Şimdi Ara

Samsung 4623F Ve 4623FN Resetleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
90.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • scx 4623fn ile scx 4623f için aynı freemvar kullanılabili mi?
  • arkadaşlar bu chıp reset proramıdan olan varsa bana programı maıl atabılırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeysen00

scx 4623fn ile scx 4623f için aynı freemvar kullanılabili mi?

hayır
  • arkadaşlar tüm formda arattım scx 4623f için verilen reset porgramları linkleri kapalı elinde programı olan varsa msn adresine veya buraya link yazarak yardımcı olabilirmi. acill lütfen msn: hadibe1973@hotmail.com
  • iyigünler programı bulabildiizmi_? yardımcı olabilirim
  • SCX-4623F 9.3 ten yüksek sürümler varsa yollayabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan18 -- 25 Ocak 2011; 11:22:48 >
  • şu an elinde 2.01.00.99 üstü yada aynı versiyonda firmware olan var mı?scx4623f veya scx 4623fn yeni versiyon yada verdiğin versiyon olabilir
    suikast_32@hotmail.com şimdiden çok teşekkür ederim
    şu an ki sorunlar bu yazıcılar da image error
  • 4623fn için yeni link ekleyebilirmisiniz yada elinde olan varsa gönderebilirmi erdalf@hotmail.com
  • arkadaslar elinde bu yazilimlar olan banada gonderebilirmi
    4623f
    akkan77@hotmail.com
    simdiden herkese tesekkurler
  • Arkadaşlar bu makinelerde tarayıcı özelliğini çözemedim, şöyleki elimdeki fotoyu tarayıp facebook hesabımda yayınlamak istiyorum fakat taranan foto koskoca A4 kağıdında görünüyor , bu durumda da kenar boşlukları falan oluyor, ortada küçük bir resim... Bunu ben photoshopla hallederim ama makinede böyle bir özellik varda benmi bulamıyorum? Yardım ederseniz sevinirim.
  • Samsung 4623F RESETLEME PROGRAMI KENDİ UPLOAD TIMDIR ŞİFRE İÇİN BANA MAİL ATIN mortal_07@hotmail.com
    **** YAZAN YERE KÜÇÜK HARFLERLE R A P İ D S H A R E YAZIN
    http://rapidshare.com/#!download|784l3|445602854|4623f___ip_Reset.rar|6366

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_ben -- 1 Şubat 2011; 12:04:39 >
  • SCX-4623FN model 2.01.00.97 versiyon buna uygun yazılım olan rakadaşlar şimdiden teşekkürkler.
  • arkadaşlar 4623fn yazımı çok acil internetten bir kaç tane buldum fakat image eror hatası veriyor.
    yardımcı olabiliecek arkadaşlar varmı?

eger mümükünse hkeles@windowslive.com

adresine mail de atabilir

teşekkür ederim
  • ahmet.yildiz52@hotmail.com

arkadaşlar programı mail atarsanız seviniriz. şimdiden teşekkürler
  • 4623 fn için banada lazım bekirb7@gmail.com
  • Arkadaşlar bu konuda dahil her konuya baktım 4623f ve 4623fn için chip resetleme yeri aşağıda verdiğim siteden buldum.millet iyi niyetlede olsa sallıyor konu hakkında.öyle link ölmesi falanda yok bizzat kendi sitelerinden indiriyorsunuz reset programını.winrar indirin talimatları uygulayın özellikle kırmızı yazıya dikkat.başka yazıcılar hakkında da konulara bakabilirsiniz.ben denedim chipi de çıkardım canavar gibi çalışıyor yazıcı.yardımcı olduysam ne mutlu.bazı arkaşlar siteyi vermeye çalışmış ama yan siteyi vermişler adres yanlış olmuş.işte site bu:

http://www.ayazprint.com/site/page.asp?dsy_id=24236

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizim19 -- 15 Şubat 2011; 18:53:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnizim19

Arkadaşlar bu konuda dahil her konuya baktım 4623f ve 4623fn için chip resetleme yeri aşağıda verdiğim siteden buldum.millet iyi niyetlede olsa sallıyor konu hakkında.öyle link ölmesi falanda yok bizzat kendi sitelerinden indiriyorsunuz reset programını.winrar indirin talimatları uygulayın özellikle kırmızı yazıya dikkat.başka yazıcılar hakkında da konulara bakabilirsiniz.ben denedim chipi de çıkardım canavar gibi çalışıyor yazıcı.yardımcı olduysam ne mutlu.bazı arkaşlar siteyi vermeye çalışmış ama yan siteyi vermişler adres yanlış olmuş.işte site bu:

http://www.ayazprint.com/site/page.asp?dsy_id=24236

yazı 4623f için peki 4623fn için ne yapılacak

• arkadaşım bu konuda bende çok bilgili değilim orda ne yazıorsa onu uyguladım ve hallettim.inen winrar dosyasının içinde bir sürü gereksiz gibi görünen dosya var.talimatları inclersen bence sende yapabilirsin.4 aydır bunu nasıl yaparım diye bekliyordum sonunda yaptım.sonuç olarak orda ne yazıyorsa bende inan ondan fazlasını bilmiyorum.kusura bakma.konuyu inclediysen aynı şeyler senin 4623fn içinde geçerli kısmen de olsa.aradaki farkı orda yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizim19 -- 16 Şubat 2011; 17:24:15 >
  • 4623fn içinde aynı yolu uygula. yalnız dikkat et 4623fn,ye 4623f programını yüklersen cihazın çalışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopisan

4623fn içinde aynı yolu uygula. yalnız dikkat et 4623fn,ye 4623f programını yüklersen cihazın çalışmaz.

çok karışık gibi fn için
    toner için yazıcıyı bozarım diye endişeliyim? ne zor bir işmiş.
    ben kartuş gibi direk takılır sanmıştım chip vs aman birde her versiyon için olurmu ki ayrıntılı yardım ederseniz memnun olurum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.