Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o altındaki düzenek için alınası olmuş. tv yi duvara asmıycaz. ama fiyat çok uçuk.. hx göremedim :D adama sordum var mı diye hangisi iyi diye 55" için 3bin tl fark var heralde hx iyi dedi..

yanyana görüp çok da fark yoksa nx ucuzlarsa almak isterim. o müthiş tasarım tam bana göre :)
  • Selamlar, bilgisayara all share programını kurdum, samsung D6000 tv dende all share programını actım, bilgisayardaki video klasörünü paylastırdım. win7 ultimate kullanıyorym,

paylastırdıgım klasörün alt klasöründeki klasörün ismini degistirdigimde tv eski haliyle görüyor ve flimi acmıyor, klasörün ismini degistirmeden önce acıyordu, bilgisayarı ve tv yi kapa ac yaptım ama tv hala eski klasör isminde görüyor ve flimi acmıyor, her bilgisayar ve tv acılısında yeni baglantı kurup yeni seklini görmesi gerekmezmi ? nasıl düzeltecegim ?
  • All share prigramini kullanan Yokmu ?
  • Orijinalden alıntı: EnginSr11235

Orijinalden alıntı: kissoff

Orijinalden alıntı: EnginSr11235

Kissoff kardeşim, gözlüklerden bi haber yokmu nedir durum nasıl hissediyorsun kendini :)

yok be abicim daha gelmedi. çıkmış yola ama daha gelmedi. daha istanbula gelcek ordan eş dost vasitasiyla girneye..heyecanliyim. geçti mi senin ilk heves yoksa devammi şölen ?

y dısa cıkıslar pek canlı gelmıyor mesela kılıcların falan dısa cıkısı var hafıf saydamlık olusuyo buda cok netlık kazandırmıyor,abi ben samsung store da inceledim orada bluray disc ten oynayiyolardi 3d filmi orada da dışa doğru efektlerin pek performansli olmadigini gördüm.
    içe doğru bir derinlik daha belirgin di. sordum filme göre degisir dediler. mesela soralim o zaman Ey sahipdaş arkadaşlar 3d performans gözlemleriniz esnasında böyle kucaanıza kadar gelen kılıçlar, gözünüzün önünde havada asılı kalan materyaller, kulaanizin yanına kadar gelen çiçekler böcekler performansını alabilen var mı ????

• arkadaşlar bir sorum olacak:

görüntü ayarlarını yapıyorum. mesela motion plus'ı kapatıyorum. televizyonu fişten çektikten sonra tüm ayarlarım fabrika ayarlarına dönüyor. bu normal mi? normalse çözümü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyifadami

arkadaşlar bir sorum olacak:

görüntü ayarlarını yapıyorum. mesela motion plus'ı kapatıyorum. televizyonu fişten çektikten sonra tüm ayarlarım fabrika ayarlarına dönüyor. bu normal mi? normalse çözümü var mı?

olmaması lazım ayarlar sıfırlanmaması lazım nasıl yaptıysanız öyle kalır , görünüt ayarlarını sıfırlamıyorsunuz değilmi (, motion plus zaten maçlarda açmanızı tavsiye ederim, diğer zamanlarda görünütnün aniden hızlanan ve aniden durağan şeklinde izlersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: next20

quote:

arkadaşlar bir sorum olacak:

olmaması lazım ayarlar sıfırlanmaması lazım nasıl yaptıysanız öyle kalır , görünüt ayarlarını sıfırlamıyorsunuz değilmi (, motion plus zaten maçlarda açmanızı tavsiye ederim, diğer zamanlarda görünütnün aniden hızlanan ve aniden durağan şeklinde izlersiniz.

seçimi yaptıktan sonra ok diyerek çıkmak yerine menu tuşu ile çıkıyorum. acaba bu yüzden olabilir mi? eve gidince bir de öyle deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginSr11235

quote:

Orijinalden alıntı: istcool

Valla tam zamanında aldım dostum. Gümrükten bugun cıkan kanunla artık 75 euro üstü gümrük vergisiz cihaz getiremeyeceğiz.
    Yani şu anda ürün alsak bile gümrüğe takılacak

Bu arada söylediğini denedim oldu çok teşekkürler

ne zaman cıktı o yasa resmı gazete de falan yayınlandımı benım hıc haberım yok yayınlansa bıle 30 ıla 45 gun sure ıcerısınde yururluge gırıyor zaten ana sımdı senden duydum ben sen nerden edındın o bılgıyı sıparıs vermısmıydın sen hıc haberımız yok

Zaman zaman yurtdışından ürün getirenlerimiz vardır. Ama motorsiklet için ama kişisel kullanımınız için. Bu konuda mevzuat artık maalesef vatandaş aleyhine döndü!

