Şimdi Ara

Çocuklu eve TV tavsiyesi bütçe 10binTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Duvara asılı Samsung LED TV miz sürekli çoçukların darbelerine maruz kalıyordu. Sonunda ekranda yatay siyah cizgi belirdi. Araştırdığım kadarıyla tamiri yok yada çok pahalı. Çocouklar yüzünden TV zevkimizden vazgeçmek istemiyoruz. 10 bin TL ye kadar 55-65 inç büyüklüğünde dahili uydu alıcılı ve internet kullanımı çok iyi olan, canalı yayını kaydetme ileri geri sarma imkanı veren TV arıyorum. Dayanıklısı varmıdır bilmem ama olsa harika olurdu. Kesinlikle Samsung almayacağım. TV den hiç memnun kalmadım. Yeni çıkan teknolojilere uzağım bu sebeble sizlerin tavsiyelerini bekliyorum. Selam ve saygılar.

• TV ile birlikte koruyucu alın. TV için de artık ekran koruyucular satılıyor. Onun dışında başka çözümü yok. Kesinlikle samsung almayacağım demişsiniz zaten istediğiniz şartlardan biri nedeniyle isteseniz bile samsung alamazdınız. Canlı yayın kaydetme özellikli samsunglar da yok.

• www.vatanbilgisayar.com
    SONY 55XH9096 55'' 139 CM 4K UHD ANDROID SMART TV,DAHİLİ UYDU ALICI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/sony-55xh9096-55-139-cm-4k-uhd-android-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

* Acele et kaçırma derim. Koruyucu çerçeve olayına katılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-701484EF2

https://www.vatanbilgisayar.com/sony-55xh9096-55-139-cm-4k-uhd-android-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

* Acele et kaçırma derim. Koruyucu çerçeve olayına katılıyorum.

bütçeyi 12 ye çıkartabilirsen mediamarktta 65'' modeli de var şuan gece indiriminde, eğer ihtiyacın varsa fırsat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000TL bütçe tv önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.