< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallardo101 -- 25 Mart 2019; 15:38:7 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallardo101 -- 25 Mart 2019; 15:38:7 > |
Anladigim kadariyla 2 cocugunuz var. Bir Qashqai kullanicisi olarak bu konuda Citroen C4 Picasso'ya bakmanizi tavsiye ederim. Arkada 3 ayri koltuk ile iki cocuk koltugunun arasina anne rahatlikla oturabilir. Saydiginiz C Suv'larda bu pek rahat olmayacaktir.
Modeller hakkinda da kisaca yorumlarimi yazayim, ben de zamaninda arastirmistim; * Ford Kuga - Cift kavrama sanziman riski var, onun disinda guzel duruyor. Arka suspansiyonlar bagimsiz, arti ozellik. * Nissan Qashgai - Dizel otomatigi alinmamali, CVT sanziman torka dayanmiyor. Ayrica bagaji biraz kucuk. * Peugeot 3008 - Herkes disardan gozuktugu kadar icinin genis olmadigini soyluyor, sizin durumunuzda arka koltuk genisligine bakilmali kesinlikle. Onun disinda sanziman guzel, bol oyuncakli. * Honda HRV - Donanim olarak oldukca dolu ancak digerlerine gore kucuk ve alcak. * Hyundai Tuscon - Cift kavrama sanziman, ayrica alinacaksa 177 bg lik turbo modelleri alinmali, 132 likler yokusta falan cok yoruyor. Gerci sadece sehirici kullandiginizi soylemissiniz, sizin icin sorun olmayabilir. Arkadasimda var, benim Qashqai'nin konforu ve sessizligi daha iyi kesinlikle. * Kia Sportage - Tucson ile ayni araba. * Seat Arona - DSG, direkt uzak dur. * Opel Grandland X - 3008'in biraz daha klasik versiyonu, ayni altyapi, ayni motor ama bunda sanziman eski tip tam otomatik, haliyle 3008'den daha cok yakacaktir. Dedigim gibi suv takintiniz yoksa C4 Picasso'ya bakin bence. Illa bunlar arasindan secilecekse 3008 ile Kuga arasindan secim yapardim. Tam otomatik-az yakan motor ile arka bagimsiz suspansiyon secimi aslinda. |
Ama 7 yıl garanti?
|
İlla ki SUV olacaksa RAV4 ve CX-5 tavsiye ederim, bagaj hacmi ve arka koltuklar olarak sizi tatmin eder. 2.0 benzinli motor olmasi sebebiyle vergi ve (nispeten) yakıt dezavantajı var ama hacim olarak ihtiyaçlarınızı karşılar. Şanzıman ve motor anlamında da kronik problemleri yok diye biliyorum.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallardo101 -- 26 Mart 2019; 15:40:56 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi age -- 26 Mart 2019; 18:43:45 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallardo101 -- 30 Mart 2019; 12:27:1 > |