GEçtiğimiz sene ekim ayına kadar zati eşya'da(yani kişinin kendi kullanıma ait)100$ olan limit önce 100€ sonra 150€'ya çıkmıştı. Bu iyi haberdi ancak, kendisini çok akıllı zanneden bir gazetecinin (adını isteyene veririm)ısrarlı çabaları ve hükümetteki tanıdıkları vasıtası ile maliye bakanlığı ve ilgili birimlere verdiği akılla kendi değimi ile vesile olduğu yeni bir uygulama başladı.
    Mayıs ayında çıkan yönetmelikle 150€ luk limit korunmuş ancak zati eşya senede sadece 5 kere , o'da iki ayda bir olmak üzere getirilecek, 150€ üzerinde veya 5 kez'den fazla gelen ürünler için tüm ülkelere %18, Çinden gelenlere %20 gümrük vergisi konacağı açıklanmıştı.Paket içeriğinde 3 adetten fazla ürün olursa bu ticari olarak kabul edilecek ve muhteviyatı ayrıca değelendirilecekti.

Bu hafta içinde yapılan son değişiklik ile 150€ sınırı 75€'a çekildi. Bu ücrete posta ücreti dahil değil densede zaman zaman posta ücretinide ilave ettikleri oluyor. 2 ayda bir getirme hakkı kaldırıldı ancak yılda sadece 5 kez "zati eşya" getirme hakkı sabit kaldı!75€ yu veya yılda 5 kez olan hak aşıldığında uygulanacak gümrük oranlarında değişiklik yok, Çin hariç heryerden gelen ürünler için %18, çin'den gelenlere %20 vergi uygulanacak. Paket içeriğinde ticari miktar ve muhteviyat kısmı çıkarılmış ama buun vatandaş lehinemi aleyhinemi olduğu belli değil.Yani adet ne olrusa olsun ticari sınıfına girecekmi girmeyecekmi belli değil.

Bunu devlete öneren zat-ı muhterem gazeteciye göre , devlet posta yolu ile yapılan ticaret veya kişiye özel ürün getirilmesinden "büyük" zarar görüyormuş!!! devlet bu yüzden batıyormuş!!! (posta yolu ile ticaret'in hacminin toplam Türkiye ithalatının nekadarı olduğunu sanıyorsa?kaldıki bu mavzuat ile herkes aynı kefeye kondu, ticaret yapanlar toplam posta trafiğinin %20sini oluşturduğu halde herkese ticaret yapıyor muamelesi yapılmaya başlandı!)

Bu vesile ile sanıyorum dünyada kendi vatandaşına yurtdışından alışveriş yapmak konusunda kota koyan ilk ülke olduk!

• bu arada allshare özelliği de güzelmiş. pc'ye samsung sitesinden yükledim allshare i. eskiden pc'yi alip hd den baglarken kablolu tv'ye şimdi share ediyorum indirdiğim mediayı şak tv'de.
    büyük dert değil ama en azindan pc taşimaktan kurtuldum. tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jajabo

Selamlar, bilgisayara all share programını kurdum, samsung D6000 tv dende all share programını actım, bilgisayardaki video klasörünü paylastırdım. win7 ultimate kullanıyorym,

paylastırdıgım klasörün alt klasöründeki klasörün ismini degistirdigimde tv eski haliyle görüyor ve flimi acmıyor, klasörün ismini degistirmeden önce acıyordu, bilgisayarı ve tv yi kapa ac yaptım ama tv hala eski klasör isminde görüyor ve flimi acmıyor, her bilgisayar ve tv acılısında yeni baglantı kurup yeni seklini görmesi gerekmezmi ? nasıl düzeltecegim ?

bilgisayarında alshare girip klasörleri güncellemen lazım eğer dosya yerlerini değiştirdiysen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanAslan

quote:

Selamlar, bilgisayara all share programını kurdum, samsung D6000 tv dende all share programını actım, bilgisayardaki video klasörünü paylastırdım. win7 ultimate kullanıyorym,

bilgisayarında alshare girip klasörleri güncellemen lazım eğer dosya yerlerini değiştirdiysen

Flimler klasorunu paylastirmistim. O klasorun altindaki alt klasorlerden birinin adini değiştirdim ve ek olarak yeni bir flim klasoru ekledim bilgisayarda. Tv den girdim eski sekliyle tv de gozukuyor. Yeni actigim klasorde tv de yok. Hemen gelmesi gerekmezmi tv ye paylastirilan klasorun alt klasorlerinde degisim olunca.

