Şimdi Ara

Samsung 46F6270 Led TV Paralel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben carrefourdan 1.599-TL ye samsung 46F6270 Led Tv aldim. Urunu kurulumu icin servisi aradim. Servis geldi ve garantisi bize ait degil dedi. Istanbul bilisim oldugu soylediler.Sonra carrefour ile gorustum istanbul bilisim oldugu soylediler. Ben bunu bilmiyordum.

Simdi size sormak istedigim su, bu urun paralel ithalat oldugu kesin, istanbul bilisimin teknik servis kalitesi ve firma kalitesi nasildir? Internetten baktim biraz 81 ilde yerinde servis gozukuyor. Aldigim urunun uzerinde bir numara mevcut servis icin 4449462. Ariyorum ama mesait saatleri de arayin diyip kapaniyor. Nereye ait oldugunu bile soylemiyor.Samsung cumartesi bir aramamla hemen geldi ama diger servise ulasamadim bile. Eger istanbul bilisim ile bir sikinti yok ise iade etmeyecegim. Bu konuda tecrubeli olan ve boyle urun almis olan kisiler fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim. Urunu uygun fiyata aldigimi dusunuyorum o yuzden vermek istemiyorum.

Simdiden tesekkur ederim.

• Yardimci olacak birileri varmi?
  • Up

Istanbul bilisim hakkindaki goruslerinizi paylasirsaniz memnun olurum.

Bu arada urun made in slovak yaziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takaji

Yardimci olacak birileri varmi?

hocam teşhir sanırım değil mi?, cok uyguna almıssın.
    hangi carefour?

istanbul bilişim paralel olayına ilk giren büyük firmalardandı, eskisi kadar meshur değil,ama sıkıntın yok zaten henuz.
  • Teshir degil, kapali kutu sifir urun. Stoklarda kaldimi bilmiyorum ben musteri hizmetlerinden tum magazalarin stoklarini kontrol ettirerek buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takaji -- 24 Mayıs 2014; 20:20:48 >
  • Sizce urunu iade edip distributor garantili bir urunmu almaliyim yoksa istanbul bilisim ile yola devam edilirmi? Elektronik urun biraz sans isi biliyorum. Belki hic sorunda cikmayabilir tvde. Birde samsung garantili olmadigi zaman uzaktan yardim destegi felan alabiliyormuyuz? Guncellemelerde felan sorun oluyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takaji -- 24 Mayıs 2014; 23:19:44 >
  • quote:

Sizce urunu iade edip distributor garantili bir urunmu almaliyim yoksa istanbul bilisim ile yola devam edilirmi? Elektronik urun biraz sans isi biliyorum. Belki hic sorunda cikmayabilir tvde. Birde samsung garantili olmadigi zaman uzaktan yardim destegi felan alabiliyormuyuz? Guncellemelerde felan sorun oluyormu.

en ucuz samsung tr garantilisi kaç lira bu tv nin? radaki farka gore birazcık risk alınır.
    1500vs2000 se iade etme bence
  • Up
  • Şikayet varda bi arat İstanbul bileşim hakkında bu sana fikir verir benim aklimda sorunlu diye kaldi ana emin değilim aradaki fiyat farkinda uçurum yoksa paralele bulaşma sorun cikarsa burnundan gelir.
  • Ben 1.600-tl ye aldim en yakin 2.000-tl civarinda.
  • Bugun teknis servis aradim ve HNC Bilisim diye biryerle gorustum. Urun istanbul bilisime ait olmadigini ogrendim. UNG ELEKTRONIK tekstil tic... Sirketi adi altinda HNC bilisim diye biryere ait. Internette baktim birsey bulamadim. Istanbul dogubank ishaninda. 81 ilde servimiz var dediler. Benim yerimde olsani Ne yapardiniz bu durumda. Lutfen fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
  • quote:

Bugun teknis servis aradim ve HNC Bilisim diye biryerle gorustum. Urun istanbul bilisime ait olmadigini ogrendim. UNG ELEKTRONIK tekstil tic... Sirketi adi altinda HNC bilisim diye biryere ait. Internette baktim birsey bulamadim. Istanbul dogubank ishaninda. 81 ilde servimiz var dediler. Benim yerimde olsani Ne yapardiniz bu durumda. Lutfen fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
    Öncelikle hayırlı olsun...

