Şimdi Ara

SAMSUNG 40D6500 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
6
Favori
60.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ken08

quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

quote:

quote:

quote:

Geçn gün ben de canıım televizyonumda 1 adet canlı pixel (stuck pixel) ile karşılaştım:( Servisi çağırdım, resmini çektiler merkeze sorup size bilgi vereceğiz dediler. Şimdiye kadar onardığınız veya yeni tvi le değiştirdiğiniz oldu mu dedim. Olmadı, 3 ay içerisinde 3 taneden fazla olursa değiştirmiştik sadece dediler. Samsung'a sevgilerimi sunuyorum burdan, 2500 TL ödeyip aldığınız bir bidon suda toz olsa içer misiniz diye sorasım geliyor... da susayım şimdilik...

Hocam sizin duruma uzuldum. Olu pikseli nasil farkediyorsunuz?

Ölü pixel= Voltaj gelse de aktif olmayan led grubu, yani siyah (karanlık) led denebilir özetle.
    Canlı pixel= Sürekli tek renkte aktif kalarak arızalanan led olarak da tanımlanabilir. Tek renk olur, Yeşil, Kırmızı veya Mavi. Genelde yeşil olur ama...

Ölü pixelin çözümü malzemenin değişmesine bakar.
    Canlı pixel, bir güne veya bir yıla kendi kendine düzelme ihtimali vardır veya sayılarının artma ihtimali. Ayrıca "Jscreenfix" gibi programlar yardımıyla düzelitlme ihitmali de vardır. Bir de ovalama yönetmiyle düzeltildiğini iddia edenler de vardır:)

Ölü pixel beyaz ekranda farkedilebiliyor.

Canlı pixel de siyah ekranda farkedilebiliyor o zaman.

Teşekkürler...

Aynen:)

Servis dün geldi ve paneli değişirdi. Şok oldum. 1 canlı pixel için paneli değiştireceklerini hayal etmemiştim. Samsung'a teşekkürü borç bilirim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Geçn gün ben de canıım televizyonumda 1 adet canlı pixel (stuck pixel) ile karşılaştım:( Servisi çağırdım, resmini çektiler merkeze sorup size bilgi vereceğiz dediler. Şimdiye kadar onardığınız veya yeni tvi le değiştirdiğiniz oldu mu dedim. Olmadı, 3 ay içerisinde 3 taneden fazla olursa değiştirmiştik sadece dediler. Samsung'a sevgilerimi sunuyorum burdan, 2500 TL ödeyip aldığınız bir bidon suda toz olsa içer misiniz diye sorasım geliyor... da susayım şimdilik...

Hocam sizin duruma uzuldum. Olu pikseli nasil farkediyorsunuz?

Ölü pixel= Voltaj gelse de aktif olmayan led grubu, yani siyah (karanlık) led denebilir özetle.
    Canlı pixel= Sürekli tek renkte aktif kalarak arızalanan led olarak da tanımlanabilir. Tek renk olur, Yeşil, Kırmızı veya Mavi. Genelde yeşil olur ama...

Ölü pixelin çözümü malzemenin değişmesine bakar.
    Canlı pixel, bir güne veya bir yıla kendi kendine düzelme ihtimali vardır veya sayılarının artma ihtimali. Ayrıca "Jscreenfix" gibi programlar yardımıyla düzelitlme ihitmali de vardır. Bir de ovalama yönetmiyle düzeltildiğini iddia edenler de vardır:)

Ölü pixel beyaz ekranda farkedilebiliyor.

Canlı pixel de siyah ekranda farkedilebiliyor o zaman.

Teşekkürler...

Aynen:)

Servis dün geldi ve paneli değişirdi. Şok oldum. 1 canlı pixel için paneli değiştireceklerini hayal etmemiştim. Samsung'a teşekkürü borç bilirim...

Oooo çok iyi ya Umarım biz de böyle problemler olmaz panel değiştirmeye de gerek kalmaz. Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: h-i-v

arkadailar 1020 update nin ne olduğunu öğrendim. en büyük sorunumuzu çözmüş samsung. biss şifreli kanallar maçlarda kapanıyorduya. dünya kupası için biss şifreler 1020 ye eklenmiş. trt ntv gibi kanallar artık şifresiz.

peki güncellemeyi nasıl yapıyorduk ve güncelleme sonrası mevcut ayarlarda bir değişik oluyormu ...
  • arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen ben bir sene önce aldım televizyonu ilk aldığımda baya araştırma yaptım dün bir mağzaya girdim meraktan ve smart tv lerde bedava ve ücretli filim seyredilebiliyor dedi bizim tv lerde de mümkünmü acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukos

quote:

arkadailar 1020 update nin ne olduğunu öğrendim. en büyük sorunumuzu çözmüş samsung. biss şifreli kanallar maçlarda kapanıyorduya. dünya kupası için biss şifreler 1020 ye eklenmiş. trt ntv gibi kanallar artık şifresiz.

peki güncellemeyi nasıl yapıyorduk ve güncelleme sonrası mevcut ayarlarda bir değişik oluyormu ...

alaka yok 1016 kullanıyorum sammy go eklentileriyle, trt süper trt biss key olayını kaldırdı yani yayın şifresiz...
    yeni frimlerde hiç bi anlamda teknik yenilik yoktur samsung klasiği....goruntu kaliterinde oynamlar oluyo okadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Temmuz 2012; 23:14:40 >
  • Bende bugün Vatandan 46d6500 aldım. 2.299 tl ve 2 gözlük hediyeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: autebay

Bende bugün Vatandan 46d6500 aldım. 2.299 tl ve 2 gözlük hediyeli.

Ben de bu televizyonu almayı düşünüyorum. Teknosa'da 2000 Lira.
  • güncelleme yaptırmak istedim yeni bir güncellme yok diyor.şimdiden yardınlarınız için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

quote:

Orijinalden alıntı: autebay

Bende bugün Vatandan 46d6500 aldım. 2.299 tl ve 2 gözlük hediyeli.

Ben de bu televizyonu almayı düşünüyorum. Teknosa'da 2000 Lira.

Teknosada 1.999 tl satış fiyatı olan tv ile 3d gözlük vermiyorlar. Ayrıca Teknosanın internet sitesinde 1.999 tl olan bu cihaz Adana Carrefoursadaki mağazada satışta. Bence görmeden alınmaz.
    Yine internet sitesinde fiyatı 2.099 tl olan cihazla birlikte 2 adet 3d gözlük veriyorlar. Bu cihazda İstanbulda Beyoğlu İstiklal caddedindeki Teknosada var fakat bu cihazında çerçevedinde aşırı çizik var. Bende bu yüzden Vatandan aldım.

• D6500 kullanan arkadaşlar. En çok hangi sürümden memnunsunuz? Sd ve Hd yayınlarda sizce en iyi görüntüyü hangi sürüm sağlıyor?
    Yeni aldığım 46d6500 tv'de 1015 sürüm var ve görüntükalitesi sanki daha iyi olabilir gibime geliyor.

• Selam. Bende 40d6500 aldim . Ama kanal bulamiyorum . Hazir guncel kanal listeniz varsa verebilirmisiniz acaba. Turksat ve hotbirt 13. veya bu firmware update usb den nasıl oluyor. 1021 indirdim içinde dosyalarım olan bi usb belleğim var onunla update yapabilirmiyim yoksa illa boş usb mi olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukenukem82 -- 13 Ağustos 2012; 9:54:20 >
  • arkadaşlar bende 40D6500 var da flv uzantılı videoları izleyemiyorum bazılarını hiç açmıyor bazılarını codec hatası falan diyor yardımcı olur musunuz ?
  • 40D6500 de flv uzantılı videoları izleyemiyorum bazılarını hiç açmıyor bazılarını codec hatası falan diyor yardımcı olabilecek pm atabilir mi ?
  • Neyse bos usb ile yazilimi guncelledim.
    Flv icin sanirim codec yuklemelisiniz. Bende suan internet olmadigindan tam yanit veremiyorum.

• Arkadaşlar 3d gözlük benim tv kutusundan çıkmadı . ssg-4100gb modeli bu sene çıkmış deneyen oldumu bilgi verirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar bu 1020 güncellemesinde biss key olayı halledilmiş diye yazı formda doğrumudur birde en son güncellemeyi yüklediğimizde o zamana kadar olan günlemelerin hepsini mi yüklemiş oluyoruz yoksam sırası ile mi güncelleme yapmamız gerekiyor. şimdiden teşekkürler
  • Ben de 4-5 aydır kullanıyorum (6510 modelini), bir çok özelliğinden ve görüntü kalitesinden fazlasıyla memnunum ama,

hep bir ama vardır

yalnız ben mi yaşıyorum bu sorunu yoksa genel bir durum mu?

Televizyonun menüleri AŞIRI yavaş!!! Hele hele de smarttv sekmesi altındakiler.
    Yalandan bir webbrowser koymuşlar ama sayfayı scroll etmek adeta ölüm.
    Youtube'dan bir video açmaya kalktığınızda da en az 20-30 saniye menülerin açılmasını bekliyorum.

Yazılım güncellemesiyle çözülebilecek bir sorun mu yoksa televizyonun işlemcisi mi yavaş?
  • bunun 46'' alacaktım ama 3d bana biraz sönük geldi. bende pihilips 7696 modelini aldım. 3d mükemmel
  • 40D6500 bu listede benden olsun..

kanal listesini winzipten çıkartarak usb ana yüzüne kopyalayın.
    tv yi kapatın.
    usb yi tv ye takın
    tv yi açın
    sırası ile; Menü - Kanal - kanal listesi aktarma - usb den al
    seçeneklerini seçerek kanal listesini usb den tv ye aktarın.

https://r a p i d s h a r e .com/files/3578651821/channel_list_UE40D6500_1101.rar

(linkteki ayrı yazılmış yeri birleştirin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memleket44 -- 6 Eylül 2012; 23:14:30 >
  • quote:

kardeş biss şifresi mi giriliyor yoksam şifreler güncelleme içerisindemi birde bu 1020 güncellemesi sende varsa paylaşabilirmisin sitede 1021 var teşekkürler şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.