Şimdi Ara

Samsung 40D6000 LED TV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
13
Favori
283.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar ebay da ssg-3300cr gözlük 85$ ücretsiz kargo 135 tl ye falan geliyor bilginize

40d6000 de 3d film seyreden arkadaşlar varsa bize deneyimlerini ve görüşlerini anlatsınlar

3d gözlüğüm henüz yok daha seyretme imkanım olmadı gözlüğü alınca deneyim ve fikirlerimi paylaşacağım

birde benim ufaklık yaramaz tv nin camına zarar verebilir diye ekran koruma camı (plastik cam)aldım 45 tl ye malooldu

ilgilenen arkadaşlar varsa bilgi verebilirim
  • samsung un gözlüklerinin çok pahalı olduğunu düşünüyorum. yani aile boyu almaya kalksan bir televizyon parası ediyor. artı bu gözlükler aktif gözlükler. yani ya pilli ya da şarjlı. LG 3D tv lerin gözlükleri 15 liraya satılıyor.bir sinema bileti fiyatına. bu Cinema FPR gözlükleri pasif gözlükler. şarj veya pil olayı yok.
  • evet fpr gözlüklerde bende ona dikkat ettim. şarjlı yada pilli değiller. bulantı ve baş dönmeside yapmıyor. fiyatıdadediğiniz gibi gayet uygun istenildiği kadar alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omegamon

arkadaşlar vatandan aldığım 40D6000 tv min montajı yapıldı. ölü piksel, bulutlanma ve ışık sızması yok çok şükür yalnız bir sorum var. USB den film açtığımda görüntü sanki amatör el kamerası ile çekilmiş gibi duruyor böyle filmin oynama hızı farklı gibi bunun bir ayarının olması lazım fakat bulamadım. Bilen var mı

her flime göre ne yazıkki otomotik algılayıcı yok bundan dolayı , fliminiz özelliklerine göre değişiklik arz etmeniz gerekir, *Cihazın menu tuşundan görüntü kısmında MotionPlus kapalı olması lazım, o zaman hareketli ve aksiyon sahnelerinde donma problemi ortan kalkar .Akıcı görüntü izlersiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: formula1111

quote:

Orijinalden alıntı: formula1111

arkadaşlar selam
    vatandan 2199 tl ye 40d6000 aldım servis kurulumu yaptı. fakat 3d gözlük mağazada kalmamıştı bugün teslim edebildiler. sorun şuki türkçe kullanım klavuzu yok ve ben bu konuda acemiyim. gözlüğü şarj ettim sonra ne yapılıyor. birde gözlük camına yapıştırılmış bir tarafta kırmızı diğer tarafta mavi bant parçası var bunların bir anlamı var mı. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

ben bu tv den bişey anlamadım. 3d film taktım usbden avatar filmini. herşey ok . fakat 3d tuşuna basıyorum. yanyana veya üstüste diyor. herikisindede görüntü bozuk çıkıyor. servisi çağırdım .avi formatmış oynatmazmış. birde 3dye basınca '2dden3d ye'nin aktif olması gerekiyormuş ama onlarda çözememişler merkez servisten mail bekliyorlarmış. bana hediye verilen gözlük SSG-3300CR ...izleyebileceğim film hangi formatta olmalı..?(filmi convert etsem olur mu?) yardımcı olacak arkadaş var mı. yada 3d kısa bir filmcik indirebileceğim bir site adresi verebilirmisiniz.

ANladığım kadarıyla size verilen üründen 3d gözlük de çıkmış. Ben 32D6000 aldım içinden gözlük falan çıkmadı. Anındakapıda.com diye bi dolandırıcıya takıldım. Acaba onlar mı göndermedi yoksa 32 inch lerde yok mu?

• ya arkadaslar 3d gözlük aldım samsung normal hd filmleri 3d olmayan 3d tuşuna basınca cift görüntü çıkıyo gözlügü takınca resimler birbirine irmiş oluyo ben mi yapadım yoksa bizim cihaz 2d leri 3d lere çevirmiyor mu
    gözlük modeli ssg-3300cr bluray hd bir belgeseli denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhanAslan -- 8 Haziran 2011; 22:45:05 >
  • selam

TV KORUMA CAMI

http://www.malzemem.com/kategori/pleksiglas.aspx

arkadaşım bu siteden alabilirsin tv nin en ve boyunu ölç ve onauygun camı seç

bağlantısını kendin yapabilirsin plastik cam delik delinebiliyor

bende daha monte etmedim bugün bitirirsem takacam

camın her iki tarafında koruma jelatini var alırsan çizik mat diye şaşırma onları sökeceksin üzerinden

monte dedince fotolarını yayınlayacağım bakarsın
  • selam

TV KORUMA CAMI RESİMLERİ

Samsung 40D6000 LED TV
  • TV KORUMA CAMI RESMİ
  • TV KORUMA CAMI RESMİ

Samsung 40D6000 LED TV
  • TV KORUMA CAMI RESMİ

Samsung 40D6000 LED TV
  • TV KORUMA CAMI RESMİ

Samsung 40D6000 LED TV
  • TV KORUMA CAMI RESMİ

Samsung 40D6000 LED TV
  • selam

arkadaşlar işte böyle arkatarafında gün ışığı falan olursa yansıma oluyor tabi bende perdeyi çekiyorum düzeliyor gördüğünüz gibi cam gibi bir malzeme bu jelatinlerini sökünce gerçekten tamam bu işte dedim.
  • netplayer 2.6 yı yükledim arkadaşlar ama çalışmadı bilgisi olan varmı?
  • Arkadaşlar ben LG40LW5500 almak amacı ile teknosaya gittim...Bence görüntü kalitesi hiç iyi değildi...Renkler soluk soluk..Samsung 40D6000 i görünce çok beğendim görüntü kalitesi hem normal yayında hem de 3D süper ve karar kıldım aldım...Şimdi bir de gözlük almam gerekiyor...Acaba diyorum samsungun dışında farklı marka model gözlük alan varmı? Bu alet sadece samsung marka gözlüklerle mı çalışır? Cevaplarınızı bekliyorum !
  • kardeş gözlük alma şimdilik bi işine yaramaz ben aldım kaldırdım pişman oldu aldığıma d6000 2d yayını 3d ye çevirmiyor yanlızca 3d yayın yapan kanallar ve 3d filmleri seyredebilirsin bluray ve harddiskinle anlayacagın 3d daha yaygın olmadığı için almana gerek yok yok illa alıcam diyosan samsung d serisi olması lasım başka gözlük uymaz

quote:

Orijinalden alıntı: commandos07

Arkadaşlar ben LG40LW5500 almak amacı ile teknosaya gittim...Bence görüntü kalitesi hiç iyi değildi...Renkler soluk soluk..Samsung 40D6000 i görünce çok beğendim görüntü kalitesi hem normal yayında hem de 3D süper ve karar kıldım aldım...Şimdi bir de gözlük almam gerekiyor...Acaba diyorum samsungun dışında farklı marka model gözlük alan varmı? Bu alet sadece samsung marka gözlüklerle mı çalışır? Cevaplarınızı bekliyorum !

• Arkadaşlar ben de d6000 aldım fakat HDD deki bazı dosyalara girmiyor. Müzik çalacağım bir dosyaya giriyor bir diğerine girmiyor neden olabilir?
  • 40d 6000 için İÇİN BİR 3D GÖZLÜK DAHA ALMAK İSİYORUM ANCAK HANGİ MODELLER BU TV YE OLUYOR BİLMİYORUM EN AZINDAN PİLLE ÇALISAN UCUZ OLAN LAR HANGİLERİDİR ACABA
  • s.a. arkadaşlar ben de 40D6000 modelini 2300 tl ye aldım. yalnız tv uydu alıcıları konusunda biraz tecrübesizim. bu tv ye nasıl bir uydu alıcısı almam doğru olur sizce? kart okuyuculu filan mı hdmi girişli olanlar varmış sizler ne kullanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.