Şimdi Ara

Samsung 40ES7000'i iade edip LG 42LM660S'i almalımıyım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emekli56

quote:

Orijinalden alıntı: mekarabulut

bende düşünüyorum. Kaça geldi ,nereden aldınız .selamlar

Bimeksten aldım.500 TL indirim çeki ile 2100 TL ye maloldu.Dün akşamüstü servis gelip kurdu.İlk izlenimlerim fena değil.Bazı kanalların SD yayını kötü.Bir de usb kablosuz microsoft mousumu hemen gördü ama her uygulama da fareyi kullanamaktan muzdaribim.Allshare kurdum.Takılmasız videoları oynatıyor.Galaxy ace telefonumu kumanda olarak kullanmak istedim ama kurduğum program telefonla uyumsuz galiba düğmeler ekrana sığmıyor kocaman.Sesle kumanda fena değil ama sessizlik gerekiyor.Gürültülü ortamlarda sapıtıyor.Elle kumanda olayı pek işlevsel değil.Ekran karşısında bir nevi spor yapmak isteyene ideal.Web browseri istediğim kadar hızlı değil.Dahili uydu alıcının hızlı olduğu söylenebilir.Sonuç olarak smart tvlerin gelişme aşamasında olduğunu ve epey yol almaları gerektiğini düşünüyorum.Sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.

kullanmdan bir şey anlaşılmıyor demekki... 42LM660S modelinide kullanıp yorumlarınızı yazamnızı isterdim 2 çekirdekli tv ama tarayıcı yavaş gelebiliyor..

• Arkadaşlar,

Bir arkadaş Gold'daki Samsunglara paralel ithalat demiş. Samsung'u nerden almak lazım. Vatan Bilgisayar uygun mudur ? Nedir bu paralel ithalat olayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasse

Arkadaşlar,

Bir arkadaş Gold'daki Samsunglara paralel ithalat demiş. Samsung'u nerden almak lazım. Vatan Bilgisayar uygun mudur ? Nedir bu paralel ithalat olayı ?

Bunu kim söylemişse uydurmuş.Yaklaşık 2 ay önce dayımın oğlununa düğünden önce 32EH5000 modelini aldık malatya gold bilgisayardan.Kurulumunu samsung TÜRKİYE den elemanlar geldi yaptı.Yani garantisi samsung TÜRKİYE'idi.Herkes kafasına göre birşeyler sallıyor.Tv alanda almayanda konuşuyor.
  • kesinlikle attan inip eşşeğe binme olayına katılmıyorum... 2 televizyonunda birbirine göre artıları var. samsungun kontrast basmasına aldanıp lm660s e eşşek denemez. lg nin motion kumandası bile başlı başına tercih sebebi dir.
  • LG nin kumandası cidden müthiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halukmert

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halukmert

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mekarabulut

bende düşünüyorum. Kaça geldi ,nereden aldınız .selamlar

Bimeksten aldım.500 TL indirim çeki ile 2100 TL ye maloldu.Dün akşamüstü servis gelip kurdu.İlk izlenimlerim fena değil.Bazı kanalların SD yayını kötü.Bir de usb kablosuz microsoft mousumu hemen gördü ama her uygulama da fareyi kullanamaktan muzdaribim.Allshare kurdum.Takılmasız videoları oynatıyor.Galaxy ace telefonumu kumanda olarak kullanmak istedim ama kurduğum program telefonla uyumsuz galiba düğmeler ekrana sığmıyor kocaman.Sesle kumanda fena değil ama sessizlik gerekiyor.Gürültülü ortamlarda sapıtıyor.Elle kumanda olayı pek işlevsel değil.Ekran karşısında bir nevi spor yapmak isteyene ideal.Web browseri istediğim kadar hızlı değil.Dahili uydu alıcının hızlı olduğu söylenebilir.Sonuç olarak smart tvlerin gelişme aşamasında olduğunu ve epey yol almaları gerektiğini düşünüyorum.Sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.

bende aynı tvyi bimeksten aldım pazartesi gunu sanırım ssizde gazeteden kuponla ındırım aldınız bana yapmadılar sadece 100 tl indirim yapıldı nasıl bir iş bu anlamadım yardımcı olursanız sevınırım faturayıda isteyebilirim sizden bir örnegini

Ben geçen Ctsi günü kuponla beraber gittim.İndirimin liste fiyatından uygulandığını etiket fiyatından uygulanmadığını söylediler.Ben de kuponun üzerindeki açıklamada böyle bir ibarenin olmadığını insanları yanıltmaya yönelik bu hareketin Bimekse yakışmadığını söyledim.Ama sonuç değişmedi.Ben de eve gelince Bimeksin web sayfasından bu şikayetimi ilettim.Pztsi günü telefonla aradılar ve indirimin uygulanacağını ve 2000 TL üzerindeki bir ürünü satın alabileceğimi söylediler.Ben de aynı gün gidip es7000 i aldım.Ancak mağaza da indirimin hangi fiyattan uygulanacağını izah eden bir yazıcı çıktısının vitrine asıldığını görmüştüm.Siz de benim gibi ürünü almayıp şikayet etmeliydiniz diye düşünüyorum.Yine de bir itirazda bulunun benim gibi,bakalım ne olacak.

bende şikayetimi yaptım ama sizden rica etsem bana e mail yada fax yolu ile fatura nın bir suretini yollarmısınız halukmert@hotmail.com

Faturayı taratmam lazım ama benim eski tarayıcıyı win 7 tanımıyor.
    Siz şikayetinizin neticesini bir alın olmadı ben faturayı bir şekilde taratır yollarım.

sonuc olumsuz geldi ama ürünü iade edebileceğim söylendi fakat ürünün o şekilde sizin aldığınız gibi satlmadıgını söylediler eger faturasını bi şekilde bana iletirseniz sevinirim halukmert@hotmail.com

05325479561 fax: 03625433855

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.