun,daha once gene bır panelde seyredıyor olsam o 720p fılmlerde pek cazıp gelmıyebılırdı dıye dusunuyorum.

• quote:

kardesım ses sıstemlerınden ek ayarlarda, fılm oynattıgın zaman gır bu menuye eger kı fılm codegınde dts ses secenegı varsa turkce oldugunda dts alıyorsun, buyuk ıhtımalle turkcelerde dts olmuyor orjınal dıllerde dts oluyor bana denk gelen o kadar fılmden sadece hızlı ve ofkelı 4 de hem turkce hem dts denk geldı, dıgerlerınde turkce yaptıgın zaman dili, ses olayı dolby dıjıtal oluyorkı bence dolby dıjtal daha guzel, dts de konusma seslerı cok kısık kalıyor, dıger fılm efekt seslerı cok yuksek ve guzel ama konusmaları almak ıcın ses actıgın zaman da eger kı apartman daıresınde oturuyorsan komsuların rahatsız olup kapına dayanmaları an meselesı gıbı eger cozemezsen pm at ben sana yardımcı olurum sıkıntıya gırme sen yapamadım falan diye hemi üzme kendini hayırlı ramazanlar cümleten, iyi akşamlar,saygılar

• quote:

quote:

kardesım ses sıstemlerınden ek ayarlarda, fılm oynattıgın zaman gır bu menuye eger kı fılm codegınde dts ses secenegı varsa turkce oldugunda dts alıyorsun, buyuk ıhtımalle turkcelerde dts olmuyor orjınal dıllerde dts oluyor bana denk gelen o kadar fılmden sadece hızlı ve ofkelı 4 de hem turkce hem dts denk geldı, dıgerlerınde turkce yaptıgın zaman dili, ses olayı dolby dıjıtal oluyorkı bence dolby dıjtal daha guzel, dts de konusma seslerı cok kısık kalıyor, dıger fılm efekt seslerı cok yuksek ve guzel ama konusmaları almak ıcın ses actıgın zaman da eger kı apartman daıresınde oturuyorsan komsuların rahatsız olup kapına dayanmaları an meselesı gıbı eger cozemezsen pm at ben sana yardımcı olurum sıkıntıya gırme sen yapamadım falan diye hemi üzme kendini hayırlı ramazanlar cümleten, iyi akşamlar,saygılar

Hemen deniyorum Teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

Hemen deniyorum Teşekkür ederim

Dene Dene ben buralardayım beklıyorum denedıkden sonra yazda bende musade alayım forum çok güzel yaa bir sürü bilgi paylasıyoruz ben bu forum sayesınde ucuza yasar arkadasın sayesınde gozluk aldım cok buyuk nımet benım ıcın o nedenle elımden gelen her turlu yardımı yapacagım arkadaslar erınmeden sıkılmadan bilgi paylasalım...

• Valla tam zamanında aldım dostum. Gümrükten bugun cıkan kanunla artık 75 euro üstü gümrük vergisiz cihaz getiremeyeceğiz.
    Yani şu anda ürün alsak bile gümrüğe takılacak

Bu arada söylediğini denedim oldu çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istcool -- 20 Ağustos 2011; 22:30:31 >
  • quote:

Valla tam zamanında aldım dostum. Gümrükten bugun cıkan kanunla artık 75 euro üstü gümrük vergisiz cihaz getiremeyeceğiz.
    Yani şu anda ürün alsak bile gümrüğe takılacak

Bu arada söylediğini denedim oldu çok teşekkürler

ne zaman cıktı o yasa resmı gazete de falan yayınlandımı benım hıc haberım yok yayınlansa bıle 30 ıla 45 gun sure ıcerısınde yururluge gırıyor zaten ana sımdı senden duydum ben sen nerden edındın o bılgıyı sıparıs vermısmıydın sen hıc haberımız yok

• ende gözlük var fakat bir çift daha almak istiyordum bugun resmi gazetede yayınlandı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.