Şimdi Ara

samsung 42' led tvler hakkında (42F5070-42F5570)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
5
Favori
38.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung'un yeni çıkan 42 inç led tvleri teknosa-hepsiburada vb. sitelerde satışa başladı
    model isimleri:
    Samsung UE-42F5070
    http://www.teknosa.com/urunler/110012640/samsung-42f5070-fhd-dvb-s-led-lcd-tv

Samsung UE-42F5570
    http://www.teknosa.com/urunler/110012641/samsung-42f5570-fhd-smart-led-lcd-tv

ancak televizyonlar o kadar yeni ki sitelerinde detaylı özellikler yazmıyor. hatta samsung uluslararası sitelerde bu ürünlere rastlayamadım ve biraz kolpa geldi.
    fikir sahibi olan veya inceleme fırsatı olan varsa görüşlerini yazabilir mi?

özellikle 5070 olan modeli smart tv özellikli mi satıştakiler dahi bilmiyor.

• fikri olan yok mu
  • up
  • İkiside 50 hz

Samsung 7-8 serisi hariç hiç beyenmedim geçen yılki gibi çıktı belki 6 serisi alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

fikri olan yok mu

evet arkadaşım var 5570 smart özellıklı 5070 ise uydu alıcılı modelı olayı ilgınç kılan üretim yernin çin olması maden in chıne yazması
  • Samsung UE-42F5570 modelini takipteyim. Sıkı bir indirim olursa alırım. Normal ev kullanımı için bence oldukça yeterli.
  • Ben 32f5570 modelini aldım 2 gün önce. Oldukça güzel görüntü kalitesi var.Ayrıca 100Hz ve dahili Wireless var sorunsuz çalışıyor. Eğer özellikleri görmek istiyorsanız buyrun linki

http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE42F5500AKXXU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE32ES6710 3D LED TV
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midgardian

Ben 32f5570 modelini aldım 2 gün önce. Oldukça güzel görüntü kalitesi var.Ayrıca 100Hz ve dahili Wireless var sorunsuz çalışıyor. Eğer özellikleri görmek istiyorsanız buyrun linki

http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE42F5500AKXXU

hocam merhaba, geçen hafta 32f5570 aldım bende, tvyi uydu alıcısıyla kullanıyorsan bir kaç sorum olacaktı sana

• MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Teledünya ile kullanıyorum ama bildiğim birşeyse yardımcı olmaya çalışayım.
  • hocam tvyi babamlar için aldım, 10 gün sonra ziyaretlerine gideceğim,
    söylediklerine göre tvyi her açıp kapattığında kanallar değişiyormuş mesela eski kanalları bulmuyormuş her açılışta farklı kanallar çıkıyor diyor, şimdilik şu ufak 20 liralık sd uydu alıcılardan aldırıp scarta taktırttım. onunla izliyorlar, 10 gün sonra ziyarete gideceğim, bu uydu ayarlarını nasıl yapıyoruz otomatik tarama yapıp direk kanalları kaydediyormuyuz? yoksa ayrıyeten frekans falan girip kör tarama tarzı şeyler yaptırıyormuyuz pek anlamıyorum bu işten,

forumda bir arkadaş d7000 serisi için kanal>manuel ayarlama>transponder bölümüne tıklayıp en alttan ekle yi seçip
    11158 V 27500 ü ekleyip
    şebeke taramayı açık konumuna getirerek tarama yapacaksınız.

diye anlatmış, bizim f5570'e yapabiliyormuyum bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 17 Temmuz 2013; 21:26:29 >
  • MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Hmm. O konuya hiç bakmadım malesef. Deneme şansım şu an yok çünkü evde 2 digiturk 1 teledünya var. Düz alıcı da var ama çanaklar digiturke göre ayarlandığı için yine bakmamın imkanı yok ama bir şekilde bilgi edinirsem iletirim.
  • eyvallah hocam sağol yinede:)
  • 42F5570 aldım 1370 TL'ye.. Bu paraya güzel bir televizyon aldığımı düşünüyorum lakin 1 aydır kullanıyoruz çok memnunum. Evde cep telefonu bilgisayar ne varsa hepsi birbirine bağlandı. Ayrıca japonyadan aldığım wifi klavyeyi ve mouse taktım direk tanıdı.

Tek sorun var. Teledünya kullanıyorum ve bazı kanalların yayını ingilizce geliyor. Menüden girip Türkçeyi seçiyorum ama Türkçe oluyor lakin kapatıp açınca televizyonu tekrar bu adımı izlemek gerekiyor.

Bazı arkadaşlar Menü/Sistem/Dil ya da teleks ayarlarına girin hepsini türkçe yapın demişler ama bende sistem bölümünde öyle bir ayar yok.
  • üründen bende de var. gayet uygun 3d aramayanlar için.. tavsiye ederim..
  • merhabalar,
    ben de bu tv'den aldım. ancak bir sorunmu var bilemiyorum. kablosuz ağları bulmuyor. ne yapmam gerekir, yardımlarınız bekliyorum.
  • değerli arkadaşlar. bir yakınım için A101 den bu tv yi aldım. kurulumu servis yapmış gitmiş. tv nin kendi alıcısından yayınlar izleniyor. dün misafirliğe gittiğimde görüntünün sarıya kaçtığını gördüm. menülerde renkler normal iken tv nin görüntüsünde renkler sarıya kaçıyor. yani film modunda izlermiş gibi oluyor. dinamik film standart gibi mevcut tüm modları denedim fakat sonuç değişmedi.
    sizlerden ricam tv nin kendi alıcısı ile yayınları izliyor iseniz bana görüntü ayarlarınızı yazabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivirzivir35

değerli arkadaşlar. bir yakınım için A101 den bu tv yi aldım. kurulumu servis yapmış gitmiş. tv nin kendi alıcısından yayınlar izleniyor. dün misafirliğe gittiğimde görüntünün sarıya kaçtığını gördüm. menülerde renkler normal iken tv nin görüntüsünde renkler sarıya kaçıyor. yani film modunda izlermiş gibi oluyor. dinamik film standart gibi mevcut tüm modları denedim fakat sonuç değişmedi.
    sizlerden ricam tv nin kendi alıcısı ile yayınları izliyor iseniz bana görüntü ayarlarınızı yazabilirmisiniz.

Ben yardimci olmaya calisacagim. Tam olarak hangi ayari soruyorsunuz ozelden yazar misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu UE-42F5070 şimdi çin üretimi mi yani? Ben polonya diye biliyordum, Kliksa'dan satın almayı düşünüyorum, yanıt yazarsanız sevinirim.

Daha doğrusu LG 42LA613S DVB-S 3D ile bu samsung arasında kararsız kaldım,LG polonya üretimi. Dediğim gibi iki cihaz hakkında gelel ve görüntü kalitesi hakkında fikir belirtirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izazen -- 25 Eylül 2013; 9:33:35 >
  • izazen kullanıcısına yanıt
    LG 42LA613S DVB-S 3D kanal geçişinin 5sn gibi anormal olduğunu okudum ama bu bir yorumdu araştırıyorum. ben anne babaya alacağım için biraz dagha 42f5070 e yakınım ki kliksa 1199tl ye düşürmüş + 100 bonus bugün son. KULLANICI bulamadık iyimi @izazen
  • AN İTİBARIYLA KLİKSADAN SİPARİŞ VERDİM BU MODELİ DAHA UYGUNU YOK BEN DE BABAMLAR İÇİN ALDIM 30U SON 100TL BONUS KAMPANYASININ.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.