Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: purticle
    Bende bu cihazı 1 hafta önce teknosa dan aldım.Ve özellikle browser olayını sordum var dediler.Eve getirdim kuruldu bir baktım browser özelliği yok kavga kıyamet cihazı geri verdim.Şu anda 6500 ün düşmesini bekliyorum ama bir yandanda lg nin çıkardığı modellere kayıyor gözüm :)

aslında web uygulamasını istedğiniz apss yüklenir ancak samsung kısıtlamış , tabii bu aşılıyor , oturm aç menusunden yeni oturum açarak widget portu girilerek cihaz yeni apss yükleyebilrisiniz, veyA cihazın setting ayarlarından ülke kodu değiştirilebilinir. Genelde "ingiltere" yapılıyor. Yüzlerce app indirebiliyorsunuz.Tv hafızası 1 GB tır. 1 Gb apps yükleyebilrisiniz, Ben bir yığın uygulama yükledim.Ancak istediğim verimi alamadım , Ondan dolayı sildim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edessa2017 -- 1 Haziran 2011; 14:56:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: edessa2017

quote:

Bende bu cihazı 1 hafta önce teknosa dan aldım.Ve özellikle browser olayını sordum var dediler.Eve getirdim kuruldu bir baktım browser özelliği yok kavga kıyamet cihazı geri verdim.Şu anda 6500 ün düşmesini bekliyorum ama bir yandanda lg nin çıkardığı modellere kayıyor gözüm :)

aslında web uygulamasını istedğiniz apss yüklenir ancak samsung kısıtlamış , tabii bu aşılıyor , oturm aç menusunden yeni oturum açarak widget portu girilerek cihaz yeni apss yükleyebilrisiniz, veyA cihazın setting ayarlarından ülke kodu değiştirilebilinir. Genelde "ingiltere" yapılıyor. Yüzlerce app indirebiliyorsunuz.Tv hafızası 1 GB tır. 1 Gb apps yükleyebilrisiniz, Ben bir yığın uygulama yükledim.Ancak istediğim verimi alamadım , Ondan dolayı sildim ...

Alıntıları Göster
    selam
    web browser özelliği
    sanırım bu özellik d6000 de yok kardeş donanımsal olabilir bana kalırsa yazılımla sanırım ekleme şansı yok gözüküyor bilemeyiz bu bir entegre de olabilir fazladan onuda ekleme şansımız zaten yok

kesin emin değilim fakat internet ve kitapcığında 6500 ve üst modellerde var diyor

bekleyelim yeni yazılım çıkınca belli olur zaten ben yazılım güncellemesi yapmaya çalıştım henüz üzerindekinden yeni yazılım yok bekleyeceğiz zaten mümkünse koyarlar merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir788 -- 1 Haziran 2011; 16:00:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: demir788

selam
    web browser özelliği
    sanırım bu özellik d6000 de yok kardeş donanımsal olabilir bana kalırsa yazılımla sanırım ekleme şansı yok gözüküyor bilemeyiz bu bir entegre de olabilir fazladan onuda ekleme şansımız zaten yok

kesin emin değilim fakat internet ve kitapcığında 6500 ve üst modellerde var diyor

bekleyelim yeni yazılım çıkınca belli olur zaten ben yazılım güncellemesi yapmaya çalıştım henüz üzerindekinden yeni yazılım yok bekleyeceğiz zaten mümkünse koyarlar merak etme

Alıntıları Göster
    Beyler bır sorum olcakdı 46c6000 var bende bır cok mkv formatlı fılmı harıcı hard dıskden ızledım fakat tron efsanesı fılmını desteklenmeyen format dıye acmıyor bır cozumu varmı 3 gunluk ındırme bosamı gıttı?fılm ozellıklerı

TRON.Legacy.2010.Proper.1080p.Blu-ray.DTS.DUAL.x264-ViSTA(HDA).mkv
    Format : Matroska at 19.7 Mbps
    Length : 17.2 GiB for 2s 5dk 8s 672ms

Video #0 : AVC at 17.1 Mbps
    Aspect : 1920 x 1080 (1.778) at 23.976 fps

Audio #0 : AC-3 at 640 Kbps
    Infos : 6 kanal, 48.0 KHz
    Language : tr

Audio #1 : DTS at 1 510 Kbps
    Language : en

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimpolat11

Beyler bır sorum olcakdı 46c6000 var bende bır cok mkv formatlı fılmı harıcı hard dıskden ızledım fakat tron efsanesı fılmını desteklenmeyen format dıye acmıyor bır cozumu varmı 3 gunluk ındırme bosamı gıttı?fılm ozellıklerı

TRON.Legacy.2010.Proper.1080p.Blu-ray.DTS.DUAL.x264-ViSTA(HDA).mkv
    Format : Matroska at 19.7 Mbps
    Length : 17.2 GiB for 2s 5dk 8s 672ms

Video #0 : AVC at 17.1 Mbps
    Aspect : 1920 x 1080 (1.778) at 23.976 fps

Audio #0 : AC-3 at 640 Kbps
    Language : tr

Audio #1 : DTS at 1 510 Kbps
    Language : en

Alıntıları Göster
    selam

arkadaşım burası 40d6000 modeli ile ilgili bir bölüm sana zahmet kendi modelini yukarıya aratıp o bölümde sorununu çözmeye çalış

• quote:

selam
    web browser özelliği

*örnek isterseniz test etmek elinizde

NetSurf RISC OS ve Linux ve daha da dahil olmak üzere UNIX benzeri platformlar için bir çok platformlu web tarayıcıdır.

tvler için yazılmış bir kod parçasından ibaret diyebiriz.

c dili ile yazılmıştır. bir SDL tabanlı framebuffer için temel bir bağlantı noktası zaten var. Ancak bu sürüm diğer bağlantı noktaları (GTK portu gibi) zaten birçok özellik yoktur.
    HTML ve nezih CSS desteği vardır (CSS1 sadece)
    JavaScript, eklentileri veya Flash için herhangi bir destek yoktur.

tv ye yüklemenmesi
    http://rrobek.de/download/NetSurf.tgz indirilir.
    tgz dosyası flash belleğin ana bölümüne açılır. winrar gibi programla..
    flash bellek tvye takılır.
    resim galerisi açılır.
    uygulamaları yönet bölümüne giriş yapılır.
    netsurf browser orda linki var çalıştırılır.

bir tarayıcı gibi görünür. ama bizim kaydettiğimiz linkleri izletir. framebuffer/res dosyası üzerinde değişlik yapmamız gerek.

bu bir çalışmadır ... yusuf alp arkadaşa teşekkürler ,

yotube var ,usa today rss haber vb benzeri uygulamalar var, yani web browser mı olmayacak ..hatta rus sitelerinde IPTV apss yüklerseniz en 5-6 rus kanalını normal yayın gibi izleyebilrsiniz ..

• quote:

Orijinalden alıntı: turhallı60

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar bende 10 gün önce aldım 40d6000 led tv herşeyi çok güzel bi cihaz ama birşeyi atlamışım şimdi bi pişmanlık var. Smart tv içerisinde web browser özelliği yok. 6500 ve üzeri modellerde varmış. Bu özellik sayesnde tv den nette sınırsızda gezinti yapabiliyosun. Bu özellik tv ye kazandırılabilir mi? http://www.youtube.com/watch?v=YvlVUXZokcg buradan bakabilirsiniz.

Üstad senin gibi erken uyanamadık farketmemiz bir haftayı buldu geri iade edemedik haliyle. Benim merakım 6000 yazılımı web browser özelliğini destekler mi? Samsung web browseri netten bulup yüklemeyi denemek istiyorum.

Kardeş inanki bende tesadüfen fark ettim, yoksa biliyorsun internete girmek için ayrıca wifi adaptör gerekiyor.onuda almamıştım daha..Yalnız bir hafta geçti dedin ya, yanlış bilmiyorsam bir ürünü 1 ay içinde sorgusuz sualsiz geri iade edebiliyorsun, böyle bir yasa mevcut diye biliyorum araştır derim içine sinmezsede degiştir..veya iade et.

• quote:

selam
    web browser özelliği

evet 6500 ve üstü modellerde var deniyor.Ama benim asıl merak ettiğim konu bu tv ler modemden gelen hızı tam olarak alabiliyormu. Şöyleki modem diyelimki pc ye bağlı ve speed test yaptın bir deger aldın,sonra modemi tv ye bağladın spped test yaptın..Aynı degeri yine verirmi? bunu özellikle merak ediyorum.Zira 6500 modelinde internet özelliği kısmında 802.11 b/g/n yazıyor, bunun anlamını bilen varmı acaba ?

• quote:

quote:

selam
    web browser özelliği

evet 6500 ve üstü modellerde var deniyor.Ama benim asıl merak ettiğim konu bu tv ler modemden gelen hızı tam olarak alabiliyormu. Şöyleki modem diyelimki pc ye bağlı ve speed test yaptın bir deger aldın,sonra modemi tv ye bağladın spped test yaptın..Aynı degeri yine verirmi? bunu özellikle merak ediyorum.Zira 6500 modelinde internet özelliği kısmında 802.11 b/g/n yazıyor, bunun anlamını bilen varmı acaba ?

Alıntıları Göster
    bende bu 40 d6000 den aldım ancak yanında 400 tl olan gözlugu 80 lira ile verdiler sadece bir tane gözluk verildi alırken ikinci bir gözluk almak istiyorum hangi gözlukler uyar nerden alsam uygun olur acaba bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: next20

quote:

selam
    web browser özelliği

NetSurf RISC OS ve Linux ve daha da dahil olmak üzere UNIX benzeri platformlar için bir çok platformlu web tarayıcıdır.

c dili ile yazılmıştır. bir SDL tabanlı framebuffer için temel bir bağlantı noktası zaten var. Ancak bu sürüm diğer bağlantı noktaları (GTK portu gibi) zaten birçok özellik yoktur.

tv ye yüklemenmesi
    resim galerisi açılır.

bir tarayıcı gibi görünür. ama bizim kaydettiğimiz linkleri izletir. framebuffer/res dosyası üzerinde değişlik yapmamız gerek.

yotube var ,usa today rss haber vb benzeri uygulamalar var, yani web browser mı olmayacak ..hatta rus sitelerinde IPTV apss yüklerseniz en 5-6 rus kanalını normal yayın gibi izleyebilrsiniz ..

Üstad bu kanuyla alakalı birazcık daha detay alabilirmiyiz?

• quote:

quote:

quote:

selam
    web browser özelliği

tv ye yüklemenmesi
    resim galerisi açılır.

Alıntıları Göster
    selam

arkadaşlar internet bağlantısı hakkında birşeyler söylemek istiyorum

eğer mümkünse kablolu bağlantı yapın.internette kopma hız düşüklüğü az çekti çok çekti derdi olmaz zaten yanında aparat verilmiyor boşuna ayrı masraf etmeyin en sağlıklısı bir sefer çekin modemden kabloyu rahat ve yüksek hızda kullanın interneti

ben netbook ile online filmleri seyrediyorum bekleme donma olmadan akıcı şekilde seyrediyorum bilginize

NOT:Arkadaşlar belki çoğu insan bilmez bu wireless ,cep telefonu vs. yani kablosuz cihazlar insan sağlığı için zararlı yatak odanızda falan kablosuz modeminizi cep telefonunuzu yanınızda bulundurmayın insan beynine çok zararlı çünkü saniyede 2400 kez titreşim sinyali yayıyor (bu konuyu bir gazete makalesinde nöroleji doktoru ile yapılan röportajda okudum gerçekten kötü)
    sanırım bu gerçekleri fazla gündeme almıyorlar gibi geliyor bana çünkü büyük bir pazar sözkonusu

• quote:

bu widget apps çalışmasıdır .Örnek size bir deneme için bir port vereceğim ordan uygulamalrı indirebilirsiniz .

Uygulama

1 - İnternet tv ye giriyoruz. Ayarlardan yeni kullanıcı oluşturuyoruz. Kullanıcı adı; develop şifre; 0000 oluşturduktan sonra çıkış yapın.
    2 - internet tv menüsüne geri gelin ve develop kullanıcısyla oturum açın. Ayarlara tekrar girin
    3 - Gelişme adında gizli bir menü çıkacak bu menüdeki sunucu ip ayarlamaya girin. ip adresi olarak 94.102.4.80 ipsini yazın.
    4 - son olarak bir aşağıdaki kullanıcı uygulama senkronizasyonu seçeneğine girerek widgeti indirebilirsiniz.
    5- buda başka bir port -91.121.84.162 Netplayer sürümü bulunmaktadır
    bir yığın apss indirecektir ..

• quote:

quote:

bu widget apps çalışmasıdır .Örnek size bir deneme için bir port vereceğim ordan uygulamalrı indirebilirsiniz .

Uygulama

1 - İnternet tv ye giriyoruz. Ayarlardan yeni kullanıcı oluşturuyoruz. Kullanıcı adı; develop şifre; 0000 oluşturduktan sonra çıkış yapın.
    2 - internet tv menüsüne geri gelin ve develop kullanıcısyla oturum açın. Ayarlara tekrar girin
    3 - Gelişme adında gizli bir menü çıkacak bu menüdeki sunucu ip ayarlamaya girin. ip adresi olarak 94.102.4.80 ipsini yazın.
    4 - son olarak bir aşağıdaki kullanıcı uygulama senkronizasyonu seçeneğine girerek widgeti indirebilirsiniz.

