Şimdi Ara

SAMSUNG 40D6500 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
6
Favori
60.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün 3D film olarak indirdiğim filmi test ettim gayet başarılı.

@memleket44 senin bahsettiğin Teledünya 3D Kanalını bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Dün 3D film olarak indirdiğim filmi test ettim gayet başarılı.

@memleket44 senin bahsettiğin Teledünya 3D Kanalını bulamadım.

12138 H - 14580 bunu aratınca çıkıyor
  • Arkadaslar tv nin arkasinda tek anten girisi var. Ben cift canagi "hotbird ve tursat" bu tv nasil baglayacagim.
  • quote:

Arkadaslar tv nin arkasinda tek anten girisi var. Ben cift canagi "hotbird ve tursat" bu tv nasil baglayacagim.

bi tane diseq takman işini çözecektir üstad

bu arada babam için tv bakıyorum 2000 tl bütçesi var ve gözüme teknosada ki 40D6500 modeli takıldı arkadaşlar 1499 tl ye bu tv alınırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: djtenten

quote:

Arkadaslar tv nin arkasinda tek anten girisi var. Ben cift canagi "hotbird ve tursat" bu tv nasil baglayacagim.

bi tane diseq takman işini çözecektir üstad

bu arada babam için tv bakıyorum 2000 tl bütçesi var ve gözüme teknosada ki 40D6500 modeli takıldı arkadaşlar 1499 tl ye bu tv alınırmı

diseq dedigimiz olay cogaltici sanirim.

Eger bu tv feshir urunu degilse kacirma derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40D6500 VE 1499 TL İSE HİÇ KAÇIRMA MAĞAZADAMI BU
  • 1499Tl ye 40D6500 olan ürünler teşir ürünü.
    dün aldım bir tane gidip iyice inceleyip almanız gerekli mesela magzanın birinde baktım ekranın sol üst koşesinde ezik izi vardı başka bir magzada temiz bir ürün buldum sıfırdan ayırt etmek çok zor gayet demizdi yani.

bu arada d serisi ürünlerin hemen hemen hepsi seri sonu indiriminde almak isteyenlerin teknosa magzalarına uğramasını tavsiye ederim.
    tvlerin üzerindeki fiyatlar farklı olabilir görevlilere kontrol ettirin internet sitesindeki fiyatlar geçerli.
  • ürünlerin teşhir olup olmadıklarını bilmiyorum fakat gidip bakmak gerek banada makul geldi fiyatlar ama sanırım yanında gözlük falan verilmiyor yoksa benmi yanlış anladım
  • 1021 çıkmış güncelleyen oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

1021 çıkmış güncelleyen oldumu

1021 önceden çıkmış olması gerekiyor. Sizin ürün yeni olduğundan daha güncellenmemiştir.
  • önce dediğiniz 6 temmuzda çıkmış
  • quote:

önce dediğiniz 6 temmuzda çıkmış

Benmi yanılıyorum. Dün tv bana uyarı vermedi. Bi link atabilirmisiniz?
  • quote:

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40D6500VSXTK-downloads

Teşekkürler. Dün smart tvye giriş yaptım ama güncelleme olduğu uyarısını vermedi. Manuel olarak yapmayı deneyeceğim.
  • quote:

quote:

http://www.samsung.com/tr/support/model/UE40D6500VSXTK-downloads

Teşekkürler. Dün smart tvye giriş yaptım ama güncelleme olduğu uyarısını vermedi. Manuel olarak yapmayı deneyeceğim.

zaten flash diskle yüklerseniz daha hızlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken08

Geçn gün ben de canıım televizyonumda 1 adet canlı pixel (stuck pixel) ile karşılaştım:( Servisi çağırdım, resmini çektiler merkeze sorup size bilgi vereceğiz dediler. Şimdiye kadar onardığınız veya yeni tvi le değiştirdiğiniz oldu mu dedim. Olmadı, 3 ay içerisinde 3 taneden fazla olursa değiştirmiştik sadece dediler. Samsung'a sevgilerimi sunuyorum burdan, 2500 TL ödeyip aldığınız bir bidon suda toz olsa içer misiniz diye sorasım geliyor... da susayım şimdilik...

Hocam sizin duruma uzuldum. Olu pikseli nasil farkediyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Geçn gün ben de canıım televizyonumda 1 adet canlı pixel (stuck pixel) ile karşılaştım:( Servisi çağırdım, resmini çektiler merkeze sorup size bilgi vereceğiz dediler. Şimdiye kadar onardığınız veya yeni tvi le değiştirdiğiniz oldu mu dedim. Olmadı, 3 ay içerisinde 3 taneden fazla olursa değiştirmiştik sadece dediler. Samsung'a sevgilerimi sunuyorum burdan, 2500 TL ödeyip aldığınız bir bidon suda toz olsa içer misiniz diye sorasım geliyor... da susayım şimdilik...

Ölü pixel= Voltaj gelse de aktif olmayan led grubu, yani siyah (karanlık) led denebilir özetle.
    Canlı pixel= Sürekli tek renkte aktif kalarak arızalanan led olarak da tanımlanabilir. Tek renk olur, Yeşil, Kırmızı veya Mavi. Genelde yeşil olur ama...

Ölü pixelin çözümü malzemenin değişmesine bakar.
    Canlı pixel, bir güne veya bir yıla kendi kendine düzelme ihtimali vardır veya sayılarının artma ihtimali. Ayrıca "Jscreenfix" gibi programlar yardımıyla düzelitlme ihitmali de vardır. Bir de ovalama yönetmiyle düzeltildiğini iddia edenler de vardır:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ken08 -- 16 Temmuz 2012; 14:07:59 >

• quote:

quote:

quote:

Ölü pixel= Voltaj gelse de aktif olmayan led grubu, yani siyah (karanlık) led denebilir özetle.
    Canlı pixel= Sürekli tek renkte aktif kalarak arızalanan led olarak da tanımlanabilir. Tek renk olur, Yeşil, Kırmızı veya Mavi. Genelde yeşil olur ama...

Canlı pixel, bir güne veya bir yıla kendi kendine düzelme ihtimali vardır veya sayılarının artma ihtimali. Ayrıca "Jscreenfix" gibi programlar yardımıyla düzelitlme ihitmali de vardır. Bir de ovalama yönetmiyle düzeltildiğini iddia edenler de vardır:)

Ölü pixel beyaz ekranda farkedilebiliyor.

Canlı pixel de siyah ekranda farkedilebiliyor o zaman.

Teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ölü pixel beyaz ekranda farkedilebiliyor.

Canlı pixel de siyah ekranda farkedilebiliyor o zaman.

Teşekkürler...

Aynen:)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.