Arkadaşlar bugün öğleden sonra bu 3 tv den birini alacağım. Tavsiye verirseniz sevinirim. Samsung 46es6140 2 gözlük + tv sehpası hediyeli 2599 tl Teknosa da. Ancak bu tv mat panelmiş parlak değilmiş o yüzden başta istememe rağmen soğuttu beni. 46d8000 hakkında bir fikrim yok bilen ve kullananlar yorum yaparsa sevinirim fiyatı onunda 2599. Philips 46pfl6097k 6 gözlük ve sehpa hediyeli 600 hz sanırım 46es6140 200 hz. Acil bilgilerinizi paylaşırsanız ona göre bir karar vereyim...
46PFL6097 şu an da Philips'in 6000 serisi içerisinden 6877 ile birlikte en iyi iki televizyonundan biri. DVD izleyen biriysen 50 hz bile sana çok farklı gelir ki iki televizyon arasında 3 kat fark var. Öte yandan parlak ekranı direkt olarak elemeni tavsiye ederim, kendi evinde gündüzleri dizi-film vs izleyemez hale gelirsin..
Ambilight, 3D yayınlar için vazgeçilmezdir, siz de kullanınca anlayacaksınız. Ekran daha büyük gözükür, yayın daha gerçekçi ve canlıdır ve en önemlisi 3D yayının yaptığı baş ağrısı, göz yorgunluğu vs gibi etkileri azaltır ambilight. Olmazsa olmazdır yani.
Kampanya bazında bakarsam; Gözlükler 100 liradan aşağı bulunmuyor,diğeri 2 gözlük, bu 6 gözlük. 6 gözlük ve bunun yanında bir de sehpa hediyeli gayet başarılı bir kampanya olmuş.46PFL6097 kesinlikle beklentilerinin ötesine geçecektir.
Birçok yorumu okuyarak kendin karar vermeni tavsiye ederim zira burada marka fanatikliği çoktur, misal yukarıdaki erkangl nickli arkadaş her yerde philips şöyledir böyledir yazar, bir başka birilerinin abileri sony hx850yi pompalar, nikini tam hatırlayamıyorum techran olabilir o da her yerde lgyi över yok pasif gözlük vs diye, bir başkası da samsungu över felan filan. Burada herkes kendi tvsine mükemmel diyor anlayacağin, hatta geçenlerde bir tanesi Hisense en iyisidir diyordu :) o yüzden sana tavsiyem tvlerin ana konularına gir oralardan araştır ya da beklentilerini söyle tvden ben sana bir model tavsiye etmeye çalışayım
quote:
Orijinalden alıntı: cemo62
Birçok yorumu okuyarak kendin karar vermeni tavsiye ederim zira burada marka fanatikliği çoktur, misal yukarıdaki erkangl nickli arkadaş her yerde philips şöyledir böyledir yazar, bir başka birilerinin abileri sony hx850yi pompalar, nikini tam hatırlayamıyorum techran olabilir o da her yerde lgyi över yok pasif gözlük vs diye, bir başkası da samsungu över felan filan. Burada herkes kendi tvsine mükemmel diyor anlayacağin, hatta geçenlerde bir tanesi Hisense en iyisidir diyordu :) o yüzden sana tavsiyem tvlerin ana konularına gir oralardan araştır ya da beklentilerini söyle tvden ben sana bir model tavsiye etmeye çalışayım
Valla herkesin sevdiği, mutlu olduğu, çok memnun kaldığı markalar olur çok doğal.erkan'ın yazdıkları en azından hepsi doğru, bir kaç tane daha sırf marka kötülemek için yalan yanlış bilgiler verenler çıkıyor, o zaman insanları salak yerine koyuyorlar diye sinirleniyor insan.
Yalan bilgiler vermedikleri sürece sıkıntı yok bence, sonuç olarak hepsi televizyonların en güzel özelliklerini yazıyorlar, tercih kullanıcıya kalmış.
quote:
Orijinalden alıntı: drknss1903
quote:
Orijinalden alıntı: cemo62
Valla herkesin sevdiği, mutlu olduğu, çok memnun kaldığı markalar olur çok doğal.erkan'ın yazdıkları en azından hepsi doğru, bir kaç tane daha sırf marka kötülemek için yalan yanlış bilgiler verenler çıkıyor, o zaman insanları salak yerine koyuyorlar diye sinirleniyor insan.
Yalan bilgiler vermedikleri sürece sıkıntı yok bence, sonuç olarak hepsi televizyonların en güzel özelliklerini yazıyorlar, tercih kullanıcıya kalmış.
Erkanın yazdıkları kendine göre doğru demek istedin sanırım..
Tabi bir de marka fanatikleri de kendi aralarında yardımlaşır örnekte gördüğün gibi, konuyu açan arkadaşa diyorum..
Mesela drkness1903 nikli arkadaşın attıgı mesajlara bak, her yerde philips philips diye haykırmış :)
bu arada samsung d8000 modellerinde kasadan ışık kaçırma be blutlanma etkisi şikayetleri okudum çokça bu her d8000 de böylemi kesin başa gelen birşey mi yoksa şansa 100 üründen 5 10 tanesi clouding ve kasadan ışık kaçırma yapıyor. Hepsi yapıyorsa d8000 kasaların o zaman mecbur elenicek. Diğer yazdığım samsung a göre daha iyiydi d8000 fiyatlarıda yakın o yüzden onuda listeme ekledim. Diğer samsung parlak ekran değil sanırım. Bizim evde 82 ekran parlak ekran samsung var memnunum gayet çok yakışıklı bir kasası var ışık mışık kaçırmıyo bulutlanma yok. Birde aktif 3d daha derinlik yaratıyor ve daha keyifli bir 3d keyfi sunuyor ama tabi uzun kullanımlarda baş ağrısı ve benzer etkileri dezavantajları ama 3d görünümü pasif olanlardan daha iyi hissettiriyormuş. Pasiflerde de baş ağrısı yorgunluk sorunu olmuyormuş. Samsungun gözlükleri pilli komplike bişey philipsinkiler normal plastik gözlük o yüzden belkide 6 adet diğeri 2 adet veriyor.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Samsung kolik biri olarak samsungların parlak ekranları ve yakışıklı kasaları hep cezbetmiştir beni. Birde parlak ekran yansıma yapmakla birlikte renkleri daha canlı parlak verdiğini okumuştum araştırmalarımda.