Bende de aynı tv den var. 1 yıla yaklaştı ve hiçbir sorunu yok. Ama her elektronik cihazda olduğu gibi biri diğerine benzemiyor. birazda şans durumu var.

Fiyat gayet güzel. 1800-1900 civarı piyasada şuan.

Dediğiniz gibi servis nette rahatlıkla bulunmuyorsa, gerçekten korkmanız gerekebilir.

Ama 1900-1600 = 300 TL lik kar ile "ben sorun çıkarsa yaptırırım" veya 'inşallah' 'maşallah' la "birşey olmaz" derseniz kullanabilirsiniz...

• Aslında ben 1.300-TL ye SEG 502inc 50180B model tvyi alacaktım. Çok fazla bütçem olmadığı için. Sonra 1.600-TL ye bu ürünü alayım dedim biraz daha zorlayarak. 1900-TL ve üstü beni çok aşmakta. Hatta bu ürünün yeniside yok gibi. 2014 olanı var 48H6270. Bu üründe 2.300-TL'ye satılmakta.
  • quote:

Aslında ben 1.300-TL ye SEG 502inc 50180B model tvyi alacaktım. Çok fazla bütçem olmadığı için. Sonra 1.600-TL ye bu ürünü alayım dedim biraz daha zorlayarak. 1900-TL ve üstü beni çok aşmakta. Hatta bu ürünün yeniside yok gibi. 2014 olanı var 48H6270. Bu üründe 2.300-TL'ye satılmakta.
    Arkadaşlar yaptığım son bir hesaplama ile fikrinizi söylermisiniz. Elimdeki ürünü iade edip.

Şu anda gittigidiyor dan Samsung Türkiye garantili 48F6270 tvyi 2.299-TL'ye buldum.

Çek bölümünde satılan %10 luk indirim(230-TL) + 100 WP+ %2.5 Avantajix ile = 1.918-TL + 60-TL (GG) = 1.980-TL'ye almak daha mantıklımıdır?

yada

LG 47LA640S DVB-S 3D FULL HD SMART LED TV aynı indirimlerle LG garantili = 1.715-TL ye almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takaji -- 26 Mayıs 2014; 20:11:04 >

• quote:

Arkadaşlar yaptığım son bir hesaplama ile fikrinizi söylermisiniz. Elimdeki ürünü iade edip.

Şu anda gittigidiyor dan Samsung Türkiye garantili 48F6270 tvyi 2.299-TL'ye buldum.

Çek bölümünde satılan %10 luk indirim(230-TL) + 100 WP+ %2.5 Avantajix ile = 1.918-TL + 60-TL (GG) = 1.980-TL'ye almak daha mantıklımıdır?

yada

LG 47LA640S DVB-S 3D FULL HD SMART LED TV aynı indirimlerle LG garantili = 1.715-TL ye almak.

Alıntıları Göster
    Fikri olan varmıdır?

• quote:

Fikri olan varmıdır?

Alıntıları Göster
    2 gündür heryeri okuyorum ne yapsam bir türlü karar veremedim. Bir an diyorum çağır servisi kurdur şansına artık, bir an iade et samsung garantili al diyor. 2 gündür bütüm modelleri versiyonları okudum. Kafam çok karıştı. Düşünmekten yoruldum arkadaşlar. Keşke hiç anlamasam (zaten anlamıyorumda :) ) gözü kapalı alsam kullansam.

Benim amacım tvde dizi film ve anime izlemek öncelikle, akşam işten geldikten sonra 2TB hardiskimi bağlayacağım ve FullHD MKV DTS filmleri izleyeceğim. 6-30GB büyüklüğünde olanları. Tek istediğim altyazı sorunu olmasın, fontları seçebileyim, altyazıyı küçültüp büyütme seçenekleri olsun, türkçe karakter sorunu olmasın, .ass,.srt...vb bütün altyazıları görsün. Altyazıyı ile video ismi aynı olmazsa seçerek altyazıyı kullanabileyim. İstediğim tek şey bu, 3D-Smart bunlarla çok işim yok. birde HDMI Arc ile amfiye bağlayacağım.

En son teknosada teşhir olarak panasonic 50ST50 plazma varmış 1.600-TL ye onumu alayım diye düşündüm.

Kafam çok karıştı. Yardım bekliyorum arkadaşlar ne kadar çok fikir ve yorum olursa bende doğru bir yol bulurum.

• quote:

2 gündür heryeri okuyorum ne yapsam bir türlü karar veremedim. Bir an diyorum çağır servisi kurdur şansına artık, bir an iade et samsung garantili al diyor. 2 gündür bütüm modelleri versiyonları okudum. Kafam çok karıştı. Düşünmekten yoruldum arkadaşlar. Keşke hiç anlamasam (zaten anlamıyorumda :) ) gözü kapalı alsam kullansam.

Benim amacım tvde dizi film ve anime izlemek öncelikle, akşam işten geldikten sonra 2TB hardiskimi bağlayacağım ve FullHD MKV DTS filmleri izleyeceğim. 6-30GB büyüklüğünde olanları. Tek istediğim altyazı sorunu olmasın, fontları seçebileyim, altyazıyı küçültüp büyütme seçenekleri olsun, türkçe karakter sorunu olmasın, .ass,.srt...vb bütün altyazıları görsün. Altyazıyı ile video ismi aynı olmazsa seçerek altyazıyı kullanabileyim. İstediğim tek şey bu, 3D-Smart bunlarla çok işim yok. birde HDMI Arc ile amfiye bağlayacağım.

En son teknosada teşhir olarak panasonic 50ST50 plazma varmış 1.600-TL ye onumu alayım diye düşündüm.

Kafam çok karıştı. Yardım bekliyorum arkadaşlar ne kadar çok fikir ve yorum olursa bende doğru bir yol bulurum.

hocambu arada 20-30 gb dersen blueray remuxa girer olay ki onların hemen hepsinde HD ses vardır,
    tvnin usb sine bu filmi takınca, direk HDMI arc ile AMfiye pass through yapabilir mi sesi? emin misin? cunku biliyosun optik cıkıstan yapamazsın hd sesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

hocambu arada 20-30 gb dersen blueray remuxa girer olay ki onların hemen hepsinde HD ses vardır,
    tvnin usb sine bu filmi takınca, direk HDMI arc ile AMfiye pass through yapabilir mi sesi? emin misin? cunku biliyosun optik cıkıstan yapamazsın hd sesi.

Alıntıları Göster
    HDMI arc ile direk anfiye bağlandığında sesi DTS olarak yani 5.1 olarak dağıtıyormuş. Yani filmdeki sese gore işte okuduklarımdan biliyorum test edip denemedim henüz :)

Bu arada F6270 iade etmeye karar verdim.

Az önce 2.229-TL - %10 ındırım ıle 2.015-TL/9 Taksit olarak 48H6270 olanı satın aldım. 100WP ve %2.5 avantajık gelecek 1.865-TL ye almış oldum.

Yardımı dokunan herkese teşekkür ederim.

Urun samsung garantili.

• ıyi günlerde kullanın ,bende bu televizyondan almak ıstiyorum.LÜTFEN uydu alıcısı ve SMART TV performansı hakkında yorum yaparmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

ıyi günlerde kullanın ,bende bu televizyondan almak ıstiyorum.LÜTFEN uydu alıcısı ve SMART TV performansı hakkında yorum yaparmisiniz.
    Öncelikle ben eylül ayında evleneceğim için uydu alıcısını ancak o zaman kullanabileceğim. Şimdi evde kablotv olduğu için uyduyu kullanamayacağım. Smart özelliklerini kullandıktan sonra performansı ile ilgili size mesaj atarım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.