Şimdi Ara

Samsung 40ES7000[Kullanıcı Kulübü] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
50
Favori
165.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi forumlar arkdaslar 55 inç es7000 tv var anlatacağım problemi geçen senede aralarsa yapıyordu şimdi yine yapmaya başladı panel arızasına benzer ekranda komple gök kuşağı renkleri oluşmaya başladı ve tv kendini kapatıp tekrar acıyor düzeliyor sonra yeniden aynısı yapıyor.. arkadaki enerji kablosunu tv den çekip tekrar taktığında düzeliyor bazen bazen ise yeniliyor tamirciye de götürmek istemiyorum belkide içi temizlese yada coflar sikilastirilsa durum düzelecek ama emin değilim tamirci panel deyip işin içinden çıkacak ve külfetli olacak ne yapmamı tavsiye edersiniz geriye dönük mesajlarda okumaya basliyacak belki çare vardir silsem elimde kalmaz degilmi elim yatkındır..
    Akşam görsel de eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet19791979 -- 16 Nisan 2019; 20:24:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet19791979 A kullanıcısına yanıt
    Benim tv de bu tür sorun vardı. Tv arkasını her defasında açtığımda işlemci üzerinde nemlenme teşhis ettim. İşlemciyi kurulayıp tv'yi temizledikten sonra 2 yıl kadar sorun çıkmadığına şahit oldum. 8 yıllık tv min bir tek wi-fi modülü arıza yaptı. Şimdi onsuz kullanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiSvE -- 21 Nisan 2019; 15:57:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KiSvE kullanıcısına yanıt
    Olmazsa bende sokup bir bakacam kardesim coflar gorunuyormu acaba..
    Es7000-8000 serisi tv ler panelleri felan çok kaliteli

• Merhaba, TV de allshare özelliğini kullanamıyorum. Modemim değişti ve bunun sonrasında hiçbir cigazı görmemeye başladı TV. Kablosuz ağa bağlanıyor ama diğer cihazları görmüyor. Çözümü bilen var mı?

• ahmet19791979 A kullanıcısına yanıt
    Hayır görünmüyor
  • ES 7000 tv'nin dahili uydu alıcısı çift sesli kanallarda (disney channel, cartoon network gibi) ilk açılışta sesi ingilizce olarak ayarlıyor her seferinde ayarlardan türkçe yapmak zorunda kalıyorum bunu default ayar olarak türkçe nasıl ayarlarım tşkler..
  • alparslanware A kullanıcısına yanıt
    Var. Siz kanalın ayarlarında ses ayarını yapıyorsunuz, Tv ayarlarında biryerlerde tercih edilen dil ile ilgili bir ayar var, orayı ayarlarsanız kalıcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslanware

ES 7000 tv'nin dahili uydu alıcısı çift sesli kanallarda (disney channel, cartoon network gibi) ilk açılışta sesi ingilizce olarak ayarlıyor her seferinde ayarlardan türkçe yapmak zorunda kalıyorum bunu default ayar olarak türkçe nasıl ayarlarım tşkler..
    Menü diliniz İngilizce dir. Menü-Sistem-Dil-Menü dili Türkçe yap..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba 40es7000 kullanıcısıyım telefonumun ekranını tvye nasıl katarabilirim. Smartview ile foto ve videoları tv'de görebiliyorum lakin telefon ekranını ve internetten açtığım vşdeoları tv'de göremiyor yansıtamıyorum. Yardımcı olursanı çok memnun olurum.
  • KiSvE kullanıcısına yanıt
    Menü dili türkçe ama o menüde birde tercih edilen dil seçeneği var oradan birinci ses ayarlanabiliyormuş sayenizde buldum tşkler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akineton

Var. Siz kanalın ayarlarında ses ayarını yapıyorsunuz, Tv ayarlarında biryerlerde tercih edilen dil ile ilgili bir ayar var, orayı ayarlarsanız kalıcı olur.
    tşkler sonradan gördüm cevabı
  • Merhaba elimde ekran kırık 7000 ve 6340 mevcut parça lazım olan varsa satabilirim, 7000 t-con kullandım wifinin durumunu bilmiyorum,
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    olması lazım bakayım.
  • 40es7000 model tv’mizde iptv uygulaması vardı, yavaş çalıştığından silip yükleyeyim dedim, uygulama silindi!!daha önce de youtube desteğini çekmişti..
    2. tv de Samsung 49mu8000 aldık, baktım uygulama artık güncellenmiyor, aradım çağrı merkezini sordum dediler uygulama Samsung desteğini çekti..global sitedeki yorumları da okudum herkes aynı dertten muzdarip! bu kaçıncı güvensizlik, her sene bir desteği gidiyor, hele böyle bir uygulamanın olmayışı tam bir fiyasko! Arayıp şikayet kaydı oluşturdum ilgileniyoruz dediler ama toplu olarak sesimiz çıkarsa daha kuvvetli olacağımızı düşünüyorum, bugüne kadar tavsiye ile bir çok kişiye Samsung tv aldırmıştım bundan sonra kimseye tavsiye etmeyeceğim!Android TV lere yöneleceğim bundan sonra..

• Sakın bılaşma pişman olursun ben iptv yi 40es7000 de en ufak bir sorun olmadan kullanıyorum, yeğenimde android philips var senkron sorunu oluyor, en güzeli düz tv alıp android vs.. box kullanmak.

Kullandığım iptv programı ;

1 hafta test sonrasında 5.49 EURO süresiz sizin oluyor.
    https://siptv.app/news/
  • Arkadaşlar yaşadığım sorunu muhtemelen bir çoğunuz yaşayacak. Tv açılıp kapanma sorunum vardı, tv açıkken kapanıyor ya da tv yi kapatıyorsun eve geliyorsun tv açılmış oluyor filan derken internette araştırıp gördüğüm kadarı ile bu sorun samsung tv lerin kronik problemiymiş. 2 kartı birbirine bağlayan 20 nolu kablonun soketteki uçları zamanla yanıyor. Çözüm olarak uçların yönünü değiştirenler olmuş ve problemi düzelmiş. Benim ve bazılarının kapanıp açılma sayısı azalmış ama tamamen çözülmemiş. Ben samsung servisinden yeni kablo alıp değiştirerek sorunu çözdüm. Alacağınız ürünün kodu BN39-01457C bu kodu samsung servisine söyleyip sipariş vererek kendiniz değiştirebilirsiniz.

Samsung 40ES7000[Kullanıcı Kulübü]

• Arkadaşlar Merhaba

Elimde 40es7000 var, ekranı kırık diğer tüm parçalar sağlam. ekranı sağlam olup diğer parçaları arızalı olan tv alabilirim yada aynı şekilde benimkini almak isteyen olursa satabilirim. Maksat atıl kalmasın.
  • Arkadaslar biraderin tv sinde sağa doğru ve aşağıya doğru düz bir çizgi belirdi.Kanalın 1 karış altında.Ne yapabiliriz?

• Dün yeni güncelleme geldi televizyona, kendisi güncelledi. Ama sitesinde yeni güncelleme ile ilgili hiç bir bilgi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crespo467

Dün yeni güncelleme geldi televizyona, kendisi güncelledi. Ama sitesinde yeni güncelleme ile ilgili hiç bir bilgi yok.
    Neler değişti fark edebildiniz mi??
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.