Merhaba arkadaşlar. Samsung d6000 ---- sony ex720 Bu iki led tv arasında kaldım.
Sony nin özellikleri Renk : SIYAH Ekran Boyutu (Inch) : 40,0 Ekran boyutu (cm) : 101 Ekran Formatı : 16:9 Video sistem : NTSC Video sistem : SECAM Video sistem : PAL Çözünürlük DPI : 1920X1080 Parlaklık (CD/M2) : 500,0 Kontrast Oranı : 100000:1 Tazeleme Hızı (Hz) : 200 Tepki Süresi (ms.) : 2 Ses Sistemi : Nicam Stereo Ses Sistemi : Stereo İzleme Açısı : 178/178 Stereo NICAM : 10W X 2 Bağlantı : HDMI X 4 Bağlantı : KOMPOZIT Bağlantı : PC BAGLANTISI (VGA) Bağlantı : SCART X 2 Bağlantı : CI SLOT Bağlantı : DIGITAL AUDIO OUT (OPTICAL) Bağlantı : USB Bağlantı : RF INPUT Bağlantı : KOMPONENT HDMI Çıkışı : 4 Scart Girişi : 2 ADET Kompozit Girişi : VAR Stereo RCA Girişi : VAR PC Baglantısı : USB 2.0 Zoom Özelliği : VAR Resim içinde resim : VAR Otomatik Kapanma : Var Teletext : Var FM Radyo : YOK Ağırlık (KG) : 15,6
Samsund 40d6000 in özellikleri •EKRAN BOYUTU •40"(102cm) Ekran Genişliği •HYPER REAL ENGINE •Var •DOLBY DIGITAL PLUS •Var •SMART TV •Var •SOCIAL TV •Var •BD Wise •Var •3D SOUND •Var •TASARIM •Samsung Crystal TV •DIGITAL AUDIO OUTPUT •Var •KONTRAST •Dinamik Kontrast •ÇÖZÜNÜRLÜK •1920x1080 Çözünürlük •HDMI •4 •DLNA •Var •PC GİRİŞİ •Var •Cl+ SLOT (PAY-TV READY) •Var •SCART GİRİŞİ •Var •USB GİRİŞ •VAR •ETHERNET •Var •KOMPONENT •Var •USB 2.0 •Var (3 Adet) •KOMPOZIT •Var •USB-RECORDING(PVR READY) •Var •DVI GİRİŞİ •Var •RESİM GÖSTERİM HIZI •200HZ •SLEEP TIMER •Var •TELETEXT •Var •DVB-T •VAR •DVB-C TUNER •Var •DVB-S2 TUNER(HD UYDU ALICISI) •Var •YÜKSEK KALİTE YAYIN •FULL HD •3D TV •Var(1 Adet Gözlük Hediye) •WI-FI •Ready ( Opsiyonel Aparat ile) •Anynet + (HDMI ™-CEC) •Var •ON/OFF TIMER •Var •VIDEO SİNYAL UYUMLULUĞU •1080P •İNTERNET TV •Var •OYUN MODU •Var •WIDE COLOR ENHANCER •Var •ECO SENSÖR •Var
Sizce hangi led daha iyi. Sony nin 100000/1 kontrastı var. Neden bu kadar düşük kontrasta sahip. İnternettv açısından hangisini önerirsiniz. Teşekkür Ederim
bnde 40ex720 war aslinda tw guzel fakat film izleme yonunden harici disk calisitiyormor o yuzden geri vermeyi dusunuyorum yanlısmı yapıyorum dogrumu bilmiyorum sadece usp calistiriyor o yuuzden sizden de yorum bekliyorum 40d6000 alcam geri verip bn tv gi genel ozelliklerinden yanı sıra film izlemek için kullanacagim için birde mkv uzantı calisirmiyor usp bellegede 720p video atilmiyor daha dogrusu fat32 destekliyo tv ntfs destklemiyo fat32 de 4gb kadar biset atilabiliyor 4gb yuksek kapasiteli film almiyor onun için uspnin ntfs formatinda olmasi gerek oyle oluncada tv gormuyor sony gibi bi marka boyle bi tv yaparken bu ozelligi koymamasi beni sahsen dusudurdu herseyi war ama asil ozelligi yok 3d side war yanliz 3d film mkv uzantili oldugu için tv de gormedigi için izlenmiyor.
bende sizden yorum bekliyorum ben geri verip 40d6000 almayi dusunuyorum uygunmudur 40d6000 kullanan varmi nasil makine is yaparmi
bide web browseri war fakat googda bise aratilmiyo yada ne bilem bi video sitesine girp vide izlenmiyo sadece sayfa adini girdiginiz zaman siteye baglaniyo o kadar yazınarida okumaniz için tw ye biraz yakın olmaniz gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme