Şimdi Ara

120.000 TL civarında SUV tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
7.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    19 ay QQ kullandım.10 mart 2015 de Mersin den aracı aldım 75.000 tl ödedim.Sıfır visia 1.5 dci manuel.

Ilk bakım 10.000 de 800 tl,ikinci bakım 20.000 de 1200 tl gibi bir rakama(tam hatırlamıyorum bu civarda olması lazım) yaptırdım.Servis bakım fiyatları fahiş,servis bakım aralığı 10.000 de bir.

Aynı motoru kullanan kadjar da bakım aralığı 20.000 de bir,fiyatlar çok daha uygun.

Araç dışarıdan görüldüğü kadar geniş değil,bagaj bana küçük geldi.(2 çocuk var,sürekli şehir dışı gezilir bavullarla.)

Aracın aküsü değişti bir yıl dolmadan garantiden,start stop bozuldu garantiden değişti.

Trim sesi her araba kadar var,ne fazla ne eksik.

1.5 dci yakıt değeri muhteşem.

Ben 22.000 kmde iken satıp megane sedan dizel otomatik aldım,ama ne yalan söyleyim suv hala gözümde araçtan memnun olmama rağmen.

QQ dizel otomatik 1.6 motorun yakıtı biraz fazla olabilir.CVT hiç kullanmadım,iyi diyende,kötü diyende var.Arızası ocak söndürecek cinsten servis yaparsa.

Yürütme maliyeti en düşük suv renault kadjar.

Ama ben alacağım zaman 3008 tercih ederim.Tam otomatik vites olması nedeniyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Qq kullanıcısı olarak bakım parça bakım aralıkları açısından pahalı ve kısa xrtrail daha yüksektir bence duster sizin ilacınız zaten bütçeniz de fazla değil.Duster iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğin markalardan bence en iyi seçim tucson olacaktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilacın buradaa arazi kabiliyeti de iyidir konfor kalite de güzel pişman olmazsın yeter ki besle

dizeli de var şöyle 163 lük bu 180 lık ları da var diğer ilanlarda örnek linkler bunlar
    www.sahibinden.com
    Ford Kuga İkinci El ve Sıfır SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve cipler, Sıfır Satılık Arazi Araçları sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-ozel-siparis-50.000-km-de-4x4-full-plusfull-orjinal-konfor-paket-650230318/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 30 Mart 2019; 15:7:24 >

• Honda HRV kullanıcısıyım, dizel maneul araç. Yakıt ve performans konusunda oldukça tatmin edici. Konfor konusunda bir sorun çıkarmadı. Şikayetçi olduğum konular araçta cam tavan led farlar bulunmuyor ki bunlar hrv de bulunmuyor ama olsa tadından yenmezdi. Ek olarak multimedya ekranı bazen kafayı yiyebiliyor Yalıtım konusunda dizel motor soğuk iken biraz rahatsız edebiliyor ses alabilirsiniz, rüzgar sesini 110 civarında almaya başlıyor.
    Donanım kısmına gelirsek şehiriçi aktif fren sisteminden tut uzun far asistanına kadar dolu araç o konuda tatminkar.
    Sormak istediğiniz soru varsa HRV ile ilgili seve seve cevaplarım.

• Forester kullanıyorum, xv lerin eyesight özellikli yani adaptif hız sabitleyici, çarpışma önleyici sistemli olanlarından bulursanız ve de 1.6 atmosferik motor beni rahatsız etmez derseniz iyi bir alternatif olabilir. Suv araçların arka koltukları genelde sallar süspansiyon vs iyi olmalı ki arka koltuk seyahatleri özellikle virajlı yollar eziyet olmasın. XV olsun forester duster olsun yerden 22cm yüksekte duster 24 de olabilir. Bütçe elverirse subaru outback konforu en iyi olan suvdur viraj ve sallama konusunda (yerden 22 cm). QQ ikinci eli en iyi crossover yerden 17 cm yüksekliği var bagajı çok geniş değil 400 litre civarı. İç hacim diz baş mesafesi idare eder. Pejo grubuju tasarımlar çok güzel estetik içi çok şekil. Ama uzun süre kullanım kronik arıza vs bilemiyorum. Suv araç gerçekten ihtiyaç değilse mpv de alternatif olarak bakılabilir onların da bebek indirmesi bindirmesi rahattır. Suv yakıt tüketimi vs fazladır bunların da göz önünde bulundurmak gerek. Turbo 2 litre Forester AT ankara trafiğinde 11 lt benzin yakıyor. 1.6 AT atmosferikler de 9-10 litre yakar. Kolay gelsin.

• QQ ile platform kardeşi olan Kadjar tek geçilir. Motor ve bakım bile daha uygun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsaka S kullanıcısına yanıt
    SUV araçlardaki sallanma özellikle arka koltuklardaki sallama problemi yüzünden hep uzak durdum ama bu sefer bir SUV almak şart oldu. Hem ikinci araç hemde hanımlar kullanırken daha güvende hissetklierini söylüyorlar. Peugeot konusunda tek korkum kalite. Yoksa çoktan 3008 almıştım. Araştırmalar devam ediyor. Fırsat buldukça araçları canlı incelemeye çalışıyorum. Subaru markasına ve genel olarak japon arabalarının iç dizaynına alışamadım ama Subaru sevende çok. Mutlaka bir sebebi vardır tabi.
  • gallardo101 kullanıcısına yanıt
    Peugeot 3008 dışardan iri bir araç gibi ama içi çok dar. Eledim. Arka koltukları kızaklı bir model daha kullanışlı olur gibi geliyor. idealim Tiguan all space ama bütçemden çok uzak. Şu anda Ford KUGA ki kasa değişiyormuş önde gidiyor. Sonra Honda CRV ve Hyundai Tuscon.
  • gallardo101 kullanıcısına yanıt
    Peugeot kalitesi dediğiniz araç diğer araçlarla rahatlıkla karşılaştırılabilir.

