Şimdi Ara

Samsung 40ES7000[Kullanıcı Kulübü] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.600
Cevap
50
Favori
165.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba Speedy;2 hafta önce 46 ES7000 modelini kutusuyla faturasıyla ve tüm apararatları esksiksiz 1700 TL ye aldım.
    Tv 2.tv olarak alınmış yani neredeyse hiç kullanılmamış.
  • akisioglu A kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın iyi günlerde iyi fiyat, ama teknoloji eski üzerine birazdaha ekleme yaparak güzel modeller vardı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı ısınıyor çerçeve çatladı bu yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 46S7000 kullanıcısıyım kablosuz (Bluetooth) kulaklık kullanmak istiyorum fakat nasıl bağlayacağımı bilmiyorum. servis sistem ayarlarına girdim Bluetooth açık fakat bağlanmam İçin herhangi bir seçenek göremedim. Yardımcı olur musunuz?

• turkishruler T kullanıcısına yanıt
    Samsung işte malzeme kalitesi 0

• caprice C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Max bu kadar 46 inc için fena değil.Babamlara aldım.İnternetle falan işleri olmıyor sadece tv izlemek için aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim televizyonlarda Evolution Kit kullanan var mıdır arkadaşlar, televizyonu çok seviyorum, 3d, Bluetooth çok akf kullandığım özellikler, yeni tv lerin çoğunda yok, bu yüzden Evolution Kit almak istiyorum, randuman veriyor mu acaba, dedikleri gibi hakkaten rv değiştirmeye gerek yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: tb_fb

Bizim televizyonlarda Evolution Kit kullanan var mıdır arkadaşlar, televizyonu çok seviyorum, 3d, Bluetooth çok akf kullandığım özellikler, yeni tv lerin çoğunda yok, bu yüzden Evolution Kit almak istiyorum, randuman veriyor mu acaba, dedikleri gibi hakkaten rv değiştirmeye gerek yok mu
    2 .el haricinde satan yok ki
    yurtdışından var onlarında uyumluluk sorunu olma ihtimaline karşı güvenemedim ben
  • Bir de o evolution kitin 2 versiyonu var.
    1. versiyon çok önemli fark vaad etmediğini görmüştüm.
    2. versiyonu çok övmüşlerdi, cihazın hızı falan bambaşka oluyormuş.
    Ama işte android tv modülleri falan nasıl onlara bakmadan harcama yapmak ne kadar doğru olur bilemem.
  • arkadaslar menu kanal araması yapamıyorum bu fonksıyon kullanılamaz dıyor servıs menusune gırdım sıfırladım ama yıne aktıf olmadı bır ara vıfısı arızalıydı gızlı menuye gırıp duzeltmıstım
    ama uyduyu yapamdım tuner ayarlarını bozdum sanırım sımdı de yapamıyorum. uyduyu kullanamıyorum yardımcı olucak varmı rıca etsem
  • umutluc U kullanıcısına yanıt
    Ben de bu hata yüzünden servise götürmüştüm tvyi. Ama servis menüsünden halletmişlerdi basit bir şekilde. Tam olarak hatırlayamadım ama hocam şu anda. Eve gidince bir bakayım. Bulabilirsem paylaşırım sizinle de. Ama çok basit bir yöntemdi, çok iyi hatırlıyorum...
  • ekranım aşağıdaki gibi oldu, tam emin değilim ama çocuklar su tabancası ile oynuyordu temas etmiş olabilir. Tamiri mümkün müdür acaba.

Bide yeni nesil samsung tv lerde 3d, ses ve hareket kontrolu olan tv var mıdır.

• Tv si sorunlu olan ve kullanmayan/kullanmayacak olan ancak ekranı paneli sağlam olan arkadaş varsa iletişime geçebilir mi benimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tb_fb -- 24 Aralık 2018; 22:6:58 >
  • wifi kartım sizlere ömür
    kendim değiştirebilirim ama uyumlu model nedir ne değildir nerden bulunur bilglendirecek var mı
  • errorinside kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç uğraşma sök at kabloylan bağla wifi problemli çünkü alsanda gene aynısnı yapar.
  • Beyler bi zahmet görüntü ayarlarını atsanız
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    kabloyla olmuyor ne yazıkki, ev dublex, alt kattan üst kata kablo çekmem mümkün değil. Wi-Fi bridge yap diyeceksin, salak tilgin modem ona da izin vermiyor.
  • tb_fb T kullanıcısına yanıt
    Merhaba Bende t-con nedeni ile renk bozulması olan bir tane 40es7000 var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertb

Merhaba Bende t-con nedeni ile renk bozulması olan bir tane 40es7000 var.
    Geçmiş olsun, T-con tv nin ekran kartı

Benimde t-con arızalandı piyasadan aldım çalışmadı ekran kırık cihaz aldım komple ordan aktardım t-conu çalıştı, piyasadaki t-conlara güvenmiyorum.
  • caprice C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler aslında piyasada da göremedim. Nereden bulunabilir?

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.