Şimdi Ara

Samsung 46C750 vs. 46D6000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün TeknoSA'yı gezerken Samsung 46D6000 televizyonların kampanyada olduğunu öğrendim.

Kampanya fiyatı 2599 TL.

Hatta çok ilginç bir durumdan bahsettiler, Samsung 40D6000 de aynı fiyatmış!

İkisi de 2599 TL!

Diğer taraftan forumda sıklıkla bahsedilen Samsung 46C750'yi araştırdım.

Bundan 1 ay önce Avrupa Bilişim'de 2000 TL'ye almadığım, sonra almadığım için pişman olduğum 46C750'yi birkaç yerden buldum.

Bimeks - 2400 TL (Azura Garantili)
    http://www.bimeks.com.tr/urun/115306/samsung-46c750-117-ekran-3d-lcd-tv.aspx

Gold.Com.tr - 2300 TL (Sanırım stokları kalmamış, ama arayıp soracağım)
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=95295&ad=SAMSUNG-LE-46C750-46-(117cm)-200HZ-3D-LCD-TV-LCD-TV---LED-TV---Plazmalar

Toprakshop.com - 2020 TL (Stok olup olmadığı belli değil)
    http://www.toprakshop.com/urun/en-ucuz-samsung-le-46c750-lcd-televizyon.aspx

Bicokurun.com - 2300 TL (Stok var)
    http://www.bicokurun.com/pinfo.asp?pid=6683

Sanliurfabilisim.com - 2210 TL (Stok var)
    http://www.sanliurfabilisim.com.tr/Televizyon/LCD-Televizyon/SAMSUNG-LE-46C750-3D-LCD-Televizyon

Bu durumda siz olsanız:

1) 46C750 mi, 46D6000 mi alırsınız?
    2) 46C750 alacaksanız, yukarıdakilerden hangisinden alırsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEARTBREAKER123 -- 6 Kasım 2011; 19:41:37 >

• c750 kesinlikle ama bulmanız çok zor lakin yukarıdaki yerlerden bimeks ve gold haricindekiler pek sağlam durmuyor burdan bakınca ama kimsenin günahını da almayayım ben 16 eylülde 46c750 yi 3d gozluk hediyeli kargo ücretsiz 1989tlye almıştım plato bilişim garantili, fiyat artmış epey
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

c750 kesinlikle ama bulmanız çok zor lakin yukarıdaki yerlerden bimeks ve gold haricindekiler pek sağlam durmuyor burdan bakınca ama kimsenin günahını da almayayım ben 16 eylülde 46c750 yi 3d gozluk hediyeli kargo ücretsiz 1989tlye almıştım plato bilişim garantili, fiyat artmış epey

Valla aslında Toprak Shop.Com'dan alasım var, çünkü "Kapıda Ödeme" seçeneği sunduklarını okudum bir yerde, ama
    üye olup sipariş vermeye çalıştığım zaman "ödeme seçenekleri"ni seçmeme izin vermiyor (ekranda seçecek bir şey çıkmıyor), sonra da ödeme seçeneğini seçmediğim için devam edip siparişimi tamamlamama izin vermiyor!

Garip bir durum yani...

Bayramın 2. günü açıklarsa bir gidip bakacağım. Barbaros Bulvarı'nda, The Plaza Oteli'nin çaprazındaymış ofisleri...

Not: Faks diye verdikleri numara telefon, telefon diye verdikleri numara da faks çıkıyor. Telefon olarak çıkana da henüz cevap alamadım ama yarın tekrar deneyeceğim.

• quote:

c750 kesinlikle ama bulmanız çok zor lakin yukarıdaki yerlerden bimeks ve gold haricindekiler pek sağlam durmuyor burdan bakınca ama kimsenin günahını da almayayım ben 16 eylülde 46c750 yi 3d gozluk hediyeli kargo ücretsiz 1989tlye almıştım plato bilişim garantili, fiyat artmış epey

Neye göre C750 ??
    Siz aldığınız için mi?

46C750 geçen senenin LCD modellerinden , 46D6000 bu senenin LED modellerinden.
    Görüntü, 3D, vs. gibi özellikleriyle ilgili farkları belirtirseniz daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

quote:

Neye göre C750 ??
    Siz aldığınız için mi?

46C750 geçen senenin LCD modellerinden , 46D6000 bu senenin LED modellerinden.
    Görüntü, 3D, vs. gibi özellikleriyle ilgili farkları belirtirseniz daha iyi olur.

