Şimdi Ara

Samsung 40ju6570 uhd Neden hdd ye kayıt yapmaz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TRT 4K BENDE İZLEYEMİYORUM SES VAR GÖRÜNTÜ YOK. GÜNCELLEME İÇİN TELEVİZYONDA İNTERNET YOK. GÜNCELLEMEYİ USB İLE YAPILIYORMU? GÜNCELLEMEYİ PAYLAŞIRMISINIZ.

• Internet yok bak bu güzeldi..
    Bence biraz daha bağırırsanız bu sefer kimse size cevap vermeyecektir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar para veriyorsun bi hardiske kayıt yapma özelliği yok televizyonu çöpe mi atalım yani

4k olayıda desen ayrı bir dert
  • yayından kayıt özelliğini aktive edebildiniz mi ?
  • Maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • servis menüsünden falan çözülemez mi bu durum?
    benim de çok canımı sıkıyor pvr kullanamamak...
  • alpaybaba A kullanıcısına yanıt
    Valla ben de merak ediyorum bu konuyu, biyerlerde okumuştum, fakat garanti dışına çıkabiliyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüh ya ju6410 da uygun değil diyor.
  • merhaba. bu televizyonu hareketli askı aparatı ile kullanan var mı acaba yada yoksa kullanlar arkadaki askı aparatı rakma yerlerinin birbirleriyle arasındaki mesafeyi yazabilirse çok sevinirim. Teşekkürler

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Millet ne kayıtı yahu, izleyin gitsin, TRT 4K var, Ben beğenmedim bu TV yi görüntü cok beyazmış gibi göz alıyor, yandan kesinlikle izlenmiyor hepten beyaz gözüküyor görüntü,
    PS4 ve Bilgisayar monitörü için kullanılacak ise sıkıntı yok, monitörü aratmıyor, eski LCD ler gibi değil bilgisayar bağlıyken görüntü güzel renkler canlı
  • 50js7200 aldım ve ne öğrendim kayıt fonksiyonu çalışmıyor. neymiş Samsung bu fonksiyonu 2015 ve 2016 tv lerde kaldırmış. yazıklar olsun verdiğim paraya. yarı fiyatına TVlerde bile kayıt var. neyse internetden bir metod ögrendim ama bu menüde PVR on off diye bir opsiyon yok. bilen var mı?
  • pvr cözumunu bulan varmi ?
  • çözüm zor gibi görünüyor.. ben hala bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.