Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selamlar bu siteyi takip etmeden önce tv hakkında hiç ama hiç bilgim olmadığını daha da iyi anladım malum ewde hala tüplü tv den var.. neyse kısa bi zaman içinde ewlenecegimden tv almam gerekiyor ve 40d6000 almayı planlıorum ben de ama bi kaç sorum olucak 2d den 3 dye cevirme özelliği hakkında ayrıntılı izlenimlerinizi aktarırsanız sewinirim yani iyi bi sonuc elde ediliyomu gerçekten yani orjinal bi 3d filmle kıyas kabul eder mi? ayrıca 6500 serisinde olan dahili uydu alıcısı özelliği önemli bi özellik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jajabo

quote:

Orijinalden alıntı: istcool

quote:

Orijinalden alıntı: kissoff

eğer clouding denilen şey ekran açık ama karanlıkken ki ekranda görülen bulutumsu belli belirsiz beyazlıklar ise
    evet clouding var benim tv'de.

bende oluyor bu nasıl çözecek ?

bendede hafif var, sorun degil

bence de sorun değil yau, sorun gibi bişey değil cünkü. böyle üstün görüntü kalitesi özellikler skalası içerisinde nazarlık gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan10uk

herkese selamlar bu siteyi takip etmeden önce tv hakkında hiç ama hiç bilgim olmadığını daha da iyi anladım malum ewde hala tüplü tv den var.. neyse kısa bi zaman içinde ewlenecegimden tv almam gerekiyor ve 40d6000 almayı planlıorum ben de ama bi kaç sorum olucak 2d den 3 dye cevirme özelliği hakkında ayrıntılı izlenimlerinizi aktarırsanız sewinirim yani iyi bi sonuc elde ediliyomu gerçekten yani orjinal bi 3d filmle kıyas kabul eder mi? ayrıca 6500 serisinde olan dahili uydu alıcısı özelliği önemli bi özellik mi?

ben bu özelliği sadece samsung satıcısında denemiştim ve hiç te gerekli olmayacak kadar kötü bir performans almıştım. sadece göbek gibi birşey oluşuyordu görüntüde o kadar. 3d ile alakası olmayan bir efekt idi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jajabo

quote:

Orijinalden alıntı: istcool

quote:

eğer clouding denilen şey ekran açık ama karanlıkken ki ekranda görülen bulutumsu belli belirsiz beyazlıklar ise
    evet clouding var benim tv'de.

bende oluyor bu nasıl çözecek ?

bendede hafif var, sorun degil

bence de sorun değil yau, sorun gibi bişey değil cünkü. böyle üstün görüntü kalitesi özellikler skalası içerisinde nazarlık gibi.

içim rahatladı biraz bu konularda pinpirikliyimdir

• Fiyatı düşünce alacağım bu tv den 1850 liralara kadar düşmüştü, şimdi 2100 den aşağı yok .kullanan arkadaşlar tvnin dezavantajlarını yazarlarsa sevinirim.

saygılar
  • Ben şu ana kadar gayet mutlu bir şekilde kullanıyorum kötü bir yanını görmedim dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: calvinj123

Fiyatı düşünce alacağım bu tv den 1850 liralara kadar düşmüştü, şimdi 2100 den aşağı yok .kullanan arkadaşlar tvnin dezavantajlarını yazarlarsa sevinirim.

saygılar

görüntü kalitesi gördüklerimin en iyisi...internetinde web browseri olsa iyiydi..bi de büyük ekranına param yetişseydi daha iyiydi ;) ... düşüniom bulamiom kötü yan bakiom tv'ye, günah yani kötü bi yan söylemek. yok gibi. kullanici dostu menüler ihtiyac olan hersey var bu fiyata bence. ha belki speakerları biraz daha iyi olabilirdi. o kadar bence.
  • quote:

quote:

Fiyatı düşünce alacağım bu tv den 1850 liralara kadar düşmüştü, şimdi 2100 den aşağı yok .kullanan arkadaşlar tvnin dezavantajlarını yazarlarsa sevinirim.

saygılar

görüntü kalitesi gördüklerimin en iyisi...internetinde web browseri olsa iyiydi..bi de büyük ekranına param yetişseydi daha iyiydi ;) ... düşüniom bulamiom kötü yan bakiom tv'ye, günah yani kötü bi yan söylemek. yok gibi. kullanici dostu menüler ihtiyac olan hersey var bu fiyata bence. ha belki speakerları biraz daha iyi olabilirdi. o kadar bence.

nasıl speakerları daha ıyı olabılırdı fılmıne gore bence o kardeşim ben bi filmi acıyorum sesı 10 dan yukarı cıkaramıyorum o kadar fazla bı fılmı acıyorum 50 de kesmıyor bırde ıste dolby dıjtal dts ses olaylarını guzel ayarlamak lazım o sekılde ayarlayınca hıc sıkıntı cıkmıyor bence ses gayet yeterlı en azından apartman daıresı ıcın haa kesmıyorsa optık ses cıkıslı bır ses sıstemı alınabılır :D

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginSr11235

quote:

quote:

saygılar

nasıl speakerları daha ıyı olabılırdı fılmıne gore bence o kardeşim ben bi filmi acıyorum sesı 10 dan yukarı cıkaramıyorum o kadar fazla bı fılmı acıyorum 50 de kesmıyor bırde ıste dolby dıjtal dts ses olaylarını guzel ayarlamak lazım o sekılde ayarlayınca hıc sıkıntı cıkmıyor bence ses gayet yeterlı en azından apartman daıresı ıcın haa kesmıyorsa optık ses cıkıslı bır ses sıstemı alınabılır :D

benim speakerlar biraz zıngırdiyo. o da normal. böle minicik panelin icinden yüxek ses gelince net ses alamamak. o yüzden 2+1 ses sistemi taktim, cillopistan oldu. :)
    diyom ya göz üzerinde kaş aramak bizimki.

bu arada 2+1 ses sistemini takinca dolby filan ayarlari kapaniyo kulaklik cikisindan takinca.
    sade kendi hoperlorlarına mı gönderiyo bu dolby'yi ?

• Ana konuya yazdım ama cevaplayan olmadı, üstadlardan fikri olan yok mu?.. yaklaşık 3 ay önce aldığım samsung d 6000 televizyonun ekranın sol üst kısmında 3 gün önce bir siyahlık oluştu.. buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu? sizce nedir, ya da garanti kapsamındamıdır böyle bir sorun.. insanın sürekli gözü takılıyor açıkcası..
  • bu resmini gördükten sonra kendi tv baktım buna benzer bir şey yok. Sen en güzeli samsung servisi ara dostum panelin bozulmuş olabilir. Garanti kapsamında değiştirirler veya tamir ederler.
  • Ver garantiye bence hemen
  • Merhaba ben de bugün 40d6000 aldım. gözlülerini falan nereden bulabilirim? bir de samsung'un sitesinde bu model yok, çok sinir bozucu değil mi?
  • önceki sayfalarda gözlüğü nasıl temin edeceğim yazıyor dostum
  • selam arkadaşlar 46d6000 alıcam bende, oyun oynanmaz diyolar ama ben yine de alıcam.
    PS3 ile kullanan arkadaşlar var mı? yorumlarını yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: la mer

Merhaba ben de bugün 40d6000 aldım. gözlülerini falan nereden bulabilirim? bir de samsung'un sitesinde bu model yok, çok sinir bozucu değil mi?

önceki sayfalarda bolca bahsi geçen konu. bu tip ilgilenilen forumların tüm sayfalarını okumak gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsan01

selam arkadaşlar 46d6000 alıcam bende, oyun oynanmaz diyolar ama ben yine de alıcam.
    PS3 ile kullanan arkadaşlar var mı? yorumlarını yazabilir mi?

Ben oynadim no problem
  • birşey söyleme bu şekilde çıktı de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnginSr11235

quote:

quote:

saygılar

benim speakerlar biraz zıngırdiyo. o da normal. böle minicik panelin icinden yüxek ses gelince net ses alamamak. o yüzden 2+1 ses sistemi taktim, cillopistan oldu. :)
    diyom ya göz üzerinde kaş aramak bizimki.

bu arada 2+1 ses sistemini takinca dolby filan ayarlari kapaniyo kulaklik cikisindan takinca.
    sade kendi hoperlorlarına mı gönderiyo bu dolby'yi ?

optık ses cıkısına baglaman lazım aktıf halde kullanabılmen ıcın yoksa normal kulaklık cıkısına baglamayla olmaz :)

• quote:

...internetinde web browseri olsa iyiydi..

haberiniz yokmu mini webbrowser geldi gir siteye flash tema olarak incele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edessa2017 -- 2 Eylül 2011; 11:29:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.