Taşa çarptın işte, ben aldıgım için değil, bende c750 annemlerde d6000 var, her ikisini de kullanan biriyim anlayacağin, c750 hd ve sd görüntüsü olarak d6000den iyi, d6000nin 3d sini denemedim c750ninki orta şeker 3d benim için önemli değil ama arkadaş illa 3d si temiz olsun diyorsa lg lw5500 serisine yönelmesini tavsiye ederim

• + ayrıca d6000nin 2011 model olması 2010 model olan c750den iyi olacağı anlamına gelmez d6000 6.seri c750 7.seri olup bütün c750lerde samsungun kendi paneli sq var ve BULUTLANMA sıfır. d6000lerde bolca bulutlanma görürsünüz.
  • niye taşa çarptığımı anlayamadım. Bende ikisi de yok, sadece daha detaylı bir cevap bekledim.
    Bu arada iki TV'yi karşılaştırırken umarım aynı yayın vericisi (uydu alıcısı, DT, Teledünya...) ile karşılaştırmışsınızdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

niye taşa çarptığımı anlayamadım. Bende ikisi de yok, sadece daha detaylı bir cevap bekledim.
    Bu arada iki TV'yi karşılaştırırken umarım aynı yayın vericisi (uydu alıcısı, DT, Teledünya...) ile karşılaştırmışsınızdır.

sanki sırf ben ona sahibim diye onu övüyormuşum gibi imada bulunmuşsunuz ondan öyle dedim neyse evet her ikisinde de ibm işlemcili goldmaster uydu alıcısı var
  • quote:

quote:

niye taşa çarptığımı anlayamadım. Bende ikisi de yok, sadece daha detaylı bir cevap bekledim.

sanki sırf ben ona sahibim diye onu övüyormuşum gibi imada bulunmuşsunuz ondan öyle dedim neyse evet her ikisinde de ibm işlemcili goldmaster uydu alıcısı var

Peki siz olsaniz nereden alirsiniz C750'yi?
  • bimeks ve gold da pahalı, diğerleri de adı sanı duyulmamış yerler gerçi bende sefasepeti diye adı sanı duyulmamış bir yerden almıştım şans işi biraz da, para sorun değil diyorsanız bimeks ve gold, sorun derseniz toprakshop bence
  • Çok kıymetli kardeşlerim benim sorunuma bi el atarsanız sevinirim.Size iki seçenek sunuyorum ve bunlar dışında ne bir marka ne de öneri istiyorum.Lcd olayını uzun zamandır takip eden biri olarak hiçbir zaman Samsung dışında bir seçenek düşünmedim.

Sonuç olarak da satın alma arifesine gelmiş bulunuyorum. 40d6000 ya da 46d6000 başka bir seçeneğim olmayacak.Hangisini önerirsiniz ?

Elektrik tüketimini önemsemiyorum, smart bilmemne olaylarını da pek kullanacağımı sanmam.Benim için en önemli konulardan biri netlik olayı bu nedenle ekran boyutu büyüdükçe görüntünün bozulması beni huylandırıyor o nedenle 46'ya tereddütlü bakıyorum,aklım onda kalmasına rağmen.

Son olarak tv'yi uzaktan izlemeyi sevdiğimi (en az 3 m) ve aklımın 46'da kaldığını da belirteyim.

Sizce hangisi ? Teşekkürler.
  • Merhabalar,
    46 C 750 istanbul bilisimden aldım. 3189 TL ye 18 taksit yaklaşık 1 yıl olacak. Şu anda ihtiyaçtan satmayı dusunuyorum. Pırıl pırıl ambalajı dahi full aparatıyla duruyor. Almak isteyen olursa ve almayı dusundugu fiyatı belirtirse tv mi satabilirim.

Evet gercektende bu tv şu andaki bir özelliği hiç bir tv de yok arştırın bana hak vereceksiniz. Nedir bu özelliği derseniz özellikle mkv formatı olup HD arşivi yapan arkadaşlar beni daha iyi anlarlar bu TV hem Dolby digitali hemde DTS hemde AC3 ses codeclerini çözüyor yani piyasadaki mkv formatlı herhangi bir filmi rahatlıkla izleyebilrisiniz. herhangi bir HD media player almanıza gerek kalmıyor sadece HDD yi tv ye takıyor ve izleyebiliyorsunuz..

saygı ve selamlarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.