Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kissoff

bu arada 3d film için dehttp://www.3dsbs.com/
    her bişey var
    bu arada engin hala gelmedi benim gözlükler yaa :(
    senin kaç günde gelmişti ?

Pirates Of The Caribbean On Stranger Tides 3D Half-SBS DTS

http://www.3dsbs.com/3d-sbs-movies/398-pirates-of-the-caribbean-on-stranger-tides-3d-h-sbs-dts-3d4u.html

• ARKADaşlar çok kısa bişey sorcam bu modelde kumandada 3 d diye bir tuş var mı yayınları çevirip izleyebiliyormusunuz
  • Öncelikle merhaba,

2 adet sorunum var yardımcı olursanız çık sevinirim,

1. 40D6000 TV de mkv uzantılı (720p-1080p) bazı filmlerde ileri veya geri sarma tuşu kullanım dışında kalıyor. ileri sarma tuşuna bastığımda uygun değil yazısı çıkıyor sebebi nedir?

2. TV yi açtığımda sağ üst koşede başlatılıyor yazısı çıkıyor 15-20 sn sonra baplanılıyor yazısı çıkıyor. bir müddet sonra bir hata ekranı çıkıyor. geçen günlerde menüde bira dolaştım ondan sonra oldu ama nelerle oynadığımı malesef hatırlamıyorum.

bu konular hakkında yardımcı olabilirmisiniz...
    Hayırlı Ramazanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEOPS_2

ARKADaşlar çok kısa bişey sorcam bu modelde kumandada 3 d diye bir tuş var mı yayınları çevirip izleyebiliyormusunuz

Tv yayınlarında işe yaramıyor. Hrici ve USb bellekte bulunan avi ve mkv formatlı filmlere 3D ye çevriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimail80

Öncelikle merhaba,

1. 40D6000 TV de mkv uzantılı (720p-1080p) bazı filmlerde ileri veya geri sarma tuşu kullanım dışında kalıyor. ileri sarma tuşuna bastığımda uygun değil yazısı çıkıyor sebebi nedir?

2. TV yi açtığımda sağ üst koşede başlatılıyor yazısı çıkıyor 15-20 sn sonra baplanılıyor yazısı çıkıyor. bir müddet sonra bir hata ekranı çıkıyor. geçen günlerde menüde bira dolaştım ondan sonra oldu ama nelerle oynadığımı malesef hatırlamıyorum.

Hayırlı Ramazanlar

1 soru- mkvmerge GUI programı ile filmi pc ac . içinde sadece ses dosyası ve film kendisi kalsın bu şekilde kaydedip dene
    2 soru- hdd taktıgında yukarıda video pictures vs yazar o kısım video mu gösteriyor? bunu bir kontrol et

• quote:

bu arada 3d film için dehttp://www.3dsbs.com/
    her bişey var
    bu arada engin hala gelmedi benim gözlükler yaa :(
    senin kaç günde gelmişti ?

kardes 5 gunde geldı benım gozlukler sen maılıne gelen posta ınceleme servısınden bakmadın mı postan nerde dıye bana pm den at o tracked no sunu ben bakayım sen bakamadıysan postadan an an takıp edebılıyorsun? nıye gelmedı halen anlamak mumkun degıl cok da zaman oldu degılmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

arkadaşlar uygun fiyat ile gözlük satmak isteyen olursa alabilirim ,

bu konuda Yaşar ve Engin arkadaşlarımız yardımcı oldular EBAY konusunda ama ben hala tereddütlü yaklaşıyorum yurtdışından ürün almaya ,

200 TL 2 adet gözlük alabiliyoruz EBAY den ama yerse işte

valla bana yedı ben aldım kullanıyorum 5 gunde de geldı ama sımdı yenı yasa falan olayı yasandı forumda bazı arkadaslar yasalar degıstı dedı bu saatten sonra almaya bende pek sıcak bakmıyorum 75 € olmus konunda oyle dıyorlar, cıftı 108$a satıyor adam anca tek tek satın alabılırız o da yılda 3 urunden sonrasını devlet ana el koyuyorlar falan dıyorlar :S işler karıştı birazcık

• quote:

Orijinalden alıntı: istcool

quote:

Öncelikle merhaba,

Hayırlı Ramazanlar

1 soru- mkvmerge GUI programı ile filmi pc ac . içinde sadece ses dosyası ve film kendisi kalsın bu şekilde kaydedip dene
    2 soru- hdd taktıgında yukarıda video pictures vs yazar o kısım video mu gösteriyor? bunu bir kontrol et

cevabınız için teşekkürler ama henüz toy olduğum için mkvmerge GUI hakkında hiç birşey bilmiyorum.. screen aşağıda bana latırsanız memnun olurum.

Samsung 40D6000 LED TV

http://i54.tinypic.com/bf3rib.jpg

ikinci sorunum için ise hdd kullanmıyorum usb bellek kullanıyorum belleği taktığımda dediğiniz gibi video pictures yazısı falan çıkmıyor. sadece TV yi ilk açtığımda çıkıyor. daha sonra hata verip kayboluyor.

Samsung 40D6000 LED TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimail80 -- 28 Ağustos 2011; 21:16:58 >

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle merhaba,

Hayırlı Ramazanlar

cevabınız için teşekkürler ama henüz toy olduğum için mkvmerge GUI hakkında hiç birşey bilmiyorum.. screen aşağıda bana latırsanız memnun olurum.

Samsung 40D6000 LED TV

ikinci sorunum için ise hdd kullanmıyorum usb bellek kullanıyorum belleği taktığımda dediğiniz gibi video pictures yazısı falan çıkmıyor. sadece TV yi ilk açtığımda çıkıyor. daha sonra hata verip kayboluyor.

Samsung 40D6000 LED TV

v_mpeg4 filmin kendisi, dts ve A3 ses dosyası, (A3 ler genellikle türkçe olanlardır)

ses dosyasının üstüne bir kere tıkla language kısmında hangi dil olduğu yazar.

istediğin dil clikli kalsın diğer dilin clik kaldır.

aşağıdan start tuşuna bas pc hızına bağlı olrak 2-4 dk arası yeni halini kaydeder.

sonra pc bir ac sorun var mı ?

en sonda hdd atar seyredersin çok basit birkere yapsan öğrenirsin dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istcool -- 28 Ağustos 2011; 21:28:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle merhaba,

Hayırlı Ramazanlar

Samsung 40D6000 LED TV

Samsung 40D6000 LED TV

v_mpeg4 filmin kendisi, dts ve A3 ses dosyası, (A3 ler genellikle türkçe olanlardır)

ses dosyasının üstüne bir kere tıkla language kısmında hangi dil olduğu yazar.

istediğin dil clikli kalsın diğer dilin clik kaldır.

aşağıdan start tuşuna bas pc hızına bağlı olrak 2-4 dk arası yeni halini kaydeder.

sonra pc bir ac sorun var mı ?

en sonda hdd atar seyredersin çok basit birkere yapsan öğrenirsin dostum

teşekkürler usta ileri sarma işlemini dediğin gibi tek dile düşürerek hallettim. yalnız tüm dual 1080p videolar için geçerli mi bu işlem yada bunu anlamanın bir yolu var mı?

bilgin varsa 2. problem içinde yardımcı olurmusun? TV yi açtığımda sağ üst köşede başlatılıyor yazıyor. 20 sn sonra aynı yerde bu defer bağlanıyor yazıyor. bir 20-30 sn sonra ise ekranın ortasında hata penceresi çıkıyor. hemen kayboluor.

• İşine yaradığına sevindim dual lerin hepsinde yapmıyor neden yaptığını bilmiyorum yanlız yaptığı zaman bu şekilde çözümleniyor.

2. sorun için hdd formatla bozuk olan bir dosya vardır onu okuyamıyor hata veriyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istcool -- 28 Ağustos 2011; 23:18:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginSr11235

quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

arkadaşlar uygun fiyat ile gözlük satmak isteyen olursa alabilirim ,

bu konuda Yaşar ve Engin arkadaşlarımız yardımcı oldular EBAY konusunda ama ben hala tereddütlü yaklaşıyorum yurtdışından ürün almaya ,

200 TL 2 adet gözlük alabiliyoruz EBAY den ama yerse işte

valla bana yedı ben aldım kullanıyorum 5 gunde de geldı ama sımdı yenı yasa falan olayı yasandı forumda bazı arkadaslar yasalar degıstı dedı bu saatten sonra almaya bende pek sıcak bakmıyorum 75 € olmus konunda oyle dıyorlar, cıftı 108$a satıyor adam anca tek tek satın alabılırız o da yılda 3 urunden sonrasını devlet ana el koyuyorlar falan dıyorlar :S işler karıştı birazcık

Ciftini99,99 dolara satan top rate de rare korean diye bir firma var ismini tam hatirlayamadim firmanin. Ordan alsak 75 € nin altinda oldugundan gumrugede takilmaz sanırım.

