Şimdi Ara

SAMSUNG UE40ES5500 Önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar biz TV yi teknosadan satın almayı düşünüyoruz.Kısaca önerileri, tecrübe, alternatifler ve eleştirileriniz varsa yardımı dokunacaktır.
    Herkese iyi günler...

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE40ES5500WXTK-spec

SAMSUNG UE40ES5500 Önerileriniz?

• Açıkcası güzel bir ürün.

Ancal 100tl daha verip Lg 575s modelini düşünebilirsin.

Dahili uydu dahili wifi de bu model de mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Açıkcası güzel bir ürün.

Ancal 100tl daha verip Lg 575s modelini düşünebilirsin.

Dahili uydu dahili wifi de bu model de mevcuttur.

Evet özellikler iyi gibi ekstraları MCI 200Hz, wifi, 2" fazlalık ve dvb-s ancak HD özellikli uydu alıcısı değil galiba!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanifisari -- 6 Kasım 2012; 12:21:35 >
  • İçinde hd uydu alıcısı var biliyorum.
  • quote:

İçinde hd uydu alıcısı var biliyorum.

Kesin olarak biliyormusun, başka öneriler olmazsa bunu almaya karar verecem :)
  • quote:

Arkadaşım Vatan Bilgisayar'ın sitesinde de yazıyor. LG 42LS575S 107 CM FULL HD LED TV, 200 Hz ,HD UYDU ALICI, 2XHDMI, DLNA
  • quote:

quote:

Arkadaşım Vatan Bilgisayar'ın sitesinde de yazıyor. LG 42LS575S 107 CM FULL HD LED TV, 200 Hz ,HD UYDU ALICI, 2XHDMI, DLNA

Son birşey daha bu Edge LED Backlight teknolojisi kullanıyormuş.Samsung panelleri ile karşılaştırıldığında artısı-eksisi nedir acaba?

http://www.youtube.com/watch?v=lOYYE3BkzIc

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    LG 55LA860V VS SAMSUNG 55F8500?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SAMSUNG UN 40ES5500 MODELİNİ DAHA ÜÇ GÜN ÖNCE ALDIM. GENEL ANLAMDA İYİ DENİLECEK BİR LED TV
    BANA GÖRE ARTI VE EKSİLERİ ŞÖYLE.
    ARTILARI- SES KALİTESİ GERÇEKTEN BANA GÖRE MÜKEMMEL
    GÖRÜNTÜ KALİTESİ İSE FİYATINA ORANLA KESİNLİKLE İYİ NORMAL UYDU ALICISI İLE
    KANAL GEŞİÇLERİ ÇOK HIZLI OLMASADA RAHATSIZ EDECEK KADAR YAVAŞ DEĞİL

EKSİLERİ- SAMSUNG HARİCİNDE BAŞKA KABLOSUZ ADAPTÖR KABUL ETMEMESİ
    ÇOK HIZLI SAHNELERDE 100 HZ BAZEN YETERSİZ KALABİLİYOR Kİ BU KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR
    IŞIKLI BİR ORTAMDA ÖZELLİKLE GÜNEŞ IŞIĞINDA EKRANIN ARKA IŞIĞI YETERSİZ KALABİLİYOR

AKLIMA GELENLER BUNLAR. GENEL OLARAK ALINABİLECEK İYİ BİR TV. BEN ALDIĞIMA DAİR BİR PİŞMANLIĞIM YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: varan22

SAMSUNG UN 40ES5500 MODELİNİ DAHA ÜÇ GÜN ÖNCE ALDIM. GENEL ANLAMDA İYİ DENİLECEK BİR LED TV
    BANA GÖRE ARTI VE EKSİLERİ ŞÖYLE.
    ARTILARI- SES KALİTESİ GERÇEKTEN BANA GÖRE MÜKEMMEL
    GÖRÜNTÜ KALİTESİ İSE FİYATINA ORANLA KESİNLİKLE İYİ NORMAL UYDU ALICISI İLE
    KANAL GEŞİÇLERİ ÇOK HIZLI OLMASADA RAHATSIZ EDECEK KADAR YAVAŞ DEĞİL

EKSİLERİ- SAMSUNG HARİCİNDE BAŞKA KABLOSUZ ADAPTÖR KABUL ETMEMESİ
    ÇOK HIZLI SAHNELERDE 100 HZ BAZEN YETERSİZ KALABİLİYOR Kİ BU KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR
    IŞIKLI BİR ORTAMDA ÖZELLİKLE GÜNEŞ IŞIĞINDA EKRANIN ARKA IŞIĞI YETERSİZ KALABİLİYOR

AKLIMA GELENLER BUNLAR. GENEL OLARAK ALINABİLECEK İYİ BİR TV. BEN ALDIĞIMA DAİR BİR PİŞMANLIĞIM YOK

Aldığın TV de dahili HD uydu alıcısı varmı demek istedin ben özelliklerde öyle birşeye rastlamadım o yüzden?

• Arkadaşlar,
    yaklaşık 1 aydır bu TV yi kullanıyorum. son derece memnunum. ben teknik olarak çok iyi bilmiyorum ama anladığım kadarıyla memnun kaldıklarımı yazayım.
    -Ses kalitesi mükemmel. ayrı bir ses sistemine bile gerek yok bence.
    -Görüntü kalitesi 100 Hz olmasına rağmen ve çok sıradan bir uydu alıcı ile izlememe rağmen gayet iyi.
    -Samsung uygulama adresinden istediğiniz programı indirip kullanabilyorsunuz. kablo ile internete bağlandım. youtube kurdum ve videoları izliyorum. (facebook kurdum ama henüz giremedim)
    -Kanal geçişleri gayet iyi.
    -TV görselleri 10 numara. menü ve kumanda çok kullanışlı. tesadüfen evdeki bilgisayara TV den bağlandım. :)
    -Özellikle Full HD bir film alıp izlediğinizde veya iyi bir fotoğraf makinesi ile çekilen fotoları izlediğinizde görüntü kalitesinin ne kadar iyi olduğunu anlıyorsunuz.
    -Dahili uydu alıcısı yok, Wifi harici aparat ile, güneş gördüğünde ekran kararıyor gibi olumsuz yönleri var. ama kesinlikle sorun edilecek konular değil.

ben electro worlddan 1350 TL ye aldım (montaj dahil) gayet memnunum. bu fiyatlara alınabilecel en kaliteli aygıt diye düşünüyorum. TV de daha benim kurcalamaya vakit bulamadığım bir çok özellik var. zamanla ve ben anladıkça :) sizlerle paylaşırım.

• Peki arkadaşlar bu LG 42LS575S modelinde DTS desteği varmı? Yorum ve açıklamalarınız için teşekkür ederim.Artık geriye kalan mağazada ikisini gözle temas şeklinde kalite kontrolü kalıyor
  • Ben de yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. DH den neredeyse tüm yorumları okumuştum almadan önce. Fiyatına göre gayet yeterli özelliklere sahip.
    Ben Digitürk aldım görüntü kalitesi süper diyebilrim. Hele bir de HD kanallara geçtiniz mi deymeyin keyfinize. Pişman olmayacağınızı garanti ederim.
    HD filmleri izlerkende kaliteyi göreceksiniz. Eğer benim gibi ben 1500 tl yi aşmayacağım diye bir kriteriniz varsa size uygun bir TV.

--------

ALİBEZEN; arkadaş ben de ethernet ile bağladım modemi tv ye. Güncelleme yapınca Kids, Family gibi özellikler kayboldu ve bir türlü bağlanamıyorum. Acaba modem de şifre olduğu için mi bağlanılamıyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.