Şimdi Ara

Samsung 40ES7000[Kullanıcı Kulübü] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
50
Favori
165.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta tüm kanallarım gitti ve antenci çağırdım çatıya çıktık 100 tane kablo içinden benimkini bulduk ve portu değiştirdik ve çoğu kanal geldi.Yalnız trtdler,beyaztv,numberone gibi galiba vertical olan bikaç kanal çıkmıyor.diğer recivera takıyorum tum kanallar var fakat tvnin kendi receiverı bulamıyor bu kanalları.Antenci dahili uydu alıcıda da sorun var dedi ve dysecleri ayıramıyor dedi.Servisle görüşmemi söyledi.Durum bu servis çağırayım mı sizce.Yoksa kendim halledebilirmiyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caparzo_43

Arkadaşlar geçen hafta tüm kanallarım gitti ve antenci çağırdım çatıya çıktık 100 tane kablo içinden benimkini bulduk ve portu değiştirdik ve çoğu kanal geldi.Yalnız trtdler,beyaztv,numberone gibi galiba vertical olan bikaç kanal çıkmıyor.diğer recivera takıyorum tum kanallar var fakat tvnin kendi receiverı bulamıyor bu kanalları.Antenci dahili uydu alıcıda da sorun var dedi ve dysecleri ayıramıyor dedi.Servisle görüşmemi söyledi.Durum bu servis çağırayım mı sizce.Yoksa kendim halledebilirmiyim?

Geçmiş olsun, dayzekleri ayırmasa kanal listenizin yarısı olmaz, tv tuneri diğer uydu alıcılara göre çok daha hassas, f connectör bağlantıları düzgün değil ise, kablo bağlantıları düzgün yapılmamış ise,hele svitch kaliteli değil ise etki yapıyor, işin özü kaliteli malzeme kullanıp kaliteli işçilikle birleştiğinde ortaya güzel işler çıkmakta, sizin evde gelen kabloyu direk tv ye mi giriyorsunuz arada duvarda gurup prizmi kullanıyorsunuz !

• Merhaba Youtube'ye bir çözüm bulan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: caprice

quote:

Arkadaşlar geçen hafta tüm kanallarım gitti ve antenci çağırdım çatıya çıktık 100 tane kablo içinden benimkini bulduk ve portu değiştirdik ve çoğu kanal geldi.Yalnız trtdler,beyaztv,numberone gibi galiba vertical olan bikaç kanal çıkmıyor.diğer recivera takıyorum tum kanallar var fakat tvnin kendi receiverı bulamıyor bu kanalları.Antenci dahili uydu alıcıda da sorun var dedi ve dysecleri ayıramıyor dedi.Servisle görüşmemi söyledi.Durum bu servis çağırayım mı sizce.Yoksa kendim halledebilirmiyim?

Geçmiş olsun, dayzekleri ayırmasa kanal listenizin yarısı olmaz, tv tuneri diğer uydu alıcılara göre çok daha hassas, f connectör bağlantıları düzgün değil ise, kablo bağlantıları düzgün yapılmamış ise,hele svitch kaliteli değil ise etki yapıyor, işin özü kaliteli malzeme kullanıp kaliteli işçilikle birleştiğinde ortaya güzel işler çıkmakta, sizin evde gelen kabloyu direk tv ye mi giriyorsunuz arada duvarda gurup prizmi kullanıyorsunuz !

Duvarda priz var oraya takıyorum.o prizinde sinyali azaltıp azalmadığına baktık.çok az bi fark var çok da azalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• caparzo_43 C kullanıcısına yanıt
    Neyle kontrol ettiniz,tavsiyem prizi sökün araya ı takıp tekrar deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 15 Mart 2018; 0:56:29 >
  • Antencinin elindeki chazla denedik.sizin resimdeki aygıtla da denedik.sonuç aynı.trtlerin hiçbiri,beyaz tv hd,a2hd,skyturk,360 ve tüm küçük kanallar yok.büyük özel kanallar var.
  • Samsung tvlere usbden yazılım nasıl atılıyor

• Bu tv nin kıymetini bilmek lazım geçen tv lere baktım bizim tv ler gibi gösteren panel göremedim arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Samsung tvlere usbden yazılım nasıl atılıyor

https://support-us.samsung.com/nas/storage/201205221743019%5Estorage_attachment%5EHow_To_Update_Your_TV_USB_(ACE_GUI).pdf
  • quote:

Antencinin elindeki chazla denedik.sizin resimdeki aygıtla da denedik.sonuç aynı.trtlerin hiçbiri,beyaz tv hd,a2hd,skyturk,360 ve tüm küçük kanallar yok.büyük özel kanallar var.

mevcut kanal listenizi usb belleğe aktarın, sonra tüm kanalları silin hatta türksatı komple silin yeniden oluşturun sadece şebeke tarama frekansını girerek network şebeke taramayı açıp mauel taratıp denermisiniz. anlamadığınız yer olursa burdan adım adım tarif ederim size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 27 Mart 2018; 21:58:58 >
  • caprice C kullanıcısına yanıt
    selam uzun zamandır foruma girmiyorum 40 es7000 benim panel ekran kırıldı servis 2650 tl dedi bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: çelik377

selam uzun zamandır foruma girmiyorum 40 es7000 benim panel ekran kırıldı servis 2650 tl dedi bilginiz olsun

Geçmiş olsun, malesef paneller tek tv den pahalıya gelmekte sebebi kfv tek panel ithal edildiğinde kdv % 25 in üzerinde o yüzden pahalıya geliyor, elimde panel kırık 2 tane tv var 6340 ve es7000,
  • benim t-con yanınca 2.el sıfır ayarında panel kırık es7000 aldım herşeyi ile kumandaları duvar askı aparatı vs.. sahibindenden 250 tl ye kardeşimin beslemesi yandı besleme ile wifi yi ona taktım t-con u kendi tv me anakart sağlam elimde

• Yan çerçeveler çatlama yapıyor gördükçe ayar oluyorum.
  • Arkadaslar tv cok isiniyor sizde durum nedir ?

• Merhaba 40es7000 televizyonum açıkildıktan 5-10 dakika sonra görüntüyü bozuyor renkli renkli bir hale geliyor. Ses ise Halen düzgün oluyor. Aşağıya düzgün halini ve bozuk halinin resimlerini koydum. Fikri olan yardımcı olabilirse sevinirim. Uygun fiyata tamir olabilirim veya yeni tv mi alacağım😔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertb -- 21 Mayıs 2018; 16:48:28 >

• mertb M kullanıcısına yanıt
    Hocam T con mu birsey diyorlar o kart bozulmus olabilir bu tv nin arka paneli sokunce tam ortasinda kart var o olabilir.

Hocam sizin tv nin ana karti cok isiniyormu ?

• caprice C kullanıcısına yanıt
    Hocam rahatsiz ettim sizin tv nin anakarti asiri isiniyormu ?

• AMC A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Kartın ısındoğını nasıl anlayacağım?

Bu t-conn kartı neye yarar ki? Bulunabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.