Şimdi Ara

Samsung 42PSQ91 vs Philips 42PF5331 & Panasonic 42PV70E (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vergi konusunda, neden bu elektronikler cok pahli diye konya milletvekili aday ile forumda bilgi paylasimi ettim ve bunu yazdi bana:

ÖTV (Özel tüketim vergisi) ve imalatçıların en büyük rantı, lükse düşkün Türkiye

Vergiden daha önemlisi, hükümet politikalarıdır!

ÖTV nin yüksek olmasında devletin ne gibi bir kazancı olabilirki? Vatandaş bu tip lüks malları kullanmadımı devletin gelirirde biter! Ama asıl rantı hükümet yandaşları sağlar!

Şöyleki; Türkiye de mısır üretimi 450 bin tondur. Aslında çifçinin elinden üretimi tamamen istense 2 milyon tonu şak diye yakalar bu millet. Ama o zamanda unakıtanların sıpaları para kazanamaz! 5 e alıp 15 e satamaz!

Ama almanya devlet politikası tamamen ihracat ve ağır sanayi olduğundan oradaki formül başkadır. Bir ülke elektronikte kazzık atmaya kalkarsa, almanyada mekanikte kazzık atmaya başlar! Yani almanlar son derece milliyetçidir!

Bizde ise, parayı topla amerkaya kaç politikası gündemededir. Halkın tamamı böyle değildir ama başa gelen hükümetler destekçilerini bu vampirlerden bulduğu için ister istemez onların her istediğine boyun eğmek zorunda kalırlar....

2000 yılında kaç devlet aracı satıldı biliyormusun? 2 yıl sonrada kaç tane alındı?

Yani bu masa değişmediği sürece, etrafındakilerin değişmesi birşey ifade etmiyor..... Dikkat et her yol yönetime çıkıyor! Sağlıkta da böyle, eğitimde de böyle, ekonomide de böyle.... O halde biz bu odanın eşyalarını değiştirelim; bizim olan masa ve sandalye koyalım ve üzerinde çalışanlarda bizim olsun!

Saygılarımla

quote:

Orjinalden alıntı: sserin

Ganeja'ya bu noktada katılıyorum. Herkes uslübunu düzeltmek durumundadır. Biri "X ürün iyi" dedi diye diğeri "bunu alan ahmak, aptal" derse işin içinden çıkamayız. Çünkü bunlar hakaret içeren sözlerdir. Trabzonready'nin Karadenizli ruhu olduğu ve çabuk galeyana geldiği anlaşılıyor. Ülkesini sevmesini, insanları düşünmesini, Avrupada artık çöpe gidecek malların alınmaması çabalarını takdir ediyoruz. Ancak bunu ifade ederken daha teknik ve konuşma dilinde yazmasında yarar var. Herkes birbirine hakaret etmeye başlarsa burası sirke döner. Bunun olmasını istemeyiz tabi. Burayı ciddi bir teknik yardım platformu olarak görüyoruz.
    Bence bu konu yeterince uzamıştır ve kapanmasında yarar vardır.

aslinda ben bu arkadasa yardim etmeye calistim ve pf5331 den uzak dur demeye calistim. öteki arkadas ise benim vermis oldugum bilgileri sacma sapan olarak yorumladi ve bende bunu yazdim""pf5331 yanina, q91 ve C lerini yan yana koymak sacmalik ve ahmaklik" yani benim zoruma gitti. nedemek sacma sapan bilgi veriyorum? pf5331 hakkinda bilmeden yazmam, bilgi sahibi olup vatandasi uyardim "alma" ve o arkadasin kullandigi o tabir beni öfkelendirdi. hadi özür diledim! sacma sapan yazyor diye beni cahil yerine koyan kimden özür dileyecek? arkadaslar, ben hic kimseye ahmak demedim sadece o yaziya karsilik verdim.

neyse, zaten tv alinmis hayirli olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: nakur

öncelikle hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın
    x360'ınız var mı?yoksa bir tanıdığınızdan alıp bağlama ihtimaliniz var mı?

kalın sağlıcakla

quote:

Orjinalden alıntı: yawget

herkese teşekkürler... bir terslik olmazsa birazdan digiturk kurulacak eve... muhtemelen haftasonu resimli bir test yapar yayınlarım... hatta detaylı bir şeyler çıkartabilirsem yeni bir başlık açarım.. herkese faydası olsun..

Teşekkürler nakur, ama malesef bende ve hiç bir tanıdığımda xbox yok. Bu arada Pazar günü bir terslik olmazsa incelemeyi yapacağım. Şimdilik müsait gözüküyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.