• Rarekorea_Ltd imis firmanin ismi ebaydaki. Bu firmadan alisveris yapan varmi problem yasayan. ?
  • eğer clouding denilen şey ekran açık ama karanlıkken ki ekranda görülen bulutumsu belli belirsiz beyazlıklar ise
    evet clouding var benim tv'de.
  • son ufak tefek bilgilerden benden olsun

1- d serilerinde netplayer problemi ortadan kalktı .netplayer artık yükleniyor (çok şahaane bir şey tavsiye ederim ,ip tv ,online flim, binlerce mp3 vb ;)

2- d serilerinde samsung ta ülke problemi ortadan kalktı. samsung apps i.in ,Setup ayarlarına girmeden menuden değişiklik yapılabilinir .farklı farklı ülkelerin smart tv desteği artık bakılabilir. her ülkede farklı apps ler var eülenceli. ( inşallah yazılımla devre dışı bırakmazlar)

şimdilik bunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: next20

son ufak tefek bilgilerden benden olsun

1- d serilerinde netplayer problemi ortadan kalktı .netplayer artık yükleniyor (çok şahaane bir şey tavsiye ederim ,ip tv ,online flim, binlerce mp3 vb ;)

2- d serilerinde samsung ta ülke problemi ortadan kalktı. samsung apps i.in ,Setup ayarlarına girmeden menuden değişiklik yapılabilinir .farklı farklı ülkelerin smart tv desteği artık bakılabilir. her ülkede farklı apps ler var eülenceli. ( inşallah yazılımla devre dışı bırakmazlar)

şimdilik bunlar..

hocam cok güzel bilgiler veriyorsun sagol, yalnız tavsiye edecegin nerden nasıl hangi ülkeden de yükledigini paylasırsan daha güzel olur, tesekkürler
  • quote:

eğer clouding denilen şey ekran açık ama karanlıkken ki ekranda görülen bulutumsu belli belirsiz beyazlıklar ise

bende oluyor bu nasıl çözecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jajabo

quote:

şimdilik bunlar..

hocam cok güzel bilgiler veriyorsun sagol, yalnız tavsiye edecegin nerden nasıl hangi ülkeden de yükledigini paylasırsan daha güzel olur, tesekkürler

*91,67,48,154 bu ip , netplayer 2.60d fix programını indirmek için indirdikten sonra içerisi boş gelecek listeye eklemek içinhttp://bit.ly/miloshko adresini tıklayın..

*smart tv den iken kumanda kısmında ileri sarma -2-8-9-geri sarma tuşlayın , biraz bekleyin ülkelerin adları çıkacak istediğiniz ülkeyi tıklayarak yenii appsleri indirebilirsiniz.ancka eski widgetleriniz siler.. , bunun için tekrar dönmek için smart tv çıkn aynı işlemleri gerçekleştirn bulunduğunuz ülkeyi girin yeniden apps ler yüklenir.

• quote:

quote:

eğer clouding denilen şey ekran açık ama karanlıkken ki ekranda görülen bulutumsu belli belirsiz beyazlıklar ise

bende oluyor bu nasıl çözecek ?

bendede hafif var, sorun degil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jajabo

quote:

şimdilik bunlar..

*91,67,48,154 bu ip , netplayer 2.60d fix programını indirmek için indirdikten sonra içerisi boş gelecek listeye eklemek içinhttp://bit.ly/miloshko adresini tıklayın..

*smart tv den iken kumanda kısmında ileri sarma -2-8-9-geri sarma tuşlayın , biraz bekleyin ülkelerin adları çıkacak istediğiniz ülkeyi tıklayarak yenii appsleri indirebilirsiniz.ancka eski widgetleriniz siler.. , bunun için tekrar dönmek için smart tv çıkn aynı işlemleri gerçekleştirn bulunduğunuz ülkeyi girin yeniden apps ler yüklenir.

Tesekkürler hocam böylece aydınlanmıs olduk deneyecegim

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.