Bildirim
SAMSUNG 40ES6340 inceleme (vırtı zırtı 3d si)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yardım edecek yokmu arkadaşlar -
SAMSUNG 40ES6340 FHD 3D DVB-S LED LCD TV +2 GÖZLÜK
Geçenlerde bi konu açmıştım, almaya niyetim var. Öncelikle fiyatı ve özellikleri çok uygun. Fakat 3d zımbırtısı için aynı şeyi söyleyemem fiyatı 1600 lira civarı. 3d uygulaması henüz çok yeni. O yüzden titrelim hızı 800 hz olan cihazlar gayet uygun 3d için, ama iş görür mahiyette. Çok araştırmıştım bende geçtiğimiz hafta bunu almaya kara vermiştim. Samsung ve lg ledlerde başı çeken firmalar, pişman olmazsın. -
bakıcaz artık araştırıyorum olmazsa LG veya panasonıc :) -
ben de düşünüyorum kullanlar fikirlerini yazabilrimi -
bende almayı düşünüyorum bu tv den kliksa da 1589 tl ve maksimum karta %10 bonus veriyor 160 tl de bonus aldığın zaman bayağı iyi fiyata geliyor ama tv nasıl işte kullanan yokmu hiç 3d si nasıl.birde internetten 3d film indirip flashla tv ye bağlayıp izleyebiliyormuyuz şöyle bir yazı var tv özellikleri bölümünde Video formatı desteklenirMPEG4 bildiğim kadarıyla hd filmer yada 3d filmlerin formatı mkv oluyor eğer öyleyse alınmaz bu tv bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semamca_07 -- 10 Haziran 2013; 14:15:40 > -
-
guzel tanitim.
dahili uydu alicisi HD mi acaba? -
Evet arkadaşlar konu açıklarkende belirttim gözden kaçmış olabilir. HD Uydu alıcı var dahili HD kanalları güzel izleyebiliyorsunuz sıkıntı yok. -
Arkadaşlar bende Samsung 40ES6340 full hd smart 3d led var. Ancak bu özelliklere rağmen flash diskteki 960 X 540 çözünürlükte olan hd videoları izleyemiyorum. neden acaba, ne yapmam gerekir arkadaşlar?
Ayrıca manuel olarak kanal eklenemiyor mu? Go Tv yi eklemek istiyorum bir türlü olmadı. -
Arkadaşlar bende Samsung 40ES6340 full hd smart 3d led var. Ancak bu özelliklere rağmen flash diskteki 960 X 540 çözünürlükte olan hd videoları izleyemiyorum. neden acaba, ne yapmam gerekir arkadaşlar?
Ayrıca manuel olarak kanal eklenemiyor mu? Go Tv yi eklemek istiyorum bir türlü olmadı. -
oyun icin onerilebilecek bir tvmidir nasildir ??? Brn pcyi baglayip stutter vede ghosting sorunlari yasamadan oyun oynayabilirmiyim ?
Bu bolumle alakali pek bilgim yok.O yuzden arkadaslar yardim ederseniz sevinirim.1800tle kadar bir tv arastirmasindayim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X