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    bu aralar bakım şikayetleri çok arttı ama yeni olan bir şey mi acaba bu ?
    çünkü piyasa QQ dolu, kimse gidip kajar kaşar almıyor en mantıklı araç denmiş çoğu yerde ama

nissan ülkemizde pek araç satmıyor, sedan ve hb binek araçları yok denecek kadar az satıyor bildiğim kadarıyla. son yıllarda QQ iyi sattı. Honda da aynı şekilde son kasa ile Civic kendi satış rekorlarını yeniledi her ne kadar almayanlar göçük cs dese de. Acaba diyorum iyi sattık şimdi servisten kazanma zamanı diye mi düşünüyorlar? Ya da servis yoğunlukları arttığı için mi fiyatları yukarı çektiler , BİRKAÇ AY İÇİNDE 800-1000 LİRALARDAN BAHSEDİLİRKEN BİRDEN 1200 HEMEN ARDINDAN 1750 GİBİ FİYATLAR ÇIKTI SERVİSLERDE iki marka için geçerli bu

• Renault kadjar alın geçin

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

bu aralar bakım şikayetleri çok arttı ama yeni olan bir şey mi acaba bu ?
    çünkü piyasa QQ dolu, kimse gidip kajar kaşar almıyor en mantıklı araç denmiş çoğu yerde ama

nissan ülkemizde pek araç satmıyor, sedan ve hb binek araçları yok denecek kadar az satıyor bildiğim kadarıyla. son yıllarda QQ iyi sattı. Honda da aynı şekilde son kasa ile Civic kendi satış rekorlarını yeniledi her ne kadar almayanlar göçük cs dese de. Acaba diyorum iyi sattık şimdi servisten kazanma zamanı diye mi düşünüyorlar? Ya da servis yoğunlukları arttığı için mi fiyatları yukarı çektiler , BİRKAÇ AY İÇİNDE 800-1000 LİRALARDAN BAHSEDİLİRKEN BİRDEN 1200 HEMEN ARDINDAN 1750 GİBİ FİYATLAR ÇIKTI SERVİSLERDE iki marka için geçerli bu
    Problem esasında dizel(10binde bir) için gözükse de benzinli kullanıcı olarak (15 binde bir) ben yılda zatwn 7-8 bin anca yapıyorum ve yılda bir aynı kazığı malesef bendw yiyim aracın parçaları serviste fahiş derecede pahalı ve öyle hemen de gelmiyo.Her yerde servisi de yokben 90 km başka ile gidiyom masraf yani .Kadjar motor aynı 20 binde bir dizeli ilginç bakım fiatları da gayet makul.Ben 2 yıl bakımına zar zor1750 lira verdim(700+1050 şeklinde) benzinli olmasına rağmen çok fazla

• Ben 3 çocuk ile 508 almayı düşüyorum. Orada yazdığınız çoğu SUV den daha geniş ve daha büyük bagajı var.

7 koltuklu olmayacaksa SUV ye gerek yok bence.

Yakıt olarak da diğerinden çok daha az yakar.

Tam otomatik olması da Çift kavrama istemeyenler için ideal.
  • Crossover deseydiniz Toyota CHR hibrit önerirdim.
    Arka yolcu kısmının biraz daraldıcı olması dışında bence güzel araba.
    Hibrit olmasıda ayrı bir güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Ben 3 çocuk ile 508 almayı düşüyorum. Orada yazdığınız çoğu SUV den daha geniş ve daha büyük bagajı var.

7 koltuklu olmayacaksa SUV ye gerek yok bence.

Yakıt olarak da diğerinden çok daha az yakar.

Tam otomatik olması da Çift kavrama istemeyenler için ideal.
    Millete dsg nin 7 yıl garantisi var sorun yok balon diyen adama bak

• Aaaa niye 3 yaşında?garantin vardı ya senin 7 yıl
    Bak bak bak
    Millete dsg önerirken bol kepçe
    Kendi alırken en fazla 3 yaşında tam otomatik
    Şark kurnazları sizi
    Müdürün bilmiyor tabi millete burda dsg saplayıp kendin nelere baktığını,ne ayıp

Hadi bak araba da bulduk sana dsg li,al bakalım sıkıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

Aaaa niye 3 yaşında?garantin vardı ya senin 7 yıl
    Bak bak bak
    Millete dsg önerirken bol kepçe
    Kendi alırken en fazla 3 yaşında tam otomatik
    Şark kurnazları sizi
    Müdürün bilmiyor tabi millete burda dsg saplayıp kendin nelere baktığını,ne ayıp
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-acil-hatasiz-boyasiz-682907461/detay
    Hadi bak araba da bulduk sana dsg li,al bakalım sıkıyor mu
    90 bin km deki bomboş şirket aracını başkasına öner. Konuyu baltalama git kumda oyna. Ergenligini başka yerde at burası senin yasitlarinin konusu değil.

• Ama 7 yıl garanti?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.