Şimdi Ara

SAMSUNG 40D6500 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
6
Favori
60.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikler herkese merhaba diyorum.. Size bir sorunumu arz etmek istiyorum. şimdiden affınıza sığınırım.

Arkadaşlar Samsung un 40D6500 serisi 3d led tvsi ve 2 adet SSG-3050 gözlüğü elimde mevcut. Daha düne kadar 3d filmleri ağız tadıyla izlerke bu gün bir sorunla karşılaştım. Gözlüklerim açılmıyor. 3d filmi açıyorum daha sonra gözlüğün power tuşuna bastığımda gözlük hiçbir tepki vermiyor. power tuşuna basılı tuttuğumda ise power tuşunun rengi açık yeşilden koyu yeşile ve sonrasında kırmızya dönüyor ve gözlük yine açılmıyor sorun ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim. Sıyırmak üzereyim. Şimdiden teşekkürler.
  • pili bitmiştir :)
  • 70 liralık tv ve 45 liralık uydu alısında real-manu maçı ( rustavi 2 kanalı) şifreli değil fakat 2400 e aldığım samsung 40d6500 tv de maç şifreli. deli olcam..
    bide bilen arkadaşalr bende tv de net yok.. nasıl yazılım yükleyebilirim..
  • Bos usb flash bellege guncel yazilimi at ayarladan guncellemeyi usb ile yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda düzgün bir usb flash buldum da şu kayıt işini çözdüm... Bir de şunu farkettim. USB flashı TV üzerinde formatlayıp sonrasında da performans testinden başarıyla geçirmeniz gerekiyor. Ancak ondan sonra bir USB flash üzerine TV yayınını kaydedebiliyorsunuz... Ben KabloTV Teledünya paketi kullanıyorum ve TV üzerinden Conax modül ile izliyorum. Doğrusu hiçbir sorun yaşamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbatikan

70 liralık tv ve 45 liralık uydu alısında real-manu maçı ( rustavi 2 kanalı) şifreli değil fakat 2400 e aldığım samsung 40d6500 tv de maç şifreli. deli olcam..
    bide bilen arkadaşalr bende tv de net yok.. nasıl yazılım yükleyebilirim..

şu biss key olayını sormayın artık yasadışı olduğu için dahili uydu alıcılarında yok! olmayacakta! hepsi boyle! (lg phlips sammy) harici uydu alıcı alın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Şubat 2013; 12:34:21 >
  • 2013.03.09 tarihli yeni firmware yayınlanmış.
    İndirip kuran varsa neler getirdiğini burada paylaşabilir mi? Ne gibi değişiklikler var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cscelalix

2013.03.09 tarihli yeni firmware yayınlanmış.
    İndirip kuran varsa neler getirdiğini burada paylaşabilir mi? Ne gibi değişiklikler var?

Benim TV'de 3D görüntüyü 2D'ye çverime problemi vardı. Sitede en son sürüm 1021 vardı ve onu yükledim, düzelmemişti. Servisi çağırdım TV'yi alıp inceleyeceklerini söyledirler.5 gün sonra TV geldi, yazılımı 1024 görünce hemen siteye girdim, orda da 1024 olmuş. Galiba benim yüzümden değişmiş:) Sorunum çözüldü bu arada...

• Bu televizyonu DVI+HDMI kablo ile bilgisayara bağlayabiliyor muyuz.
    Ekran kartının DVI çıkışı var. Converter takıp HDMI kablo ile bilgisayara bağlamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memleket44

SAMSUNG 40D6500

sağda kırmızı çizgi ile gösterdiğim ortadaki tuşu fare gibi kullanabiliyorsun tıpkı laptoplardaki gibi. tv ekranında internet tarayıcının sayfasında oku istenilen tarafa hareket ettirilebiliyor...

Oku istenen tarafa hareket ettiriyor da bunu normal kumandası da yapıyor ama çok ağır. İnsan mouse ucunu istediği yere getirene kadar deli oluyor. Bununla hareket ettirdiğinizde hızlı oluyor mu merak ediyorum, yani kullanımı rahat mı. Bir de mouse'daki sağ sol tuş ve scroll (kaydırma) olayını bu kumanda ile rahatlıkla yapabiliyor musun?

• evet çok hızlı şekilde hareket ediyor. tıpkı fare kullanıyormuşsun gibi. istediğin yer tarafa parmak ucuyla götürebiliyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZuCChiNi

Bu televizyonu DVI+HDMI kablo ile bilgisayara bağlayabiliyor muyuz.
    Ekran kartının DVI çıkışı var. Converter takıp HDMI kablo ile bilgisayara bağlamak istiyorum.

HDMI ile sorunsuzca bağlarsın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar saygılar.kablosuz mouse ve klavye işini çözen varmı aranızda.LG ve Philips kullanan arkadaşlar 30-40 Tl ye çözmüşler işi.Biz smart özelliğini efektif kullanamıyrz.Lütfen çözen arkadaş varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim saygılar.Paylaşımlarınız için teşekkürler.

• Birde güncel kanal listesi olan paylaşabilirse sevinirm.

• Uydu güncel kanal listesi olan arkadaşarlın paylaşmasını rica ediyorum...
  • Merhaba arkadaslar dsmart cam modül almayi düsünüyorum ancak tv nin arkasinda modül girisi göremedim. Bu konuda bilgisi olan var mi?

• common interface 5v only yazan yer modül yeriydi yanlış görmediysem
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem82

common interface 5v only yazan yer modül yeriydi yanlış görmediysem

Teşekkür ederim 5v only yazan aparat arkasında takılı değildi onu tv nin kutusuyla kaldırmışım sonradan buldum.
  • arkadaşlar bende 40d6500 kullanıcısıyım. Tv'me 2+1 ses sistemi almak istiyorum. ancak merak ettiğim şeyler var. önceki sayfalardan anladığım kadarıyla optik çıkışı olan bir ses sistemi almalıyız. optik olmayanlar bağlanamıyor mu? yoksa ses kalitesinde mi sıkıntı yaşanıyor?

ayrıca aldığımız ses sistemini bağladığımızda tv kumandasından herhangi bir ses kontrolü yapılabiliyor mu? yoksa ses kontrolü tamamen harici ses kaynağına mı geçiyor?

son olarak, tv'nin ses rengini beğeniyorum aslında ama tv'yi izlerken seslere biraz daha derinlik katmak istiyorum, sizce ses sistemi almak mantıklımı? önerebileceğiniz veya kullandığınız sistemler var mı?
  • Optik olmayan normal girisli ses sistemleri kulaklik gibi algilaniyor o kadar.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.