Üstad bu widgetlerin içinde web browser benzeri bi web tarama proğramı varmı?

• quote:

quote:

quote:

Uygulama

Üstad bu widgetlerin içinde web browser benzeri bi web tarama proğramı varmı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar selam
    vatandan 2199 tl ye 40d6000 aldım servis kurulumu yaptı. fakat 3d gözlük mağazada kalmamıştı bugün teslim edebildiler. sorun şuki türkçe kullanım klavuzu yok ve ben bu konuda acemiyim. gözlüğü şarj ettim sonra ne yapılıyor. birde gözlük camına yapıştırılmış bir tarafta kırmızı diğer tarafta mavi bant parçası var bunların bir anlamı var mı. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: formula1111

arkadaşlar selam
    vatandan 2199 tl ye 40d6000 aldım servis kurulumu yaptı. fakat 3d gözlük mağazada kalmamıştı bugün teslim edebildiler. sorun şuki türkçe kullanım klavuzu yok ve ben bu konuda acemiyim. gözlüğü şarj ettim sonra ne yapılıyor. birde gözlük camına yapıştırılmış bir tarafta kırmızı diğer tarafta mavi bant parçası var bunların bir anlamı var mı. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar vatandan aldığım 40D6000 tv min montajı yapıldı. ölü piksel, bulutlanma ve ışık sızması yok çok şükür yalnız bir sorum var. USB den film açtığımda görüntü sanki amatör el kamerası ile çekilmiş gibi duruyor böyle filmin oynama hızı farklı gibi bunun bir ayarının olması lazım fakat bulamadım. Bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Omegamon

arkadaşlar vatandan aldığım 40D6000 tv min montajı yapıldı. ölü piksel, bulutlanma ve ışık sızması yok çok şükür yalnız bir sorum var. USB den film açtığımda görüntü sanki amatör el kamerası ile çekilmiş gibi duruyor böyle filmin oynama hızı farklı gibi bunun bir ayarının olması lazım fakat bulamadım. Bilen var mı

Alıntıları Göster
    film den olabilir böyle bir ayar yok bildiğim

hd kalitesinde film varsa onları dene açtığın filmin çekimi kötüdür sanırım

bendede 40d6000 var hdd yi taktım bütün filmler kendi kalitesine göre gösteriyor

• quote:

film den olabilir böyle bir ayar yok bildiğim

hd kalitesinde film varsa onları dene açtığın filmin çekimi kötüdür sanırım

bendede 40d6000 var hdd yi taktım bütün filmler kendi kalitesine göre gösteriyor

Alıntıları Göster
    merhaba, filmden kaynaklı değil 720P ve 1080P filmler denedim. Böyle bir ayar var daha önce forumda okumuştum fakat konuyu bulamıyorum şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: formula1111

arkadaşlar selam

ben bu tv den bişey anlamadım. 3d film taktım usbden avatar filmini. herşey ok . fakat 3d tuşuna basıyorum. yanyana veya üstüste diyor. herikisindede görüntü bozuk çıkıyor. servisi çağırdım .avi formatmış oynatmazmış. birde 3dye basınca '2dden3d ye'nin aktif olması gerekiyormuş ama onlarda çözememişler merkez servisten mail bekliyorlarmış. bana hediye verilen gözlük SSG-3300CR ...izleyebileceğim film hangi formatta olmalı..?(filmi convert etsem olur mu?) yardımcı olacak arkadaş var mı. yada 3d kısa bir filmcik indirebileceğim bir site adresi verebilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omegamon

merhaba, filmden kaynaklı değil 720P ve 1080P filmler denedim. Böyle bir ayar var daha önce forumda okumuştum fakat konuyu bulamıyorum şuan.

Alıntıları Göster
    s.a bu tv için dışarda 5 tl 10 tl ye satılan gözlükleri alsak bi sıkıntı olur mu acaba tv yi aldgımda 3d gözlük sordum samsung bayisinde 300 tl dediler arada ki fark nelerdir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanAslan
    s.a bu tv için dışarda 5 tl 10 tl ye satılan gözlükleri alsak bi sıkıntı olur mu acaba tv yi aldgımda 3d gözlük sordum samsung bayisinde 300 tl dediler arada ki fark nelerdir acaba

Kendi gözlükleri dışındakiler olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

quote:

Orijinalden alıntı: ilhanAslan

Kendi gözlükleri dışındakiler olmaz.

Alıntıları Göster
    kendi gözlükleri sadece samsung olması gerek herhalde onlarda baya pahalı 300 tl den başlıyo cvp için tşkler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.