• All share programinda sol ustte cihaz listesinin altinda paylastirma Klasor secim ekrani var ordan ekle yapiyorum hic birsry olmuyor programda. Bir altindaki bagli cihaz kismida devamli bos. Araclar ayarlar / paylasilan Klasor ekle kismindan ancak Klasor ekleyebildim. Sizde de durum aynimi. Win7 ultimate kullaniyorum
  • quote:

All share programinda sol ustte cihaz listesinin altinda paylastirma Klasor secim ekrani var ordan ekle yapiyorum hic birsry olmuyor programda. Bir altindaki bagli cihaz kismida devamli bos. Araclar ayarlar / paylasilan Klasor ekle kismindan ancak Klasor ekleyebildim. Sizde de durum aynimi. Win7 ultimate kullaniyorum

klasorlerı allshare den kaldırıp yeniden yükle normalde allshare kapatıp açınca değişiklik yapmışsan eğer otomatik güncellemesi lazım
  • quote:

bu arada allshare özelliği de güzelmiş. pc'ye samsung sitesinden yükledim allshare i. eskiden pc'yi alip hd den baglarken kablolu tv'ye şimdi share ediyorum indirdiğim mediayı şak tv'de.

allshare özelliğini kullanabilmek için tv'ye wireless adaptor gerekiyor mu?
  • Arkadaşlar

Bu panelin SD yayınlardaki başarısı nasıl acaba? Birkaç örnek foto koyarsanız bu modeli benim gibi SD agirlikli düşünen kişilere
    çok yardımı olucak.
    Ayrıca bir çok kişiden clouding,bleeding şikayetleri okuyorum. Sizlerde durum nasıl?

Ayrıca C750-C65x-C6000 arasından D6000 mı seçmek mantıklı mı? Neden?

Eyvallah.
  • quote:

quote:

bu arada allshare özelliği de güzelmiş. pc'ye samsung sitesinden yükledim allshare i. eskiden pc'yi alip hd den baglarken kablolu tv'ye şimdi share ediyorum indirdiğim mediayı şak tv'de.

allshare özelliğini kullanabilmek için tv'ye wireless adaptor gerekiyor mu?

kabloyla baglarsan gerek yok
  • quote:

quote:

All share programinda sol ustte cihaz listesinin altinda paylastirma Klasor secim ekrani var ordan ekle yapiyorum hic birsry olmuyor programda. Bir altindaki bagli cihaz kismida devamli bos. Araclar ayarlar / paylasilan Klasor ekle kismindan ancak Klasor ekleyebildim. Sizde de durum aynimi. Win7 ultimate kullaniyorum

klasorlerı allshare den kaldırıp yeniden yükle normalde allshare kapatıp açınca değişiklik yapmışsan eğer otomatik güncellemesi lazım

kapatıp acınca güncelledi tşkler, yalnız programın icinde sol üstte paylasılan klasör gözükmüyor bende, tv baglı oldugu halde baglı cıhazda gözükmüyor programın icinde sol üste.. aynı mı sizdede ?

• quote:

quote:

quote:

kapatıp acınca güncelledi tşkler, yalnız programın icinde sol üstte paylasılan klasör gözükmüyor bende, tv baglı oldugu halde baglı cıhazda gözükmüyor programın icinde sol üste.. aynı mı sizdede ?

evet bende de bazen sapıtıyo klasörler gözükmüyo bazen ama tv den görünüyo bazen hiç görünmüyo kapatıp açınca düzeliyo daha stabil değil program düzeltilmesi lazım yeni güncelleştirmeleri beklicez

• Xp ye kurdum sol uste ekledi paylasilani sonra. Yine yok oldu. Aman tv de gostersinde sorun degil ozaman
  • bnede teknosa turuncu indirimden almıştım ve gayet memnunum hdd filmleri 3d-1080p gayet rahat izliyorum bulutlanma problemide yok şuan bende
    ssg-3700cr 3d gözlük var ve gayet başarılı tavsiye ederim bu gözlüğü
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.