ADETLİ TV ALIMI TAVSİYE
Merhaba
50 adet 65 inc Sony, LG veya Samsung Tv alacağız. Oled veya Mini Led veya Full Array olabilir. Bu konuda tecrübesi olanlar varsa paylaşabilir mi?
65 inch Full Array vs QLED vs Qned
Herkese merhaba
Farkli zamanlarda Sony , Pioneer, LG ve Samsung TV ler kullandım. LG ve Samsunglar Az paraya çok şey vaad ediyor ama maalsef uzun süre dayanmıyor. çoğu LG ve Samsung Tv lerim 4 sene içinde sorunlar yaşamaya başladı ve pahalı tamirler gördü. Şimdi yine 65 inc bir Tv alma aşamasındayım. 30.000 TL civarında bütçem var. Full Array Qned ve Qled konularında kafam karışık ve hangi teknolojiyi seçeceğime karar veremedim. Aydınlık odada 4K ve 1080p film izleme amaçlı alacağım. Apple Tv , Disney , Netflix ağırlıklı. Kıymetli tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler
Çocuklu eve TV tavsiyesi bütçe 10binTL
Herkese merhaba
Duvara asılı Samsung LED TV miz sürekli çoçukların darbelerine maruz kalıyordu. Sonunda ekranda yatay siyah cizgi belirdi. Araştırdığım kadarıyla tamiri yok yada çok pahalı. Çocouklar yüzünden TV zevkimizden vazgeçmek istemiyoruz. 10 bin TL ye kadar 55-65 inç büyüklüğünde dahili uydu alıcılı ve internet kullanımı çok iyi olan, canalı yayını kaydetme ileri geri sarma imkanı veren TV arıyorum. Dayanıklısı varmıdır bilmem ama olsa harika olurdu. Kesinlikle Samsung almayacağım. TV den hiç memnun kalmadım. Yeni çıkan teknolojilere uzağım bu sebeble sizlerin tavsiyelerini bekliyorum. Selam ve saygılar.
120.000 TL civarında SUV tavsiyesi
|
|
RDX süet ağırlık kemeri hakkında
|
Kablo TV alacaklara uyarılar
|
Canlı yayın kaydetmeli 4K TV tavsiyesi
|
Samsung TV PVR kayıt problemi
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 301
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 15.046 (Bu ay: 127)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar